reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nakupione mam , ale po iwesze boje sie ze wyjdzie negatyw , bedzie mi smutno , a wyjdzie jak w pierwszej ciazy, narobilam testow i chwile przed wzieciem tabletek na wywolanie okresu , tydzien po temi ie @ postanowilam ot tak zrobic jeszcze jeden test i dopiero on wyszedl. Cale szczescie , tydzien po nieprzychodzacej @, chwile przed wzieciem tabletek, po 4 testach wczesniej.. A dwa -ale jak zrobic to z rana :) jutro mam ciezki dzien w pracy przed urlopem, meza nie ma to jesli juz - to w srode, mam juz wowczas urlop i z rana moze zrobie. Niestety przed chwila zauwazylam ze plamienie sie nasililo, to jeszcze nie okres ale bardzo zbrazowial sluz. To raczej nie oznacza nic dobrego, mysle ze poprostu sie nie udalo. Opadlam troche z nadzieji. Dobranoc Dziewczyny.

Katja jak mialam luteine na wywolanie okresu to ona podtrzymuje tez ciaze wiec nic by sie nie stalo;)Ja akurat tak mialam ze wywolywalam okres a jego ciagle brak bylo..
Trzymam mocne kciuki by to nie byl okres tylko implantacja:(!

Nakupione mam , ale po iwesze boje sie ze wyjdzie negatyw , bedzie mi smutno , a wyjdzie jak w pierwszej ciazy, narobilam testow i chwile przed wzieciem tabletek na wywolanie okresu , tydzien po temi ie @ postanowilam ot tak zrobic jeszcze jeden test i dopiero on wyszedl. Cale szczescie , tydzien po nieprzychodzacej @, chwile przed wzieciem tabletek, po 4 testach wczesniej.. A dwa -ale jak zrobic to z rana :) jutro mam ciezki dzien w pracy przed urlopem, meza nie ma to jesli juz - to w srode, mam juz wowczas urlop i z rana moze zrobie. Niestety przed chwila zauwazylam ze plamienie sie nasililo, to jeszcze nie okres ale bardzo zbrazowial sluz. To raczej nie oznacza nic dobrego, mysle ze poprostu sie nie udalo. Opadlam troche z nadzieji. Dobranoc Dziewczyny.
Kajka, nie łam się :wink:. Myśl pozytywnie, to Twój pierwszy cykl starankowy jeśli się uda pełen sukces i szacunek, że tak szybko. Jeśli nie, pamiętaj że jedziesz na urlop. Naladujesz akumulatory, wypoczelaś, zrelaksujesz sie i do dzieła. Wiesz, ja moich synów "przywiozłam z urlopu". Na urlopie luzik, relaks. Więc myśl pozytywnie i głowa do góry, co nam pisane to będzie ;):cool2:

Dziękuję Kobietki :) nadal nam ten brązowy sluz. Ludze sie ze to implantacja, za chiny nie pamietam jak to mialam w pierwszej ciazy, ale to juz ponad trzy lata ...:)

Kajta jak dzisiaj Ci się nie rozwinie to to chyba nie okres?

Mi się przesunęła owulacja takze nic z tego raczej nie bedzie kurde..a tak się cieszyłam,że dobrze wyszło..a teraz to dupa,dupa,dupa. Plemniki były osłabione,do tego wytrysk był w połowie..a po owulacji było wiecej niz 12h.
no nic..to też pojade na wakacje ładować akumulatory..a raczej w podróży będę miała owulacje albo zaraz po przyjeździe.

Załączniki

• wykres4.jpg
    wykres4.jpg
    174,5 KB · Wyświetleń: 54
Kajta jak dzisiaj Ci się nie rozwinie to to chyba nie okres?

Mi się przesunęła owulacja takze nic z tego raczej nie bedzie kurde..a tak się cieszyłam,że dobrze wyszło..a teraz to dupa,dupa,dupa. Plemniki były osłabione,do tego wytrysk był w połowie..a po owulacji było wiecej niz 12h.
no nic..to też pojade na wakacje ładować akumulatory..a raczej w podróży będę miała owulacje albo zaraz po przyjeździe.

No wlasnie jak sie nie rozwinie to sama niewiem co zrobic....?:)

Edit :: no raczej sie rozwija. Mysle ze nie nie zagniezdzilo poprostu. Ja dziewczyny mam jeszcze jeden spory problem o ktorym nie pisalam. Podwojna macice a wlasciwie macice z przegroda. Bycmoze zarodek probowal sie zagniezdzic na przegrodzie a wowczas raczej nic z tego jak czytalam. Wyszlo mi to dopiero po pierwszej ciazy, pol roku temu na kontroli.

Ostatnia edycja:
Airfix śliczna focia mam bardzo podobną w tym okresie tzn. w 13 tc, malutki też się rączką zakrywał ale było widać usteczka i nosek hehe. Co do kształtu główki to u mojego pierwszego calutki czas okrąglutka a u drugiego na początku bardziej kwadratowa ale później juz zrobiła się okrąglutka zresztą u mojego męża w rodzinie wszyscy mają okrągłe główki, nawet córka siostry mojego m na zdjęciu usg miała bardzo okrągłe czoło i moje maluszki też mają okrąglutkie czoło także to też o niczym nie świadczy, szkoda że sam Ci czegoś nie zasugerował a pytałaś lekarza? :-) My z moim m jak tylko na fotel weszłam to jak coś pan zobaczy to od razu mówić hehehe

To znowu ja. Kurcze dziewczyny jak juz chce byc ten okres to niech zacznie sie dzis a nie w czwartek sie zacznie i cale wakacje z nim.
Ps - czy ktoras moglaby rzucic okiem na kolor mojego odcienia paska ph wg siebie ? O ile kogos to nie brzydziii...:)

reklama
Do góry