reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martynka To Ty mi powiedz czy też miałaś tak 10-14tydz co raz mocniejsze bóle jajnika? Albo skurcze ktore w pół mnie łamią. Zmyje podłogę - dzień z głowy i zaciskanie zębów z bólu. Do sklepu pójdę, zaraz to samo.
nie ja nie miałam takich boli tzn na początku takie jak na okres ale małe. a jajników wogole nie czulam ale ja serio nigdy nie czuję jajników jak mówicie że w owulacje je czujecie to ja nigdy nic.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix ja bym tego nie bagatelizowala, tymbardziej że piszesz ze to może być szyjka. Mi w połowie ciąży zaczęła się skracac i musiałam leżeć. Jie sprzataj tyle w domu :-) odpoczywaj więcej..

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix ja bym poszla do innego lekarza jak Twoj na wizycie.Tak jak dziewczyny pisza.Odpoczywaj duzo!Nie ma zartow.Niektore babki cala ciaze musza lezec.. Dobrze ze nospe wzielas:*

Airfix do lekarza albo na ip jak tak.mocno boli!!

Millo tak dziennie conajmniej do nd.Owu przewiduje na jutro bedzie akurat 13 dc ciekawa jestem z ktorego jajnika pojdzoe.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix ja się pytałam wczoraj lekarz co powinno mnie niepokoic a ona powiedziała krwawienie/plamienie i ostry mocny ból.
Więc lepiej to skontolowac.
Wiazadla to chyba są w pachwinach czy tam sie kończą i tam może odczuwalny był bol..ale wątpię ze byłby to taki silny ból, raczej standardowe ciągnięcia.

Dziewczyny przy 28 dniowym cyklu kiedy zaczynacie testować? Dziś mam 9dc. Testy jeszcze nic nie pokazują. Dziś zaczęłam staranki. Niby owu we wtorek. Myślę, że na dziewczynkę dziś, jutro. Tak żeby było 3 dni do owu. Co myślicie?

Katja przynajmniej wiesz na czym stoisz i bedziesz mogla poplanowac:)Udanego wypoczynku;)My jutro na dlugi weekend do Szczyrku:)

Arya ja juz sama nie wiem..u nas teraz 3 dni do owulacji i wątpie szczerze zeby sie udalo.To chyba jest za dluga przerwa..W nast cyklu robie 1 dzien.

Katja przynajmniej wiesz na czym stoisz i bedziesz mogla poplanowac:)Udanego wypoczynku;)My jutro na dlugi weekend do Szczyrku:)

Arya ja juz sama nie wiem..u nas teraz 3 dni do owulacji i wątpie szczerze zeby sie udalo.To chyba jest za dluga przerwa..W nast cyklu robie 1 dzien.
Czasami to wszystko jest takie trudne. Zajście w ciążę jest trudne. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że jednak udało Ci się i nie będzie potrzeby następnego cyklu. Ja w tym spróbuję 3 dni przed owu. Jeśli się nie uda będę skracała o jeden dzień. Trochę boję się w owu bo mam tak syna, w dzień owu.

reklama
Arya mi wychodz testy tak od 11 dc( znaczy blade) a pik lh mialam.wczoraj czyli 12 dc cykle mam 26- 28.

Millo mi tez z takiej przerwy nic nie wyszlo:-( obnizam ph i wierze ze sie uda a jak nie to bedzie synek i tez bede sie bardzo cieszyc ja po prostu chce dziecka moj synek ma juz 6.5 r wiec najwyzsza pora:p

a podswiadomie czuje corke wiec moze mi sie sprawdzi:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry