reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
podczytuje Was i już nie mogę się doczekać kiedy my zaczniemy staranka :) o córunie ;) obecnie kończy mi się @ . za tydzień ostatnia partia kuracji . badania . i jak dobrze pojdzie to na koniec września możemy zacząć się przytulać :D

Maran super babeczki też chociaż jedną taką bym chciała:-) :)
Elisse u mnie w salonie niestety odkurzacz przebywa praktycznie non stop dobrze że mam ultra silencer także hałas robi tylko maluszek hehe
Ciekawe co słychać u Illaczka i Pirahnni

Antonia Milo mialam w domu tylko testy powyzej 25 teraz bylam w rosmanie i byla promocja na pinka super czulego 10 no i kupilam jutro chyba zaryzykuje:) chociaz boje sie prawdy.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka racja z testami różnie bywa ja 10dp robiłam 25 i mi już wyszedł (jasna kreseczka) natomiast 2 dni później robiłam pinka i kreseczka była mocniejsza ale nie powalająca, także myślę że niekiedy nawet te o słabszej czułości pokażą a te bardziej czułe mogą nas zwieść. Ja też podzielam zdanie dziewczyn nie wytrzymałabym hehehe w każdej ciąży przed terminem miesiączki testowałam :-) :) ale ja z tych niecierpliwych jestem. Trzymam kciuki za pozytyw;)

Maran fajne dziewczynki [emoji4] fajnie, że Zakręconej się udało. Już za chwilę Milli będzie chodzić [emoji4]

Małe Liski, Maggie witajcie. Szkoła już niedługo, więc dzieci się wyszaleją.

Magic mój jest głośny i się psuje [emoji23] jakoś nie chcę na niego patrzeć [emoji12]

Airfix a jakie masz przeczucia? Mi się sprawdziły.

Maziajka do okresu już niewiele zostało [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko trzymam mocno!:*Co ma byc to bedzie tak czy siak.. jak sie nie uda to w przyszlym cyklu chyba trafisz na ten sam termin owulki co ja bo Ty masz raczej krotkie a ja dlugie wiec mnie dogonilabys haha:p ale nie zycze Ci tego tylko pieknych kreseczek:****

reklama
Dzieki dziewczyny kurde jakos wewnetrznie czuje ze sie udalo chociaz z drugiej strony boje sie tak myslec.... dzisiaj strasznie klul mnie prawy jajnik ( ten z ktorego byla owu) potem bolalo mnie juz tak jak na owu.Sama nie wiem nie chce sie nakrecac ale raczej w tej fazie bole jajnikow mi sie nie trafiaja pozyjemy zobaczymy:p

millo ja mam owu tak miedzy 12 a 15 dc. Termin @ mam teraz na piatek / sobote.a Ty ktory juz masz dc?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry