reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja W takim razie za szybkie rozpoczęcie nowego cyklu &&&& i kolejny cykl z pełną mobilizacją musi być owocny ;)

Male liski Ja nadal nie widzę zdjęć, nie wiem czemu. :( Ale i tak pozdrawiam Was gorąco :*

Maziajko Ja ta znienawidzona Luteine i jeszcze teraz Duphaston będę brać do końca ciąży.

Mam do rozdania trzy córki. Kto chcę? [emoji6] Możliwa zamiana na syna [emoji12]
Jestem za, mam 2 synów jak teraz będzie 3 to zamienię na dziewczynkę :) .

Ja dzis, sprzątanie, pakowanie i nad ranem jedziemy na lotnisko. Polsko witaj :) .
Pójdę w Polsce do lekarza więc coś w końcu będę wiedziała :). Dziś powiedziałam mamie o ciąży, bardzo się ucieszyła. Miało to zostać tajemnicą aż do wizyty u gina, ale ona potrzebowała dobrych wieści. Będzie miała operację na oczy bo traci wzrok i przejmuje się bardzo. Teraz ma o czym myśleć i cieszyć się :)

Jestem za, mam 2 synów jak teraz będzie 3 to zamienię na dziewczynkę :) .

Ja dzis, sprzątanie, pakowanie i nad ranem jedziemy na lotnisko. Polsko witaj :) .
Pójdę w Polsce do lekarza więc coś w końcu będę wiedziała :). Dziś powiedziałam mamie o ciąży, bardzo się ucieszyła. Miało to zostać tajemnicą aż do wizyty u gina, ale ona potrzebowała dobrych wieści. Będzie miała operację na oczy bo traci wzrok i przejmuje się bardzo. Teraz ma o czym myśleć i cieszyć się :)

To wspaniale ze powiedzialas mamie. Ma o czym myslec :)
Ja jeszcze z pytaniem, zrobilam bad.moczu. Bakterie norma 0-500 a ja mam...7000!!! Czy ktoras tak miala i co z tym zrobila ?

a u Ciebie już synek też jest ? u mnie drugi w brzuchu :) właśnie leżę w szpitalu bo będą mi zakładać pessar czyli powtórka z pierwszej ciąży. ta ciaza jest identyczna jak poprzednia nawet wagowo jest tak samo.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz w tej ciąży też miałam pessar. Świetny wynalazek. [emoji4]

Katja idz koniecznie!!!

Hejka:*
Kurde naogladalam się na ovufriendzie wykresow gdzie sie nie udalo w tym czasie co ja i tak mi teraz smutno:(R bedzie jechal do tej Holandi jak wrocimy..nie wiem co ile bedzie mial zjazdy..bedzie tak do kwietnia.. Czyli nasze starania przesuna sie o pol roku ;(
Moje przeczucia mi mowią ze zas sie nie udalo:(

reklama
Katja idz koniecznie!!!

Hejka:*
Kurde naogladalam się na ovufriendzie wykresow gdzie sie nie udalo w tym czasie co ja i tak mi teraz smutno:(R bedzie jechal do tej Holandi jak wrocimy..nie wiem co ile bedzie mial zjazdy..bedzie tak do kwietnia.. Czyli nasze starania przesuna sie o pol roku ;(
Moje przeczucia mi mowią ze zas sie nie udalo:(
Nie wkrecaj sobie , a moze akutar. Grzecznie czekaj na termin @❤️

Do góry