reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka Ej jaka@ :) Ja też miałam cień cienia widoczny tylko dla mnie 11dpo:) 12-13dpo dalej był cień ale był. Potem kupiłam inne testy i kreski ciemne :) nie myśl o żadnej @, tylko odpoczywaj teraz :)

reklama
No nieźle MAZIAJKA [emoji1] super, a przypomnij jak miałaś staranka? W które dni owu? Czujesz teraz coś dziwnego, innego? niby to tak wcześnie ale może coś czujesz [emoji1]?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix serio?? To jest wlasbie cien cienia widoczny tylko dla mnie...no nie wiem nie nastawiam sie pozytywnie w ogole...raczej mysle ze to bedzie @ zaraz... dzis tez mam 11 dpo.

Dziewczyny to jest tak cienkie ze ja nawet nie wiem czy to tak nie mialo byc... niby na innych testach nie mialam czegos takiego ale moze ten pink tak ma??

Antonia czy cos czuje wiec wczoraj klul mnie jajnik prawy z tego ktorego owu byla potem czulam taki bol jakby owulacyjny wiec moze wczoraj implantacja no sama nie wiem nie chce sie nakrecac bo to taki cien ze szok...do tego bola mnie cycki...i czasem czuje sie jak by zaraz @ miala byc...a starania byly przed.owu w trakcie i po owu:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka, trzymam kciuki i gratuluję ☺.
Ja tez miałam tylko cień cienia, widoczny tylko dla mnie. Wrzuć zdj może wcale nie jest to tylko cień cienia widoczny Tobie :)

Maziajko ja mysle tak jak dziewczyny ze to pozytyw!Ja ostatnio liczylam ze zobacze cien cienia cienia i nie zobaczyla..totalny negatyw takze ciesz sie Kobito ciesz!!!!:**** Zazdroszcze!

reklama
Do góry