reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elena wspolczuje:(oslabiona jestes to dlatego to wszystko:(Wymioty blee:(nie cierpie.. mam nadzieje ze chociaz worek mialas przy sobie :p

Elena kurde jak to leci juz 10 tc!! Wzpolczuje tych dolegliwosci i jednoczesnie zazdroszcze:-(

Millo no jesli sie teraz nie uda to ja w tym samym czasie bede miec owulacje.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Elenaa Te krwawienia z nosa się w ciąży zdarzają, ja "czekalam" aż u mnie się to pojawi jeszcze z racji tej wady krwi i na razie cisza więc już powinno być ok. Jakieś fizjologiczne rozrzedzenie krwi następuje przed 2 trymestem i wtedy te krwawienia są. Najważniejsze ze wszystko ok :)

Elisse Ja w kwestii płci na swoje przeczucia wolę nie liczyć bo w pierwszej czułam do końca córkę, lekarz w 26tyg powiedział - chłopak i tak nie uwierzyłam :) stąd pośród ubranek w kolorze uniwersalnym mam reklamowke rozowych;) dla tego teraz wole już w nic nie wierzyć i nic nie kupować, gdyby się okazało ze to synuś to żeby Mikołajek nie musiał w falbanach chodzic;)

Dziewczyny wybaczcie, ze tak odbijajac od tematu , ale wrocilam z tych swoich wakacji, i jestem chyba jeszcze glupsza w temacie ovu niz bylam. Ovu zapowiadana na okolo dzis , staranka w czwartek piatek sobote. Robie test wczoraj - no dobra, kreska jest ale jasna. Robie dzis - a ta franca jeszcze jasniejsza. W kolejnosci na zdjeciu do gory wczoraj , srodkowa dzis o 17, ostatnia dzis o 22:30. Ja nie rozumiem nic. Byla juz czy co?! Moze ktoras z Was madrzejsza bo ja to jednak blondynka ..:)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    882,8 KB · Wyświetleń: 47
Dziewczyny wybaczcie, ze tak odbijajac od tematu , ale wrocilam z tych swoich wakacji, i jestem chyba jeszcze glupsza w temacie ovu niz bylam. Ovu zapowiadana na okolo dzis , staranka w czwartek piatek sobote. Robie test wczoraj - no dobra, kreska jest ale jasna. Robie dzis - a ta franca jeszcze jasniejsza. W kolejnosci na zdjeciu do gory wczoraj , srodkowa dzis o 17, ostatnia dzis o 22:30. Ja nie rozumiem nic. Byla juz czy co?! Moze ktoras z Was madrzejsza bo ja to jednak blondynka ..:)
Przede wszystkim myślę, że robione na innych testach wyniki mogą trochę się różnić. Na paskowych często wychodzą słabiej niż na płytkowych. Chyba w jednym cyklu lepiej robić testy z danego rodzaju. Z reguły jak druga kreska blednie, gdy była już mocna to jest po owu. Z tym że testy masz z różnych firm i może to być nie miarodajne. A masz bóle na owu, czujesz ja?

Tez tak mysle o testach. Kupilam ten zeby sprawdzic jak sie ma jeden test do drugiego. Bol czuje czasami. Nie zawsze. A myslicie ze gin jest w stanie np dzis okreslic ze juz po owu gdybym poszla ? Jestem zmieszana...

reklama
Katja tak gin to sprawdzi.

Wiec ja juz jestem po tescie zrobilam tego pinka super czulego i wyszedl jakis mega bladzioch w 100% nie nazwala bym tego pozytywem doslownie jakis cien cienia... wyszedl od razu chyba w 2 min...ale jest to tak slabe ze nie wiem czy to tak po prostu nie jest widoczne zawsze....

Wiec raczej przygotowuje sie na przyjscie @...

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry