reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zrobiłam rano test dla sprawdzenia, jest blada kreska tak jak wczoraj. @ ma być niby jutro więc zobaczymy co będzie. Na razie mam wszystkie objawy przed @. Może taką dziwną rzeczą było to, że oprócz jajników niedawno zaczęła boleć mnie noga tuż za pachwiną. Ból tak delikatnie promieniował na nogę (chyba od jajnika). A przed porodem też tak miałam, że ból promieniował na nogę. Trochę mnie to zdziwiło ale zwaliłam to na chodzenie- dużo ☺. Mąż jest szczęśliwy. Bardzo chciał tego dziecka. Ja na razie jeszcze biorę pod uwagę @,że coś się zawirowało. Ale co by nie było wracam od października do pracy, bo świruję już w domu. Miłego dnia ☺

reklama
Hej:-) chciałam się pochwalić dzisiejszą betą. 21 dni po owu, 5 tydzień 5 dzień hcg jest 15877. Jestem przeszczęśliwa

Dziewczyny dziecko to cud. Bez względu na płeć. Dzięki tym miesiącom starań to zrozumiałam.
Tynka, gratuluję. Mam nadzieję, że niedługo ja też tak będę miała ☺. We wrześniu będę w Polsce to pójdę do ginekologa. Tutaj tylko położna i pierwsza wizyta powyżej 8tyg ciąży.

Tynka gratuluje:)))Ciesze się ze się udalo:**

Arya Tobie tez gratuluje bo mysle ze nie ma co czekac na @:*** Pieknie Ci na dziewczynke wyszlo:)

92Tynka92 Beta piękna! Gratuluję cudu :) Doczekalysmy się obie ;) Teraz książkowej ciąży do samego konca zycze;)

Arya U mnie na drugi dzień też jeszcze cień był..zrobisz jutro, może na innym tescie-quixx sa dość dobre,jak kardioline nie ma pod ręką, kreseczka niech ciemnieje &&&&& Kciuki trzymam

Tynka beta super teraz spokojnej i nudnej ciąży Ci życzę:-) :)

Airfix a tak się martwiłaś na początku że objawów brak a tu masz, ja miałam tak samo na początku martwiłam się że brak mdłości a jak się rozkręciły to nudności i wymioty trwały do ponad 16tc (czasami miałam też przestój na kilka dni) w pierwszej ciąży nie wymiotowałam a mdłości jak z zegarkiem w ręku się skończyły w 12tc także co ciąża to inne objawy :-) :) najważniejsze że dzidzia zdrowa a my kobitki niestety co swoje musimy przejść dla naszych skarbów:-) :)

Arya Co do biegania, myślę ze warto by spytać lekarza. Pewnie to zależy od ciąży bo każda jest inna. Mi zwykły chód powoduje bóle brzucha,twardnienie i skurcze więc u mnie nawet mowy nie ma:)

reklama
Ja biegam co srugi dzień od 9 miesiecy ale jeszcze nie jestem w ciąży ;-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też biegam od kilku mc. Obecnie przez ten mc kilka razy bo tak źle wypadało.
Chciałbym biegać w ciąży, trochę o tym czytam. Bardziej truchtaniu niż bieganiu bo nie można podnosić tętna pow 140. Jestem ciekawa czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii. Bo dużo jest też komentarzy o poronieniach przez bieganie.

Do góry