reklama
Elena kurde jak to leci juz 10 tc!! Wzpolczuje tych dolegliwosci i jednoczesnie zazdroszcze:-(
Millo no jesli sie teraz nie uda to ja w tym samym czasie bede miec owulacje.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo no jesli sie teraz nie uda to ja w tym samym czasie bede miec owulacje.
Elenaa Te krwawienia z nosa się w ciąży zdarzają, ja "czekalam" aż u mnie się to pojawi jeszcze z racji tej wady krwi i na razie cisza więc już powinno być ok. Jakieś fizjologiczne rozrzedzenie krwi następuje przed 2 trymestem i wtedy te krwawienia są. Najważniejsze ze wszystko ok
Elisse Ja w kwestii płci na swoje przeczucia wolę nie liczyć bo w pierwszej czułam do końca córkę, lekarz w 26tyg powiedział - chłopak i tak nie uwierzyłam stąd pośród ubranek w kolorze uniwersalnym mam reklamowke rozowych dla tego teraz wole już w nic nie wierzyć i nic nie kupować, gdyby się okazało ze to synuś to żeby Mikołajek nie musiał w falbanach chodzic
Elisse Ja w kwestii płci na swoje przeczucia wolę nie liczyć bo w pierwszej czułam do końca córkę, lekarz w 26tyg powiedział - chłopak i tak nie uwierzyłam stąd pośród ubranek w kolorze uniwersalnym mam reklamowke rozowych dla tego teraz wole już w nic nie wierzyć i nic nie kupować, gdyby się okazało ze to synuś to żeby Mikołajek nie musiał w falbanach chodzic
małe liski
Fanka BB :)
Maran PIĘKNOŚCI!!!
Maziajka ja równiez trzymam kciuki za testowanie
jak tylko znajdę dłuższą wolną chwilę obiecuje wrzucić fotki
Maziajka ja równiez trzymam kciuki za testowanie
jak tylko znajdę dłuższą wolną chwilę obiecuje wrzucić fotki
Katja.
Dziewczyny wybaczcie, ze tak odbijajac od tematu , ale wrocilam z tych swoich wakacji, i jestem chyba jeszcze glupsza w temacie ovu niz bylam. Ovu zapowiadana na okolo dzis , staranka w czwartek piatek sobote. Robie test wczoraj - no dobra, kreska jest ale jasna. Robie dzis - a ta franca jeszcze jasniejsza. W kolejnosci na zdjeciu do gory wczoraj , srodkowa dzis o 17, ostatnia dzis o 22:30. Ja nie rozumiem nic. Byla juz czy co?! Moze ktoras z Was madrzejsza bo ja to jednak blondynka ..
Załączniki
Arya
Przede wszystkim myślę, że robione na innych testach wyniki mogą trochę się różnić. Na paskowych często wychodzą słabiej niż na płytkowych. Chyba w jednym cyklu lepiej robić testy z danego rodzaju. Z reguły jak druga kreska blednie, gdy była już mocna to jest po owu. Z tym że testy masz z różnych firm i może to być nie miarodajne. A masz bóle na owu, czujesz ja?Dziewczyny wybaczcie, ze tak odbijajac od tematu , ale wrocilam z tych swoich wakacji, i jestem chyba jeszcze glupsza w temacie ovu niz bylam. Ovu zapowiadana na okolo dzis , staranka w czwartek piatek sobote. Robie test wczoraj - no dobra, kreska jest ale jasna. Robie dzis - a ta franca jeszcze jasniejsza. W kolejnosci na zdjeciu do gory wczoraj , srodkowa dzis o 17, ostatnia dzis o 22:30. Ja nie rozumiem nic. Byla juz czy co?! Moze ktoras z Was madrzejsza bo ja to jednak blondynka ..
reklama
Katja tak gin to sprawdzi.
Wiec ja juz jestem po tescie zrobilam tego pinka super czulego i wyszedl jakis mega bladzioch w 100% nie nazwala bym tego pozytywem doslownie jakis cien cienia... wyszedl od razu chyba w 2 min...ale jest to tak slabe ze nie wiem czy to tak po prostu nie jest widoczne zawsze....
Wiec raczej przygotowuje sie na przyjscie @...
Wiec ja juz jestem po tescie zrobilam tego pinka super czulego i wyszedl jakis mega bladzioch w 100% nie nazwala bym tego pozytywem doslownie jakis cien cienia... wyszedl od razu chyba w 2 min...ale jest to tak slabe ze nie wiem czy to tak po prostu nie jest widoczne zawsze....
Wiec raczej przygotowuje sie na przyjscie @...
Podziel się: