reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no wiem ze czuje i czulam dokladnie 12.08 i testy tez to potweirdzily.. powinna dziś byc kurde czemu to wszystkoi jest tak trudne:( najgorsze to to , ze nic ode mnie nie zalezy... chcialabym juz ta cholere dostac i zaczac sie starac na nowo... a u Ciebie ktory juz dc?

reklama
Chyba cos sie zaczyna dziac dziewczyny podpowiedzcie nigdy nie mialam plamien ani nic jak w tym cyklu z biochemiczna w nd mialam wlasnie plamienie takie rozowe ..tylko sie podtarlam i zobaczylam na papierze a w pn juz bylo.krwawienie ...teraz tez zauwazylam takie rozowe nitki na papierze wymieszane z bialym sluzem...nie chce nawet myslec ze to kolejna biochemiczna... nigdy tak nie mialam tylko te 2 miesiace temu.. i dzis to jest taki specyficzny kolor takie fluoroscencyjny roz.....:-(
Zawsze jak przychodzila @ to byla od razu krew i tyle...

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

przeczytalam teraz o implantacji nie chce sie nakrecac ale może bo brzuch mnie nic nie boli a przewaznie przed @ najpierw mialam skurcze okresowe a za chwile juz krew teraz nic zero bolu itp

"Skoro plamienie implantacyjne może pojawić się na kilka dni przed spodziewaną miesiączką, nierzadko również w jej terminie – budzi przez to wiele wątpliwości.

"A kolor plamienia implantacyjnego? Tu także pojawiają się pewne wątpliwości. Odpowiadamy, że zazwyczaj jest ono koloru bladoróżowego (z racji zabarwiania śluzu) lub czerwonego. Brązowy kolor plamienia implantacyjnego może być oznaką niedoboru progesteronu."

Nie chce sie nakrecac ale albo cos sie dzieje albo to znow biochemiczna ............chyba ze cos po tej biochemicznej w organizmie mi sie podziało...i tak juz bede miala przed @...zobacze mysle ze jesli to @ to w ciagu kilku h powinnoi sie rozkrecic.Poki co to jednorazowa akcja i nic innego sie dzieje... szyjka wysoko.Jedno wiem ze mam tak 2 raz w zyciu takiego koloru nie dalo by sie przegapic.Jutro zrobie test jesli @ nie bedzie..

chyba potrzebuje juz urlopu od tego calego planowania:D dziewczyny powiedzcie sa jakies bezpieczne tabletki odstresowujace? na uspokojenie:D bo mi juz chyba bije z tego wszystkiegO:D

Maziajko Mojemu kluciu wyrostka właśnie dziś mija 16tydzien ;) Kciuki mocne za Ciebie &&&&&
A bierzesz może Luteine albo Duphaston? Ja musiałam przejść kilkanaście cykli na duphastonie żeby te biochemiczne mi dały spokój. Progesteron badalas moze? Mój był w dolnej normie i chyba tu był problem. Jeśli były cienie na teście to musiało się coś dziać.
I staraj się nie badać już szyjki. Nie wkladaj już tam palców, bo moze tylko zaszkodzić.

reklama
Airfix nie biore progesteronu badalam raz i byl niecale 13 cykl byl wtedy bezowulacyjny co potwiedzila ginka na usg bylo to wlasnie po tej biochemicznej. Teraz czuje ze @ nadchodzi ... mam plan na ten cykl bedziemy sie starac dziennie a 7 dpo pojde zbadac progesteron i nie wiem czy nie przejde sie do ginka w polowie cyklu sprawdzic jak tam jajeczko... dobra ide poplakac bo juz mi sie zbiera....

Do góry