reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Male liski fajnie Cie widziec u nas ok. Millie rosnie i juz coraz bardziej mobilna, fajniutka jest czekam na rok szkolny bo starsze moje sie nudza w domu i tez spragnione powrotu do szkoly po za tym to bez zmian... A jak Wasza Malgosia i chlopaki?
małe liski
Maran pewnie wam już raczkuje, a mogę ją zobaczyć? podeślij mi fotkę! Moi też teraz w domu, nudzą się również i wszyscy czekamy na 1 września Chłopcy rosną jak na drożdzach, najstarszy Alek nosi skarpetki w moim rozmiarze czekają nas kolejne zakupy ubraniowe przed powrotem do szkoły. Margaritka szaleje, rozkręca sie - ma już rok i prawie 4 miesiące i swoim temperamentem zaczyna dorównywac chłopcom, śmiejemy sie że jest istną królewną. Jakiś czas temu nauczyła sie podnosić palec do góry i krzyczeć "nie nie nie", podchodzi więc do rzeczy których jej nie wolno dotykać, dotknie sobie, korzystając z sytuacji i woła lekko uśmiechając sie "nie nie nie" spryciula mała
...czy wiecie co słychać u dziewczyn z czasów naszych starań, np. o Zakręconej...?
...czy wiecie co słychać u dziewczyn z czasów naszych starań, np. o Zakręconej...?
maran-atha
teraz Ty zapodaj swoją Gwiazdeczke i chlopakow
maggie2205
Fan(ka)
Maran śliczną masz córeczkę, ale ten czas goni jeszcze troszkę i roczek będziemy obchodzić
Małe liski fajnie że zaglądasz tutaj
Aifrix to trzymam kciuki by ten pierwszy lekarz miał rację i za spełnienie marzenia
Mi z sentymentu zdarza się tu zaglądać ale czasu brak na wszystko odkąd laurka mi zaczeła chodzić
Małe liski fajnie że zaglądasz tutaj
Aifrix to trzymam kciuki by ten pierwszy lekarz miał rację i za spełnienie marzenia
Mi z sentymentu zdarza się tu zaglądać ale czasu brak na wszystko odkąd laurka mi zaczeła chodzić
Millo dokladnie ale mam stracha choc wiem
, ze jeszczs negatyw nie musi.niczego prZesadzac..
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
, ze jeszczs negatyw nie musi.niczego prZesadzac..
Małe liski Witaj Kochana :* Teraz jakoś gorzej znoszę ciaze niż wcześniej , teraz ciągle bóle brzucha, skurcze. Apetyt zero,a jak już to najem się słodkiego i tyle z mojego jedzenia. Dzidzia na szczęście zdrowa i dalej lekarz nie potwierdził co bedzie.W 13tyg miała być córka, mój lekarz po usg mówi ze chłopak,a wszyscy inni ze przecież to dziewczynka. I dalej wiem ze nic nie wiem. najważniejsze co wizytę dla mnie ze bije serduszko
Hej melduje ze nie zrobilam testu wczoraj ogladalam.jakis rosyjski program o in vitro i babka mowila ze nie chce poznac wynikow jeszcze woli zyc nadzieja ze sie udalo niz sie rozczarowac... ja chyba tez jeszcze poczekam tymbardziej ze to dopiero 10 dpo i moze byc po prostu zwyczajnie za wczesnie...
Antonia2016
Maratha ale masz super babiniec w domu [emoji1] bosz. Jak ja bym chciała mieć córeczke
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: