reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam te kardoline zrobie w czwartek jutro nie bede testowac wyrzut hcg jest po 48 h od implantacji ja mysle ze wczoraj ja mialam nad ranem bo mnie klulo w jajniku potem caly dzien dziwne bole przy jajniku .Wiec jesli to faktycznie to to w czwartek test juz powinien wyjsc....zobaczymy nienastawiam sie ani tak ani nie ...mam mieszane uczucia.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam te kardoline zrobie w czwartek jutro nie bede testowac wyrzut hcg jest po 48 h od implantacji ja mysle ze wczoraj ja mialam nad ranem bo mnie klulo w jajniku potem caly dzien dziwne bole przy jajniku .Wiec jesli to faktycznie to to w czwartek test juz powinien wyjsc....zobaczymy nienastawiam sie ani tak ani nie ...mam mieszane uczucia.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka i anwrt jak wyjdzie negatyw to nie bierz tego do glowy. Mi dopiero test wyszedl po tygodniu od spodziewanej @ :)

Katja jak serduszka ostatnie w sobote to duzo ryzykujesz.Mnie tak nie wyszlo w kazdym razie:p

Maziajko matko jak ja chce byc na Twoim miejscu;))

Jupi jupi ktos tu chyba jest w ciazy a wmawia sobie ze niiieee hihi Maziajka :)
Ps zrobilam lh test. Nie na nawet cienia drugiej kreski. Albo owulki nie bylo , albo byla i sie zmyla przedwczesnie.

reklama
Katja a nie sikalas conajmniej 2 h? Moze owulke mialas i ta 2 jasna to juz bylo po?
Sikalam godz wczesniej o matko ty masz racje .... Jezu jaki blad !!! Trzymam teraz do wieczora i zrobie znowu no nie moge , jaka glupota z mojej strony.
Ale druga sprawa ze jakos mysle ze moze juz byla ?!

Do góry