reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam te kardoline zrobie w czwartek jutro nie bede testowac wyrzut hcg jest po 48 h od implantacji ja mysle ze wczoraj ja mialam nad ranem bo mnie klulo w jajniku potem caly dzien dziwne bole przy jajniku .Wiec jesli to faktycznie to to w czwartek test juz powinien wyjsc....zobaczymy nienastawiam sie ani tak ani nie ...mam mieszane uczucia.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam te kardoline zrobie w czwartek jutro nie bede testowac wyrzut hcg jest po 48 h od implantacji ja mysle ze wczoraj ja mialam nad ranem bo mnie klulo w jajniku potem caly dzien dziwne bole przy jajniku .Wiec jesli to faktycznie to to w czwartek test juz powinien wyjsc....zobaczymy nienastawiam sie ani tak ani nie ...mam mieszane uczucia.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka i anwrt jak wyjdzie negatyw to nie bierz tego do glowy. Mi dopiero test wyszedl po tygodniu od spodziewanej @ :)

Katja jak serduszka ostatnie w sobote to duzo ryzykujesz.Mnie tak nie wyszlo w kazdym razie:p

Maziajko matko jak ja chce byc na Twoim miejscu;))

Jupi jupi ktos tu chyba jest w ciazy a wmawia sobie ze niiieee hihi Maziajka :)
Ps zrobilam lh test. Nie na nawet cienia drugiej kreski. Albo owulki nie bylo , albo byla i sie zmyla przedwczesnie.

reklama
Katja a nie sikalas conajmniej 2 h? Moze owulke mialas i ta 2 jasna to juz bylo po?
Sikalam godz wczesniej o matko ty masz racje .... Jezu jaki blad !!! Trzymam teraz do wieczora i zrobie znowu no nie moge , jaka glupota z mojej strony.
Ale druga sprawa ze jakos mysle ze moze juz byla ?!

Do góry