reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Przeczytałam artykuły, super. Czyli obojętnie co będę robiła czeka mnie 3 syn :no2:. Akurat była u mnie siostra męża i przeanalizowaliśmy ich linię męską. Dziewczynki są prawdziwą rzadkością. Od pokoleń królują tam chłopcy. ☺
No cóż pora przełamać ten schemat

Dziewczyny milego dnia :) ja siedze w pracy usmiechnieta bo
1) jutro mam urlop i wesele
2) przeanalizowalam swoje testy i obliczenia. Owulka miala byc w poniedzialek a najciemniejszy test wyszedl w niedziele wieczorem ( moze nie pozytywny ale mysle ze poprostu rano byl ten pik) , w poniedzialek wyszedl juz jasniejszy. Co za tym idzie - w sobote serduszka a w niedziele wyszedl test srednio pozytywny , tak jakby owulka juz minela. Zatem mam nadzieje ze przyslieszyla sie o jeden dzien i mam szanse:) pozdrowienia.
Ps zgodnie z teoria z npr i mojego gin - nie poprawiam coby byla sweet girl :)))

Przeczytałam artykuły, super. Czyli obojętnie co będę robiła czeka mnie 3 syn :no2:. Akurat była u mnie siostra męża i przeanalizowaliśmy ich linię męską. Dziewczynki są prawdziwą rzadkością. Od pokoleń królują tam chłopcy. ☺
No cóż pora przełamać ten schemat
A u mojego Małża od dwoch pokolen jest starszy syn , mlodsza corka ...:) moze i u nas tak bedzie ??:):):):)

Hej dziewczyny zrobilam test i tak jak myslalam totalny negatyw bolaly mnie cycki dzis juz flapy totalne wiec jutro na bank bedzie @.
Jednego sie nauczylam nie bede testowac przed terminem @ bo to.kompletnie bezsensu , nie potrzebny stres i tyle.

Arya dobre myslenie!!

Millo wiec zaczynam kolejny cykl z Toba bedziemy miec razem owu jak nic:-).

W tym cyklu musimy sie czesciej.kochac bo przy biochemicznej udalo.sie.jak kochalismy sie 8 dni dzien w dzien teraz tez tak zrobie.

Co do artykulu jest ciekawy moj R raczej nie ma tylko jednego genu bo ma 2 starsze siostry takze jest nadzieja:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny zrobilam test i tak jak myslalam totalny negatyw bolaly mnie cycki dzis juz flapy totalne wiec jutro na bank bedzie @.
Jednego sie nauczylam nie bede testowac przed terminem @ bo to.kompletnie bezsensu , nie potrzebny stres i tyle.

Arya dobre myslenie!!

Millo wiec zaczynam kolejny cykl z Toba bedziemy miec razem owu jak nic:-).

W tym cyklu musimy sie czesciej.kochac bo przy biochemicznej udalo.sie.jak kochalismy sie 8 dni dzien w dzien teraz tez tak zrobie.

Co do artykulu jest ciekawy moj R raczej nie ma tylko jednego genu bo ma 2 starsze siostry takze jest nadzieja:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nie przyjdzie @ mpo czterech dniach mimo negatywow i siegniesz po kolejny to sie zdziwisz jak ja w pierwszej ciazy :) spisalam wtedy wszystko na straty a okresu nie bylo. Od niechcenia kupilam jeszcze jeden , zrobilam wieczorem kilka dni po terminie @ i szok byl :) tego ci zycze :)

Maziajko totalny negatyw?cos Ty!Bardziej bym teraz wierzyla ze to z testem cos nie tak;( Ja nie chce miec cyklu z Tobą juz!Ty masz byc w ciazy teraz:(..

U mnie moj maz ma 2 braci i siostre.Tata Radka ma 1 brata,ktory ma 2 corki i syna,a jego mama ma 5 braci! Siostra od Radka ma corke.. brat od Radka ma 2 córki a my mamy poki co syna. Takze juz sama nie wiem:p

Katja to trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!i za owulke w dobrym czasie.Mysle ze na serio nasz spore szanse:)

Dziekuje
Maziajko totalny negatyw?cos Ty!Bardziej bym teraz wierzyla ze to z testem cos nie tak;( Ja nie chce miec cyklu z Tobą juz!Ty masz byc w ciazy teraz:(..

U mnie moj maz ma 2 braci i siostre.Tata Radka ma 1 brata,ktory ma 2 corki i syna,a jego mama ma 5 braci! Siostra od Radka ma corke.. brat od Radka ma 2 córki a my mamy poki co syna. Takze juz sama nie wiem:p

Katja to trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!i za owulke w dobrym czasie.Mysle ze na serio nasz spore szanse:)
:) :oops: zobaczymy. A tymczasem Twoje skomplikowane wyliczenia genu w rodzie mnie zakrecily hihi. Sporo tego - chyba nie lapiesz sie na "zasady" z artykulu :):):):)):

Liczy się tylko linia męska. Czyli jego pradziadek - dziadek-ojciec-on oraz ich synowie. Co przeważa dziewczynki czy chłopcy czy może jest pół na pół. Bo tylko w lini męskiej są przekazywane.

Maziajko, mam nadzieję, że Twój test się myli i jeszcze wszystko będzie dobrze. Ja miałam tak jak Katja, że test w dzień @ negatyw a później mile zaskoczenie. Czasami tak jest. Znasz siebie lepiej i swoje objawy. Jeśli nic z tego, to bardzo mi przykro. Następnym razem będzie lepiej. Trzymam kciuki ☺

reklama
Millo tez bym nie chciala ale tak bedzie nie wierze juz:) chociaz wczoraj zobaczylam jakies 3 krople krwi na bieliznie i pomyuslalm ooo implantacja ale test juz by musial wyjsc takze nie ma co sie ludzic nowy cykl nowe nadzieje.
Ps.Moj to też Radek:p

Do góry