reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya no to u nas chlop jak wol ale to w sumie bez sensu bo jego brat ma 2 corki a z tej samej lini przeciez:p

Maziajko no to :* dla Radkow haha:p
Ja sie tylko zastanawiam skad byl ten cien cienia u Ciebie?W 90% taki test to oznaka ciazy:(na ovufrendzie pelni takich testow..

Ostatnia edycja:
reklama
Millo nie wiem sama moze mialam zwidy .... jutro @ ma przyjsc wiec zobaczymy gdyby cos mialo byc test by juz dzisiaj wyszedl a nic nie bylo wiec nie ma bata:D zreszta cycki mi oklaply a to przewaznie oznaka ze @ nadchodzi:D
Druga oznaka to moja wena do pracy dzisiaj:D ugotowalam kompot zrobilam barszcz leniwe i z jagodami:D do tego wypralam recznie fotel i sofe:D takze cos sie zbliza hahaha:D bo normalnie takiej weny do pracy nie mam a wyszlam z lozka o 10.

katja bardzo bym sobie zyczyla by tak bylo ale juz w to nie wierze:-) aczkolwiek poki @ nie ma wszystko moze sie zdarzyc.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo u maleliski ta teoria sie nie sprawdzila bo u nich w rodzinie ze strony meza ponoc od ilus tam pokolen sami chlopcy sie rodzili a im sie udalo i po 2 synkach maja coreczke ;) ja tam mysle, ze kazda teoria u niektorych sie sprawdza a u innych nie a decyduje najsilniejszy plemnik czyli przypadek i zawsze jest szansa 50%

Millo nie wiem sama moze mialam zwidy .... jutro @ ma przyjsc wiec zobaczymy gdyby cos mialo byc test by juz dzisiaj wyszedl a nic nie bylo wiec nie ma bata:D zreszta cycki mi oklaply a to przewaznie oznaka ze @ nadchodzi:D
Druga oznaka to moja wena do pracy dzisiaj:D ugotowalam kompot zrobilam barszcz leniwe i z jagodami:D do tego wypralam recznie fotel i sofe:D takze cos sie zbliza hahaha:D bo normalnie takiej weny do pracy nie mam a wyszlam z lozka o 10.

katja bardzo bym sobie zyczyla by tak bylo ale juz w to nie wierze:-) aczkolwiek poki @ nie ma wszystko moze sie zdarzyc.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie pozytyw dopiero dzień po okresie a robiłam w przeddzień i w dzień okresu [emoji4]

Maziajka Ja trzymam kciuki nadal &&&& szkoda ze wyrzucilas te testy które robiłaś,ja czekałam do wyschnięcia żeby cienie zobaczyć. Mam je do dziś, jakie były takie sa. Nie patrzyłam na wynik testu po 2min bo wtedy mi się pokazywała ta druga kreska ale potem znikala, a w szczęśliwym cyklu po wyschnięciu nadal była. Ja nie miałam typowych objawów ciazowych, piersi nie bolały, nic.

U mnie w rodzinie męża same prawie chłopaki i u mnie tak samo:) 8-my chłopak w rodzinnie nie dawno się urodził :)

reklama
Jestem jestem :-) właśnie jutro mam usg blizny, gin zlecila, czy się nie rozleze i czy macica bedzie miala jak rosnąć :-) Badam się i przygotowuje a czytam was cały czas :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry