reklama
MartynaM Ciężko było złapać od dołu ujęcie bo się krecila dzidzia (pewnie po pepsi haha) , tyle co usg na "żywo " robił od spodu to mi się przez moment wydawało ze raczej tam płasko, potem takie male dwie kuleczki bylo widac raz bardziej płasko, raz bardziej okrągłe pomyślałam ze to wargi. ..A on dalej grzebal i mówi - ze ostro by się klocil z tamtym który dał 90% ze to córka, bo według niego raczej chłopak. No i tyle się dowiedzialam
Elenaa Za jakiś miesiąc...choć może wcześniej się uda bo z wynikami tymi z genetycznych mam jechać pokazać.
Elenaa Za jakiś miesiąc...choć może wcześniej się uda bo z wynikami tymi z genetycznych mam jechać pokazać.
Ostatnia edycja:
tak niestety z chłopcami tak jest ze się czasem mloga schować dlatego jakby mi ktoś powiedział że dziewczyna to bym nie wierzyła pewnie do porodu u nas właśnie na styczniowkach teraz tak było że miała być dziewuszka a wyszło że jednak chlopiec bo siurek się schował i pokazał się w 19tyg. ale wierzę że u Ciebie tak nie będzie
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Fanka BB :)
Wytlumaczcie mi proszę jak i co to jest ten nub? Gdzie patrzycie? Nie mam pojęcia :-o
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
no tak pewnie czekał na te jajkaMartynaM Mi w pierwszej ciąży lekarz w 26tyg powiedział dopiero że synek .A ja wzięłam z rok temu zdjęcie usg z ok 15tyg i przecież jak byk widać ze to chlop był już wtedy Jak mnie przestanie brzuch boleć to wstawię.
MartynaM.Hehe no może siusiak i jajeczka jakieś wymiary muszą osiągnąć żeby tamten je widzial je, bo stary lekarz był. Brrr A jakie miał łapy - jak niedźwiedź... po wizytach 3 u niego już mi żaden ginek straszny nie był. [emoji23]
reklama
Airfix u mojej siostry bylo podobnie 13 tc dziewczyna a 17 juz chlopiec Lekarz zreszta tez powiedzial jej wtedy ze nub plaski.nawet miala to zaznaczone na usg a na nastepnej wizycie byly juz jajka mysle ze okreslanie plci przed tym 16 tc nie ma sensu bo jak widac to sie zmienia i przewqznie wlasnie" cos" dorasta
Oczywiscie trzymam kciuki za corcie:--)
Millo :-( ja czekam do pn i zaczne teatowac bedzie 10 dpo.dzis znow snil mi sie pozytywny test kurde mam nadzieje ze to dobra wrozba.Dziennie sobie powtarzam , ze na pewno sie uda , ze juz nie dlugo sila podswiadomosci
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie trzymam kciuki za corcie:--)
Millo :-( ja czekam do pn i zaczne teatowac bedzie 10 dpo.dzis znow snil mi sie pozytywny test kurde mam nadzieje ze to dobra wrozba.Dziennie sobie powtarzam , ze na pewno sie uda , ze juz nie dlugo sila podswiadomosci
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: