reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny a czy w ogole mozliwa jest ciaza przy niskich temp?Ja mam 36.80 najwyzsza.. najnizsza 36.22 a srednio 36.40.?Troche to dziwne

Millo a czemu nie? Różne temp mają kobiety..niektóre mają takie niskie ze jak maja skok to na 36,5 ;-) widziałam takie wykresy na ovufriend albo i nizsze. A u mnie podobnie jak u Ciebie najnizsza jakoś 36,20-36,30 a najwyższa podczas cyklu to 36,90-37,05. Ale też miejsce mierzenia może mieć znaczenie ;-)

hej dziewczyny...dziekuje za odpowiedz odnosnie Kasi....szkoda....ze jej tutaj nie ma. Mam do was pytanie...bo stron jest nardzo duzo a z moim " czasem" to nie mam mozliwosci zrobic sobie lektury...czy ktoras z was planuje dziewczynke?

reklama
Do góry