reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzięki dziewczyny:). Zrobiłabym sobie prezent na urodziny bo w tym tyg je mam:biggrin2:. Historia lubi się powtarzać. 2 lata temu w tym samym czasie dowiedziałam się ,że jestem w ciąży. Więc jeśli już to będę miała identyczny termin jak z małym :biggrin2: ale śmiesznie :szok:

reklama
Arya jak dla mnie można Ci już gratulować, teraz spokojnej i nudnej ciąży Ci życzę:-) :)

Antonia2016 castangus podwyższa poziom progesteronu (zalecany na dziewczynkę) ja go brałam ponad rok przed staraniami mi pomógł bo ja z 2 powodów go brałam na torbielkę endo (i tu był pomocny) i na staranka do tego też 100mg wit. B6. Ja dzięki takiemu zestawieniu miałam progesteron w górnej granicy.

Elisse udanych wakacji, zazdroszczę ale mi się w tym roku z małym nie chciało nigdzie wyjeżdżać a do tego wydatki pójdą na elewację i kominek :blink:.

Airfix jak się czujesz? jak tam dzidzia daje o sobie znać?:) i kiedy idziesz podglądać?;)

Antonia nic Ci nie powinno się stać, castangus to inaczej niepokalanek pieprzowy najzwyklejsze nieszkodliwe zioło, jedynie może Ci podwyższyć progesteron nic więcej wg mnie reguluje on jeszcze cykl mi po nim miesiączki stały się bardziej regularne z 24-29 dni na 26-27 dni, choć zdarzyło się że na niektóre dziewczyny działał odwrotnie potrafił im rozregulować cykl także decyzja należy do Ciebie ja zawsze chętnie próbuję jeżeli mi nie odpowiada to odrzucam :-) :)

W necie srednie sa opinie o tym leku z tego co teraz patrzylam..?Maziajko?

Ja wlasnie biore tez wit B6 100mg.Ciekawe czy mi wyreguluje bardziej okres.

Magic ja tez mam torbielke endo i wlasnie czytalam ze on na dziewcztnke zaszkodzic nie zaszkodzi chyba kupie...wezme jeszcze salfazin dla meza i acard.

Airfix wejde na kompa i zobacze:-) bo na apce nie umiem.

Millo teraz jakies nowe badania sa i podobno najlepiej wlasnie dziennie zaraz wkleje linka.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko O Acardzie Ci napisałam w PW to koniecznie poczytaj :)

Magic_87 Mogę powiedzieć ze z utęsknieniem czekałam na 2 trymestr, że przejdą te wszystkie dziwne rzeczy które się dzieją w 1:) o ja naiwna hahah owszem przeszło na 2,5tyg, myślę -to jest to :D... A tu nie ma lekko...wszystko wróciło ze zdwojoną siłą. Mdłości znów ( te są do zniesienia ), potworne zmęczenie,nie mogę nic ogarnąć,bezsenność, jakieś duszności,a wyprawa do sklepu czy gdziekolwiek jak już muszę wygląda jakbym na survival szła,nogi mnie nie chcą nieść,słabo mi,w głowie się kręci...szok. I dziecko przy boku które się martwi czy dojdziemy do domu czy nie. Dzidzie czułam dość wcześnie, jestem tego pewna ze to była ona,a teraz to szaleje, sobie plac zabaw urządza wieczorem po 20,rano po 7, i jak jem coś dobrego :słodycze, pierogi z serem :)

reklama
Do góry