reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo to musi byc Wasz cykl! trzymam gorąco kciukI!

A my powiedzieliśmy teściom...i wszycy zgodni teraz będzie córka, bo przeciez ostatnio tak NIEŁADNIE wyglądałam że przeczuwali że jestem w ciąży... wogóle dzieki za szczerość. Aż się wkurzyłam ;-)

i się zaczęło: teraz będzie córka, życzymy córki, oby córka... kurde boje się, że nakręce się na córkę i będę rozczarowana. A to wszystko przez takie gadanie :(

Ostatnia edycja:
reklama

A my powiedzieliśmy teściom...i wszycy zgodni teraz będzie córka, bo przeciez ostatnio tak NIEŁADNIE wyglądałam że przeczuwali że jestem w ciąży... wogóle dzieki za szczerość. Aż się wkurzyłam ;-)

i się zaczęło: teraz będzie córka, życzymy córki, oby córka... kurde boje się, że nakręce się na córkę i będę rozczarowana. A to wszystko przez takie gadanie :(

Nie masz juz na to wplywu, nie brzmi to pozytywnie moze ale poprostu juz w ciazy musimy akceptowac to, co bedzie...:) no i napewno wygladasz przepieeeekniiiie !!:)

A ja się muszę pochwalić że chyba suplementy działają [emoji1] biore castagnusa, wapnie,foliki,magnezy itp i WCZORAJ były jakby staranka bo we wrześniu według chińskiego nie mogę ;-) ale wczoraj był 9 dc i podczas przytulanek dziwny śluz, jakby tępo i sucho i kwaśno a ja bardzo śluzowa jestem więc chyba prsygotowajia działają [emoji3] jestem dobrej myśli [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

skąd ja to znam.u mnie do tej pory jak mówię że drugi syn to słyszę teksty że może pomyłka... już też nikomu nie mówię o płci tylko ze czekamy do porodu bo zawsze wszyscy z takim politowaniem patrzyli jakbym powiedziała że chore dziecko noszę przysiegam.to chyba zbrodnia mieć dzieci tej samej płci ;) z drugiej strony czuję się taka nie w porządku wobec mojego dziecka że się nie chwale wszystkim wkoło że synek tylko to ukrywam.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka, czy wierzę? trudno powiedzieć, jednym się sprawdziło drugim nie, ale chcę zrobić wszystko co możliwe żeby wyszła córka. A później bym myślała że mogłam spojrzeć na ten chiński ;-) nigdzie mi się nie spieszy. Wczoraj 10 dc i też suchawo, chyba działa :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elenaa Presja rodziny zawsze chyba będzie :) I w sumie nie wiem w która stronę lepiej-czy żeby od początku mówili -będzie córka czy od początku będzie drugi syn,zobaczysz. Tak źle i tak nie dobrze.

Ja w sobotę przeżyłam małe załamanie ,część z Was pamięta ze najpierw pierwsza ciążę teściowa mnie trula bo że syn,a nie córka , tak potem moja matka wszystkim moim koleżankom ubrania na corki kupowała ,a mi życzyła drugiego syna bo córkę żeby mój brat miał. W końcu uznała za wnuczke córkę koleżanki....I do czego zmierzam...myślałam ze się zmieni, że mogę się z nią cieszyć z zakupów które zrobiłam. I co uslyszalam, oburzenie i tekst - Różowe??? Ciekawe na co Ci to rozowe,nie przeginaj.

Do góry