reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Male liski :) fajnie Cie widziec :) u nas ok. Millie rosnie i juz coraz bardziej mobilna, fajniutka jest :) czekam na rok szkolny bo starsze moje sie nudza w domu i tez spragnione powrotu do szkoly :) po za tym to bez zmian... A jak Wasza Malgosia i chlopaki?

Maran pewnie wam już raczkuje, a mogę ją zobaczyć? podeślij mi fotkę! Moi też teraz w domu, nudzą się również i wszyscy czekamy na 1 września :-D Chłopcy rosną jak na drożdzach, najstarszy Alek nosi skarpetki w moim rozmiarze:sorry: czekają nas kolejne zakupy ubraniowe przed powrotem do szkoły. Margaritka szaleje, rozkręca sie - ma już rok i prawie 4 miesiące i swoim temperamentem zaczyna dorównywac chłopcom, śmiejemy sie że jest istną królewną. Jakiś czas temu nauczyła sie podnosić palec do góry i krzyczeć "nie nie nie", podchodzi więc do rzeczy których jej nie wolno dotykać, dotknie sobie, korzystając z sytuacji i woła lekko uśmiechając sie "nie nie nie" spryciula mała:laugh2:

...czy wiecie co słychać u dziewczyn z czasów naszych starań, np. o Zakręconej...?

Maran śliczną masz córeczkę, ale ten czas goni jeszcze troszkę i roczek będziemy obchodzić :)
Małe liski fajnie że zaglądasz tutaj
Aifrix to trzymam kciuki by ten pierwszy lekarz miał rację i za spełnienie marzenia

Mi z sentymentu zdarza się tu zaglądać ale czasu brak na wszystko odkąd laurka mi zaczeła chodzić

Małe liski Witaj Kochana :* Teraz jakoś gorzej znoszę ciaze niż wcześniej , teraz ciągle bóle brzucha, skurcze. Apetyt zero,a jak już to najem się słodkiego i tyle z mojego jedzenia. Dzidzia na szczęście zdrowa i dalej lekarz nie potwierdził co bedzie:).W 13tyg miała być córka, mój lekarz po usg mówi ze chłopak,a wszyscy inni ze przecież to dziewczynka. I dalej wiem ze nic nie wiem. ;) najważniejsze co wizytę dla mnie ze bije serduszko;)

Hej melduje ze nie zrobilam testu wczoraj ogladalam.jakis rosyjski program o in vitro i babka mowila ze nie chce poznac wynikow jeszcze woli zyc nadzieja ze sie udalo niz sie rozczarowac... ja chyba tez jeszcze poczekam tymbardziej ze to dopiero 10 dpo i moze byc po prostu zwyczajnie za wczesnie...

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajko ja zas na odwrot.Wole znac najgorsza prawde niz tak sobie zyc nadzieja:D ale kazdy ma inaczej:) co fakt ze 10dpo to wczesnie wczesnie:)

Do góry