reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
podczytuje Was i już nie mogę się doczekać kiedy my zaczniemy staranka :) o córunie ;) obecnie kończy mi się @ . za tydzień ostatnia partia kuracji . badania . i jak dobrze pojdzie to na koniec września możemy zacząć się przytulać :D

Maran super babeczki też chociaż jedną taką bym chciała:-) :)
Elisse u mnie w salonie niestety odkurzacz przebywa praktycznie non stop dobrze że mam ultra silencer także hałas robi tylko maluszek hehe
Ciekawe co słychać u Illaczka i Pirahnni

Antonia Milo mialam w domu tylko testy powyzej 25 teraz bylam w rosmanie i byla promocja na pinka super czulego 10 no i kupilam jutro chyba zaryzykuje:) chociaz boje sie prawdy.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka racja z testami różnie bywa ja 10dp robiłam 25 i mi już wyszedł (jasna kreseczka) natomiast 2 dni później robiłam pinka i kreseczka była mocniejsza ale nie powalająca, także myślę że niekiedy nawet te o słabszej czułości pokażą a te bardziej czułe mogą nas zwieść. Ja też podzielam zdanie dziewczyn nie wytrzymałabym hehehe w każdej ciąży przed terminem miesiączki testowałam :-) :) ale ja z tych niecierpliwych jestem. Trzymam kciuki za pozytyw;)

Maran fajne dziewczynki [emoji4] fajnie, że Zakręconej się udało. Już za chwilę Milli będzie chodzić [emoji4]

Małe Liski, Maggie witajcie. Szkoła już niedługo, więc dzieci się wyszaleją.

Magic mój jest głośny i się psuje [emoji23] jakoś nie chcę na niego patrzeć [emoji12]

Airfix a jakie masz przeczucia? Mi się sprawdziły.

Maziajka do okresu już niewiele zostało [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko trzymam mocno!:*Co ma byc to bedzie tak czy siak.. jak sie nie uda to w przyszlym cyklu chyba trafisz na ten sam termin owulki co ja bo Ty masz raczej krotkie a ja dlugie wiec mnie dogonilabys haha:p ale nie zycze Ci tego tylko pieknych kreseczek:****

reklama
Dzieki dziewczyny kurde jakos wewnetrznie czuje ze sie udalo chociaz z drugiej strony boje sie tak myslec.... dzisiaj strasznie klul mnie prawy jajnik ( ten z ktorego byla owu) potem bolalo mnie juz tak jak na owu.Sama nie wiem nie chce sie nakrecac ale raczej w tej fazie bole jajnikow mi sie nie trafiaja pozyjemy zobaczymy:p

millo ja mam owu tak miedzy 12 a 15 dc. Termin @ mam teraz na piatek / sobote.a Ty ktory juz masz dc?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry