reklama
Katja.
Fanka BB :)
Nakupione mam , ale po iwesze boje sie ze wyjdzie negatyw , bedzie mi smutno , a wyjdzie jak w pierwszej ciazy, narobilam testow i chwile przed wzieciem tabletek na wywolanie okresu , tydzien po temi ie @ postanowilam ot tak zrobic jeszcze jeden test i dopiero on wyszedl. Cale szczescie , tydzien po nieprzychodzacej @, chwile przed wzieciem tabletek, po 4 testach wczesniej.. A dwa -ale jak zrobic to z rana jutro mam ciezki dzien w pracy przed urlopem, meza nie ma to jesli juz - to w srode, mam juz wowczas urlop i z rana moze zrobie. Niestety przed chwila zauwazylam ze plamienie sie nasililo, to jeszcze nie okres ale bardzo zbrazowial sluz. To raczej nie oznacza nic dobrego, mysle ze poprostu sie nie udalo. Opadlam troche z nadzieji. Dobranoc Dziewczyny.
Arya
Kajka, nie łam się . Myśl pozytywnie, to Twój pierwszy cykl starankowy jeśli się uda pełen sukces i szacunek, że tak szybko. Jeśli nie, pamiętaj że jedziesz na urlop. Naladujesz akumulatory, wypoczelaś, zrelaksujesz sie i do dzieła. Wiesz, ja moich synów "przywiozłam z urlopu". Na urlopie luzik, relaks. Więc myśl pozytywnie i głowa do góry, co nam pisane to będzieNakupione mam , ale po iwesze boje sie ze wyjdzie negatyw , bedzie mi smutno , a wyjdzie jak w pierwszej ciazy, narobilam testow i chwile przed wzieciem tabletek na wywolanie okresu , tydzien po temi ie @ postanowilam ot tak zrobic jeszcze jeden test i dopiero on wyszedl. Cale szczescie , tydzien po nieprzychodzacej @, chwile przed wzieciem tabletek, po 4 testach wczesniej.. A dwa -ale jak zrobic to z rana jutro mam ciezki dzien w pracy przed urlopem, meza nie ma to jesli juz - to w srode, mam juz wowczas urlop i z rana moze zrobie. Niestety przed chwila zauwazylam ze plamienie sie nasililo, to jeszcze nie okres ale bardzo zbrazowial sluz. To raczej nie oznacza nic dobrego, mysle ze poprostu sie nie udalo. Opadlam troche z nadzieji. Dobranoc Dziewczyny.
Millo
Kajta jak dzisiaj Ci się nie rozwinie to to chyba nie okres?
Mi się przesunęła owulacja takze nic z tego raczej nie bedzie kurde..a tak się cieszyłam,że dobrze wyszło..a teraz to dupa,dupa,dupa. Plemniki były osłabione,do tego wytrysk był w połowie..a po owulacji było wiecej niz 12h.
no nic..to też pojade na wakacje ładować akumulatory..a raczej w podróży będę miała owulacje albo zaraz po przyjeździe.
Mi się przesunęła owulacja takze nic z tego raczej nie bedzie kurde..a tak się cieszyłam,że dobrze wyszło..a teraz to dupa,dupa,dupa. Plemniki były osłabione,do tego wytrysk był w połowie..a po owulacji było wiecej niz 12h.
no nic..to też pojade na wakacje ładować akumulatory..a raczej w podróży będę miała owulacje albo zaraz po przyjeździe.
Załączniki
Katja.
Kajta jak dzisiaj Ci się nie rozwinie to to chyba nie okres?
No wlasnie jak sie nie rozwinie to sama niewiem co zrobic....?
Edit :: no raczej sie rozwija. Mysle ze nie nie zagniezdzilo poprostu. Ja dziewczyny mam jeszcze jeden spory problem o ktorym nie pisalam. Podwojna macice a wlasciwie macice z przegroda. Bycmoze zarodek probowal sie zagniezdzic na przegrodzie a wowczas raczej nic z tego jak czytalam. Wyszlo mi to dopiero po pierwszej ciazy, pol roku temu na kontroli.
Ostatnia edycja:
Magic_87
Airfix śliczna focia mam bardzo podobną w tym okresie tzn. w 13 tc, malutki też się rączką zakrywał ale było widać usteczka i nosek hehe. Co do kształtu główki to u mojego pierwszego calutki czas okrąglutka a u drugiego na początku bardziej kwadratowa ale później juz zrobiła się okrąglutka zresztą u mojego męża w rodzinie wszyscy mają okrągłe główki, nawet córka siostry mojego m na zdjęciu usg miała bardzo okrągłe czoło i moje maluszki też mają okrąglutkie czoło także to też o niczym nie świadczy, szkoda że sam Ci czegoś nie zasugerował a pytałaś lekarza? :-) My z moim m jak tylko na fotel weszłam to jak coś pan zobaczy to od razu mówić hehehe
Katja.
To znowu ja. Kurcze dziewczyny jak juz chce byc ten okres to niech zacznie sie dzis a nie w czwartek sie zacznie i cale wakacje z nim.
Ps - czy ktoras moglaby rzucic okiem na kolor mojego odcienia paska ph wg siebie ? O ile kogos to nie brzydziii...
Ps - czy ktoras moglaby rzucic okiem na kolor mojego odcienia paska ph wg siebie ? O ile kogos to nie brzydziii...
reklama
Antonia2016
Katja to zrob ten test, będziesz wiedzieć czy czekać czy nie ;-) trzymam kciuki
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: