reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hejka u mnie juz po owu z prawego jajnika, mam nadzieje ze sie udalo:-) ph mialam tez wyjatkowo niskie bo 4 a po seksie 5 a zawsze bylo 7. Teraz jeszcze kilka dlugich dni byle do 22 bo wtedy mam.zamoar test zrobic.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

MartynaM ta tasma to dosyc powazna sprawa... Zalezy jeszcze gdzie umiejscowiona... A co lekarz mowi...? U mojej znajomej wszystko sie dobrze skonczylo bo tasme mial malutki za plecami...

MartynaM ta tasma to dosyc powazna sprawa... Zalezy jeszcze gdzie umiejscowiona... A co lekarz mowi...? U mojej znajomej wszystko sie dobrze skonczylo bo tasme mial malutki za plecami...

mam iść na konsultacje do drugiego lekarza ale w tej chwili jest na urlopie. na początku szukał drugiego dziecka bo wyglądało to na usg jak dwa pecherze później stwierdził że dziecko jest jakby za tym ustawione bokiem.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix jak Twoje bóle? ja miałam wczoraj usg mam jakas taśmę owodniowa albo przegróde spotkalyscie się z czymś takim?

Martynko Dziś jest lepiej bo nie dzwigam nic od wczoraj. Jeszcze jak za dużo chodzę to poczuje ale jest lepiej. Trochę też w morfologii mam namieszane,może to przez to też

mam iść na konsultacje do drugiego lekarza ale w tej chwili jest na urlopie. na początku szukał drugiego dziecka bo wyglądało to na usg jak dwa pecherze później stwierdził że dziecko jest jakby za tym ustawione bokiem.

Powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę o czymś takim. Mam nadzieję, że to nic groźnego i wszystko będzie dobrze. Daj znać po konsultacji co powiedział lekarz.

Ja dziś 11dc i testy owu nic nie pokazują. Może są do dupy? :rofl2:. Zobaczę co będzie jutro. Staranka o dzidziusia w 9 i 11dc. Miał być tylko 9dc ale dziś był mały spontan :p. Mój stwierdził, że właśnie zrobił córkę hihi:wink: oby miał rację.

Maziajko no to pieknie wyszlo z tym ph:)Trzymam mocno kciuki!!!
Jak wy to w ogole robicie ze macie takie niskie normalnie.. zazdroszcze!

My w gorach dalej.. Cos czuje ze nie jestem w ciazy:(wczoraj zrobilam mimo wszystko ten strumieniowy co mozna po 7 dniach po owylacji i negatywny.. a moj wykres temp tez jakis niski.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Tylko widze ze tutaj nie pokazuje serduszkowania nie wiem czemu.Chyba ze Wy widzicie.

Antonia a jakie masz testy? Cykle ilu dniowe masz?

Millo ja sama nie wiem takie mam po prostu[emoji14]w zeszlych cyklach uzywalam jeszcze plynu do hogieny w dni plodne i to mi podwyzszalo ph a teraz wlasnie odstawilam ten plyn i ph jeszcze nizsze niz zwykle bylo.Zobaczymy u nas serudszka byly 40 h przed owu , 14 h przed owu i 12 h po owu.
W ogole szalona z tym testem jestes to za wczesnie!!! Ja tez bede sie powstrzymywac jak nie wiem i zrobie dopiero 10 dpo. A serduszek na wykresie tez nie.widze.

Martyna ja tez pierwsze slysze, kiedy masz ta konsultacje?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
chyba za dwa tyg.ten lekarz jest na urlopie więc mój lekarz kazał mi się z nim kontaktować za dwa tyg jeśli okaże się że nie może mnie przyjąć mam przyjść na kontrolę do swojego i przy okazji na polowkowego.troche zaczęłam sprawdzać w necie o co chodzi i zaczęłam panikowac aż miałam dziś jakieś koszmary.ale tłumacze sobie ze ten mój lekarz to straszny panikarz bardzo ostrozny i przewidujący więc by mnie tak nie zostawił jakby to było coś na cito.

Do góry