Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem za, mam 2 synów jak teraz będzie 3 to zamienię na dziewczynkę .Mam do rozdania trzy córki. Kto chcę? [emoji6] Możliwa zamiana na syna [emoji12]
Jestem za, mam 2 synów jak teraz będzie 3 to zamienię na dziewczynkę .
Ja dzis, sprzątanie, pakowanie i nad ranem jedziemy na lotnisko. Polsko witaj .
Pójdę w Polsce do lekarza więc coś w końcu będę wiedziała . Dziś powiedziałam mamie o ciąży, bardzo się ucieszyła. Miało to zostać tajemnicą aż do wizyty u gina, ale ona potrzebowała dobrych wieści. Będzie miała operację na oczy bo traci wzrok i przejmuje się bardzo. Teraz ma o czym myśleć i cieszyć się
a u Ciebie już synek też jest ? u mnie drugi w brzuchu właśnie leżę w szpitalu bo będą mi zakładać pessar czyli powtórka z pierwszej ciąży. ta ciaza jest identyczna jak poprzednia nawet wagowo jest tak samo.....to i ja do was dolacze...
ja miałam 600 i mam zrobić posiew dziwna ta norma bo u mnie jest od 0 do 130To wspaniale ze powiedzialas mamie. Ma o czym myslec
Ja jeszcze z pytaniem, zrobilam bad.moczu. Bakterie norma 0-500 a ja mam...7000!!! Czy ktoras tak miala i co z tym zrobila ?
Teraz w tej ciąży też miałam pessar. Świetny wynalazek. [emoji4]a u Ciebie już synek też jest ? u mnie drugi w brzuchu właśnie leżę w szpitalu bo będą mi zakładać pessar czyli powtórka z pierwszej ciąży. ta ciaza jest identyczna jak poprzednia nawet wagowo jest tak samo.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
W poniedzialek pojde powtorzyc , nie ma zartow..ja miałam 600 i mam zrobić posiew dziwna ta norma bo u mnie jest od 0 do 130
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wkrecaj sobie , a moze akutar. Grzecznie czekaj na termin @Katja idz koniecznie!!!
Hejka:*
Kurde naogladalam się na ovufriendzie wykresow gdzie sie nie udalo w tym czasie co ja i tak mi teraz smutnoR bedzie jechal do tej Holandi jak wrocimy..nie wiem co ile bedzie mial zjazdy..bedzie tak do kwietnia.. Czyli nasze starania przesuna sie o pol roku ;(
Moje przeczucia mi mowią ze zas sie nie udalo