reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Airfix wstaw fotke na ingender , tez podzielam zdanie drugiego lekarza ze raczej synek. Tylko ze zdjecie to tylko zdjecie , widzialam juz u dziewczyn na Ingender ze na jednym zdjeciu wygladal dzidzius na chlopczyka a na drugim jak dziewczynka, takze trzymam dalej kciuki za dziewuszke. :)

Ja też trzymam kciuki za dziewczynkę choć mi tam ten dziubek siurka przypomina choć pewnie to wogole nie siurek tylko tak wyszlo zdjęcie :-)

Za 19 dni prenatalne..już chciałabym aby był wrzesień.

Antonia Ja wybrałam odstep- przed owulacja, bo z O+12 nic nie wychodziło. Na tym usg 14tydz 6dni.

Porannakawa Wstawiłam na ingender.Dziewczyny obstawiaja ze corka. Ja widziałam parę dni temu u innego lekarza idealnie płaskiego nuba w dużym przybliżeniu i 90% lekarz dał ze to corka, ten też mi się wydaje płaski w porównaniu do kręgosłupa. No,a mój lekarz na tym samym sprzęcie mowi ze chlopczyk :). Glowka- dziewczeca ,czolo kwadratowe.Tetno- tez corciowe i podobna do taty dzidzia:) Jak to chlopak to obale wszystko, lacznie z teoria nuba hahah...Sama już nie wiem.

Airfix najwazniejsze ze zdrowe i piekne zdjecie!Oj jak ja marze byc na Waszym miejscu;)Dobrze ze wczesniej mialam wpadke bo to chyba najlepsze rozwiazanie haha:p

Millo No oczywiście ze najważniejsze ze zdrowe. Ja się cieszę ze te palce mi pokazał ze są :) i ze serduszko nadal bije. Chciałam w przyszłym tygodniu jakieś ze 2 koszulki kupić dzidzi, i nici z moich planów :) Muszę poczekać.

mi dokładnie na tym etapie ciąży lekarz pokazal zdjęcie potty shot z mega wystającym siurem. lekarz nie złapał takiego ujęcia? teraz byłam w 19tyg ale dzidzia bardziej skryta była a jak już pokazała to lekarz nie chciał uwierzyć że to siurek bo taki wielki ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Elenaa Niby widział jajeczka, tzn ja też widziałam cusik od spodu-ale mogą i być to spuchniete wargi. No i cusik dyndalo jakby...Ale to może też wyrostek był? Ostatnio jak byłam z bólami to nub był płaski jak nie wiem, to był ponad 13tydz wtedy. Był tak płaski ze to bez dwóch zdan wskazywało ze corka, wiec jak coś to ja i teorie nuba na wczesnym etapie obale hehe Dla mnie ważne ze zdrowe :) tylko jak tak szaleć będzie wieczorami jak wczoraj po 23 to ja przerabane będę mieć ha ha

reklama
Do góry