reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka ja czulam implantacje 10dpo i pomyslalam ze zrobie test rano i jesli cos wyjdzie to mam racje ze byla implantacja.Ja tego testu 11dpo nawet nikomu nie pokazywalam bo by uznał że zwidy mam. No ale było cos,coś jasniutkiego i pod lampką widoczne ledwo,ale było. Kciuki żeby ciemnialo u Ciebie tak jak u mnie &&&&,

reklama
Ja chyba dzis zadzwonie do gina czy da rade mnie zobaczyc co z ta ovu bo nic nie rozumiem. Moze nie bylo ovu? Albo spozniona idzie ? No ale skoro jest jasny pasek to cos tam wykrywa....?!

Maziajko ja robilam te dolączone do testow owu ale tam nie bylo nawet cienia cienia takze ja jak juz go zobacze to bede happy:)
Myslalam ze Wy staranka przed owu i 12h pozniej a w owu nie:p

Katja moze Ci sie opoznia..jak sie zaczyna cos pokazywac na testach to dobrze. A kiedy wedlug Ciebie powinna byc owulka?

Milloo wg mnie owulacja niedziela / poniedzialek... Moze sie spoznia ale ja w ogole brak sluzu jak nigdy.. Jakis taki ewentualnie mokry ( ale obstawialam na resztki po serduszkach)..

Katja i testy robilas codziennie i dopiero teraz jasna kreska?
Nie robilam codziennie , bo stwierdzilam ze trzy cztery dni po okresie to nie ma sensu ... Wiec jak planowo owulka niedziela poniedzialek tak w niedziele poniedzialek zrobilam i kreska jest jasna. Moze faktycznie sie przesunela i jestem przed ? Isc do gina moze na monitor...?? Tu wrzucam jak to wyblada wg obliczen

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    37,7 KB · Wyświetleń: 48
  • image.png
    image.png
    76,6 KB · Wyświetleń: 38
Katja ciezko powiedziec ale czesto w cyklach staraniowych wszystko sie sypie hah:p jak masz mozliwosc to idz do gina bo jak po owulce to On Ci to powie raczej bo wtedy jakis plyn widac :)

reklama
Katja ciezko powiedziec ale czesto w cyklach staraniowych wszystko sie sypie hah:p jak masz mozliwosc to idz do gina bo jak po owulce to On Ci to powie raczej bo wtedy jakis plyn widac :)
Teraz jakbym czula prawy jajnik. Zglupiala jestem zupelnie millo :) chyba przedzwonie i sie przejde, niech mi wyjasni...

Do góry