reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki dobrze, na razie zero mdłości na szczęście. Tylko wilczy apetyt ;). Na razie oswajam się z nowiną, bo trochę mnie zaskoczyła że tak w 1 cyklu, obstawialam 6mc jak ostatnio :). Mam zamiar dobrze celebrować tę ciążę, bo to moja ostatnia a muszę przyznać że lubię ten stan :)
Wspaniale :) mi takze bylo dobrze w ciazy pomimo dolegliwosci :) ahh.. Oby tak dalej arya !!:) pierwszy cykl i jaka metoda u ciebie ?:) No i jak zawsze -ps - maz pojechal po wynik do szpitala. Chcialabym juz wiedziec , ma dzwonic odrazu. Ale niestety jestem swiadoma tego ze raczej nic z tego. Czy ktoras brala luteine wiec na wywolanie okresu ? Jesli tak to po jakim czasie "przyszla" @?? :) ❤️

reklama
Wspaniale :) mi takze bylo dobrze w ciazy pomimo dolegliwosci :) ahh.. Oby tak dalej arya !!:) pierwszy cykl i jaka metoda u ciebie ?:)
Ja starałam się na dziewczynkę. 9i 11 dc a owu była w 14dc. 3 dni przerwy dlatego nawet nie obstawiałam tego cyklu. Miałam w planie z każdym cyklem przesuwać się o 1 dzień do przodu, a tu taka niespodzianka :) :) u nas przeważają chłopcy, więc biorę to pod uwagę. Jednak wiadomo marzy mi się córcia bo 2 facetów już mam :)

Ja starałam się na dziewczynkę. 9i 11 dc a owu była w 14dc. 3 dni przerwy dlatego nawet nie obstawiałam tego cyklu. Miałam w planie z każdym cyklem przesuwać się o 1 dzień do przodu, a tu taka niespodzianka :) :) u nas przeważają chłopcy, więc biorę to pod uwagę. Jednak wiadomo marzy mi się córcia bo 2 facetów już mam :)
Czyli zrobilas tak, jak mialam ja nadzieje ze zrobilam. Serducha w sobote a w poniedzialek ovulka ( tak bynajmniej sie mi zdawalo).
Maz dzwonil z wynikiem. Jest 1. Przynajmniej wiem ze nie robie sobie dalej nadzieji na weekend. A nowu cykl tak jak mowilam, z lataniem na monitor do gina. Juz wlasnie z nim rozmawialam bo czekal az zadzwonie z wynikiem :) tak mnie rozsmieszyl ze troche mi lepiej :) podobno w przyszlym cyklu oboje czaic sie bedziemy na mojego mezusia hihi. Pelna konspira :) dodaje Wam zdjecie wyniku, jak fajnie ze na dole pod wynikiem jest tabela ktory ew.tydzien ciazy :) wiec sciagawka moze i ktorejs z nas sie przyda , dodaje :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    901,7 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Czyli zrobilas tak, jak mialam ja nadzieje ze zrobilam. Serducha w sobote a w poniedzialek ovulka ( tak bynajmniej sie mi zdawalo).
Maz dzwonil z wynikiem. Jest 1. Przynajmniej wiem ze nie robie sobie dalej nadzieji na weekend. A nowu cykl tak jak mowilam, z lataniem na monitor do gina. Juz wlasnie z nim rozmawialam bo czekal az zadzwonie z wynikiem :) tak mnie rozsmieszyl ze troche mi lepiej :) podobno w przyszlym cyklu oboje czaic sie bedziemy na mojego mezusia hihi. Pelna konspira :) dodaje Wam zdjecie wyniku, jak fajnie ze na dole pod wynikiem jest tabela ktory ew.tydzien ciazy :) wiec sciagawka moze i ktorejs z nas sie przyda , dodaje :)
Katja bardzo mi przykro :(
Najważniejsze że masz takiego kolegę ginekologa co poprowadzi teraz twój cykl i na bank będzie dzidzia :) . Teraz tylko szybko @ i nowe staraczki ;)

reklama
Katja.:-( a moze mialas bezowulacyjny cykl? I @ w ogole nie bedzie czasami sie tam zdarza.

Millo kiedy masz termin @?? Mi wypada w piatek 23.09.ciekawe czy wytrzymam z testowaniem:p ale jesli nie bede miec zadnych przeczuc i " objawow" to nie testuje..

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry