reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

20160829_100305.jpg Dzięki dziewczyny, to znaczy ,że nie mam przewidzeń. Nie bardzo jak mam dziś kupić lepszy test u nas jest dziś święto i wszystko zamknięte. Kupię jutro. Zrobię jeszcze wieczorem i rano i zobaczę co będzie. Tak do końca jeszcze nie dowierzam , bo czuję się jak na @. Dziś nie mogłam spać tak mnie krzyż bolał. Jeśli się udało to starania były 9i 11 dc. Owu 14dc bez widocznego śluzu płodnego. Nawet pisałam ,że mam saharę ;). Nie zakwaszałam się, nie stosowałam diety na córkę . Brałam tylko magnez i wapno z witD. Trzymajcie kciuki dziewczyny żeby to jednak była ciąża :)

Załączniki

• 20160829_100305.jpg
    20160829_100305.jpg
    429,1 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Zdecydowanie widac!! Super trzymam kciuki!!

A u mnie juz po @ czas przemyslec jak sie starac..moj juz ochlonol i juz nie gada ze nie chce dziecka:D.Zobaczymy zakwaszac sie chyba nie bede bo wydaje mi sie ze ja mam za niskie juz ph..i wszystko wybijam.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka gratuluję :) trzymałam kciuki za Ciebie :) zrobiłaś psikusa lekarzom

Arya mi testowa kreska w teście owulacyjnym szybciej od kontrolnej wychodziła. Ciekawe, czy coś z tego będzie :)

Udanych wakacji dziewczyny. My też jutro wylatujemy na wakacje [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Arya wow to pieknie jak zaskoczylo w takim odstepie:)U mnie to byl za duzy:)Aleee Ciii fajnie!!!!!!!!:))

Maziajko my w tym cyklu seksik co 2 dni chyba zeby plemniki mialy sile;p

Z tego co czytalam to duzo kobiet ma dziewczynke z 11dc:p ja mam owulke w tymcyklu gdzies 18stego takze u mnie nie ma szans na takie cos:p

reklama
Arya Wszystko możliwe ze się udalo:))) Ja widzę na obu niebieskich:) Kciuki &&&&&

Maziajko Napisałam Ci PW nie wiem czy czytałaś. Ja Castagnusa przeszło 2 lata brałam, może ze 3 przerwy miesięczne zrobiłam tylko.

Do góry