Millo Chodzi o kreskę -nie wiem jak Ci to wytłumaczyć- ona z reguły jest na testach tych bardziej czułych które mają mocniejszy kolor.Po zmoczeniu pokazuje się ta druga przez chwilę jak mocz dochodzi do końca okienka, potem znika, nie trwa to długo kiedy jest widoczna. Jeśli jest ciąża wtedy zostaje i ciemnieje. Stąd ja czekałam do wyschnięcia żeby oglądaćAirfix pokazywala Ci sie 2 kreska i znikala?o ja pierdziele.Ty to mialas przeboje!
reklama
Airfix to mi zostala a potem wywyalilam te testy bo tylko chodzilam i ogladalam stwierdzilam ze zfiksuje od ogladania i wolalam wywalic.
Jetem dumna dzis nie zrobilam testu za duzo mnie to nerwow kosztuje
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Jetem dumna dzis nie zrobilam testu za duzo mnie to nerwow kosztuje
Arya to zdecydowanie za wczesnie( pisze to ta ktora sama tak testowala
) jeszcze nawet implantacji moglo nie byc,
Arya
Fanka BB :)
Niby to wiem. Ale ciekawość góra. Nie liczę na pierwszy cykl, bo takie cuda rzadko się zdarzają. Za 2 tyg lecę na wakacje i może "pamiątka z wakacji" będzieArya to zdecydowanie za wczesnie( pisze to ta ktora sama tak testowala) jeszcze nawet implantacji moglo nie byc,
Ja poki co czekam na @ dzis dokladnie 14 dpo..kluje mnie dziwnie w pachwinach od kilku dni nawet sie zastanaeialam czy to nie.wyrostek?
Arya
Fanka BB :)
Może jednak @ nie przyjdzie ☺Ja poki co czekam na @ dzis dokladnie 14 dpo..kluje mnie dziwnie w pachwinach od kilku dni nawet sie zastanaeialam czy to nie.wyrostek?
Arya oj chcialabym chciala
Millo kluje mnie w prawej pachwinie takie dziwne pulsujace bole.Czasem az mnie zegnie w pol...od pn takie cos mam.
Poza tym @ nadal nie ma szyjka wysoko i twarda zamknieta . Moze jednak owu byla kiedy indziej...i to jeszcze nie czas na nia..
Millo kluje mnie w prawej pachwinie takie dziwne pulsujace bole.Czasem az mnie zegnie w pol...od pn takie cos mam.
Poza tym @ nadal nie ma szyjka wysoko i twarda zamknieta . Moze jednak owu byla kiedy indziej...i to jeszcze nie czas na nia..
reklama
Podziel się: