reklama
Katja.
Fanka BB :)
myslalam ze jutro zrobie test ale zaczyna bolec i to mocnawo jak na okres no wiec to poprostu okres. Dlatego tez spisuje ten cykl na straty kto nie chce niech nie patrzy / wrzucam foto paska ph. A po to , czy sie zakwaszac dalej czy sie przekwasilam i dlatego nici z tego cyklu nie wyszlo .. Ile byscie powiedzialy ze mi wyszło? cobym w nowym cyklu wiedziala czy prawidlowo odczytuje wynik.
I pytanie drugie , o temperatury mierzenie. Mierzycie termometrem zwyklym, w pochwie, ustach czy jak ?
I pytanie drugie , o temperatury mierzenie. Mierzycie termometrem zwyklym, w pochwie, ustach czy jak ?
Załączniki
Ostatnia edycja:
Katja.
A jeszcze co do rozwazan nad okragla glowka - ja mam syneczka ktory mial gloweczke oklagla jak pileczka na 3d , no wrecz cyrklem
Narysowana. Urodzil sie takze z ksztaltna glowka i do tej pory przyjaciel gin mowi ze ma bardzo ksztaltna gloweczke.
Narysowana. Urodzil sie takze z ksztaltna glowka i do tej pory przyjaciel gin mowi ze ma bardzo ksztaltna gloweczke.
Elenaa
Miilo to że ovufriend przeunął ovu na dzien pozniej, nie oznacza że tak napewno było. Ale nawet jak przesunał to wychodzi przerwa 3 dniowa więc jest szansa, tylko nie wiem co masz na myśli pisząc że wytrysk był w połowie i tak co sie uwolniło to sie uwolniło
Millo
Haha Elena bo powiedzialam Mu zeby tylko troche psiknąl..ten 1 strzal buhahahahno ale z takich oslabionych plemniczkow ze seks dzien w dzien to ja nie wiem...jeszcze sie dzis naogladalam wykresow innych gdzie tyle seksow w owu i nic.MasakraMiilo to że ovufriend przeunął ovu na dzien pozniej, nie oznacza że tak napewno było. Ale nawet jak przesunał to wychodzi przerwa 3 dniowa więc jest szansa, tylko nie wiem co masz na myśli pisząc że wytrysk był w połowie i tak co sie uwolniło to sie uwolniło
Katja wydaje mi sie ze tak jak pokazalas masz to ph.Ja bym na Twoim miejscu nic nie robila tylko sie cieszyla hehe
A temp ja mierze w pochwie termometrem do owulacji z apteki.Elena mierzyla pod jezykiem
P.S. wlasnie czuje ze kłuje mnie lewy jajnik?Cxy to moze cos oznaczac?owulke mialam z prawego a test owu pokazuje lekkie kreski i rozowy i niebieski.Dziwne..dzis 19dc.
Ostatnia edycja:
Katja Mój właśnie miał taka główkę i po porodzie też była taka okraglutka i każdy mówił - ze sliczna jakby coś mogło być slicznego w kształcie głowy heheA jeszcze co do rozwazan nad okragla glowka - ja mam syneczka ktory mial gloweczke oklagla jak pileczka na 3d , no wrecz cyrklem
maran-atha
Katja ph jest wazne w okresie okoloowulacyjnym bo przed owulacja i po owulacji zawsze jest nizsze. Ja np zmierzylam sobie ph a jestem przed owulacja i u mnie jest 7,3. Zmierzylam tak zeby zobaczyc jakie mam bo ja mam elektroniczny miernik ph a nie paski, wiec wiem dokladnie jakie mam ph. Zostal mi jeszcze z przed planowania syna, ktorego nie udalo sie zaplankwac i mam 3 coreczke
Millo
Magic wlasnie ciezko to przewidziec bo mam nieregularne..raz krotszy raz dluzszy.Teraz mam miec niby krotszy.Sluz mam kremowy bardzo gęsty takze nie wiem..ale dziwne z tymi testami.
Maziajka a to jest tak ze jak kluje ten jajnik to jest wlasnie oznaka tego ze jajeczko zostalo wypuszczone?
Maziajka a to jest tak ze jak kluje ten jajnik to jest wlasnie oznaka tego ze jajeczko zostalo wypuszczone?
reklama
Katja.
Kobito to ty mow mi jak sie stalo ze masz te coreczki gdzie kiedy jak !!Katja ph jest wazne w okresie okoloowulacyjnym bo przed owulacja i po owulacji zawsze jest nizsze. Ja np zmierzylam sobie ph a jestem przed owulacja i u mnie jest 7,3. Zmierzylam tak zeby zobaczyc jakie mam bo ja mam elektroniczny miernik ph a nie paski, wiec wiem dokladnie jakie mam ph. Zostal mi jeszcze z przed planowania syna, ktorego nie udalo sie zaplankwac i mam 3 coreczke
Podziel się: