Maziajka ja czulam implantacje 10dpo i pomyslalam ze zrobie test rano i jesli cos wyjdzie to mam racje ze byla implantacja.Ja tego testu 11dpo nawet nikomu nie pokazywalam bo by uznał że zwidy mam. No ale było cos,coś jasniutkiego i pod lampką widoczne ledwo,ale było. Kciuki żeby ciemnialo u Ciebie tak jak u mnie &&&&,
reklama
Haha Airfx u mnie dokladnie tak samo tylko przy oknia bylo widac...A powiedz jakie mialas objawy implantacji?
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Fanka BB :)
Maziajko ja robilam te dolączone do testow owu ale tam nie bylo nawet cienia cienia takze ja jak juz go zobacze to bede happy
Myslalam ze Wy staranka przed owu i 12h pozniej a w owu nie
Katja moze Ci sie opoznia..jak sie zaczyna cos pokazywac na testach to dobrze. A kiedy wedlug Ciebie powinna byc owulka?
Myslalam ze Wy staranka przed owu i 12h pozniej a w owu nie
Katja moze Ci sie opoznia..jak sie zaczyna cos pokazywac na testach to dobrze. A kiedy wedlug Ciebie powinna byc owulka?
Katja.
Nie robilam codziennie , bo stwierdzilam ze trzy cztery dni po okresie to nie ma sensu ... Wiec jak planowo owulka niedziela poniedzialek tak w niedziele poniedzialek zrobilam i kreska jest jasna. Moze faktycznie sie przesunela i jestem przed ? Isc do gina moze na monitor...?? Tu wrzucam jak to wyblada wg obliczenKatja i testy robilas codziennie i dopiero teraz jasna kreska?
Załączniki
reklama
Katja.
Teraz jakbym czula prawy jajnik. Zglupiala jestem zupelnie millo chyba przedzwonie i sie przejde, niech mi wyjasni...Katja ciezko powiedziec ale czesto w cyklach staraniowych wszystko sie sypie hah jak masz mozliwosc to idz do gina bo jak po owulce to On Ci to powie raczej bo wtedy jakis plyn widac
Podziel się: