reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Araya, ja też bym zaczęła jak ty. Teraz w 9dc, jeśli nie wyjdzie skracac. Chybaze się niecierpliwisz :-)
Magic87 a powiedz coś więcej o bólu blizny w ciąży. Mam wielką blizne 7 letnią bo miałam otwierane powłoki brzuszne ale nie manice. Teraz boję się o nią jak to będzie w ciąży? Czy ból jest mocny? Czy blizna sie rozchodzi czy bardziej jest pod rosnacym brzuchem?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia mi po pierwszej cesarce wyszedł bliznowiec także trochę myślałam przed zajściem w ciąże jak to bedzie ale na szczęście nic się nie stało. Blizna się nie rozeszła i była pod rosnącym brzuszkiem :)tylko czasami niestety odczuwalny był dość intensywny ból (ciągły i tępy, raz z jednej raz z drugiej strony) głównie w bardziej zaawansowanej ciąży, pomagało dużo odpoczynku. Bez obaw nie powinno być źle;-) ;)

Też mam bliznowca a raczej mialam bo przez 7 lat to już się bardziej płaski zrobił i zgral z ciałem ;-) a jaka przerwa była u Ciebie pomiędzy ciazami? Moja blizna ma juz 7 lat, to już chyba stara co?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam na tym wątku jakieś rok temu. Starałam się o synka bo mam już 2 córy ale wyszła 3 córka. Ma 7 tygodni.
A oto ona
uploadfromtaptalk1471012470242.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1471012470242.jpg
    uploadfromtaptalk1471012470242.jpg
    57,5 KB · Wyświetleń: 347
Ooo to super:biggrin2: już wszystko rozumiem. Ja z miłą chęcią proszę o córkę. Jednak obawiam się, że jestem mamą chłopców :tak:

reklama
Dziewczyny a jak wspominacie swoje porody? Ja po pierwszym mówiłam nigdy więcej i miałam przerwę 15lat . Drugi, bolesny ale w miarę szybko. Bez znieczulenia obydwa niestety. Mam nadzieję, że 3ci jeśli będzie będzie szybko i bezboleśnie :rolleyes:

Do góry