reklama
Maziajka cień cienia to wg mnie test pozytywny tylko wczesna ciąża więc gratuluję
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Fanka BB :)
No nieźle MAZIAJKA [emoji1] super, a przypomnij jak miałaś staranka? W które dni owu? Czujesz teraz coś dziwnego, innego? niby to tak wcześnie ale może coś czujesz [emoji1]?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Katja ja nie ufam tym testom. Miałam z apteki dobrej jakości i wyznaczył mi na 12dc poczym na monitoringu w 19 dc nie było jeszcze nawet pękniete.
Airfix serio?? To jest wlasbie cien cienia widoczny tylko dla mnie...no nie wiem nie nastawiam sie pozytywnie w ogole...raczej mysle ze to bedzie @ zaraz... dzis tez mam 11 dpo.
Dziewczyny to jest tak cienkie ze ja nawet nie wiem czy to tak nie mialo byc... niby na innych testach nie mialam czegos takiego ale moze ten pink tak ma??
Antonia czy cos czuje wiec wczoraj klul mnie jajnik prawy z tego ktorego owu byla potem czulam taki bol jakby owulacyjny wiec moze wczoraj implantacja no sama nie wiem nie chce sie nakrecac bo to taki cien ze szok...do tego bola mnie cycki...i czasem czuje sie jak by zaraz @ miala byc...a starania byly przed.owu w trakcie i po owu
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny to jest tak cienkie ze ja nawet nie wiem czy to tak nie mialo byc... niby na innych testach nie mialam czegos takiego ale moze ten pink tak ma??
Antonia czy cos czuje wiec wczoraj klul mnie jajnik prawy z tego ktorego owu byla potem czulam taki bol jakby owulacyjny wiec moze wczoraj implantacja no sama nie wiem nie chce sie nakrecac bo to taki cien ze szok...do tego bola mnie cycki...i czasem czuje sie jak by zaraz @ miala byc...a starania byly przed.owu w trakcie i po owu
Antonia2016
Tez bym bardzo chciala zeby to bylo to ale szczerze to ten test nie napawa mnie optymizmem...
reklama
Serio nie da sie zdjecia zrobic heh ...ja sama nie wiem...millo a jakie testy robilas?
Podziel się: