reklama
Katja.
Fanka BB :)
Cudo !!Zobacz załącznik 766722 To moja dzidzia
Katja.
Kupilam dwa testy i... Paski ph z domowego labolatorium firmy, sa tylko dwa w srodku. No drogie jak ... I niewiem od czego zaczac zbadac ph, czy robic test ale dwa dni temu wyszedl negatywny, moze to za wczesnie ? Moze dopiero w czwartek, gdy planuje miesiaczke i pierwszy dzien nad morzem ? wytrzymac?! Edit : zrobilam ph. Ale amerykanskie te testy.. Jak tampon w aplikatorze wow. No jesli zrobilam go dobrze to kolor jasny, niby jak 4-4,4 na skali. Ciekawe... Niewiem, pierwszy raz w zyciu robilam.
Ostatnia edycja:
Antonia2016
Jeśli jesteś w ciąży to ph już niepotrzebnie ;-) więc zrób tc :-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Katja.
Wiem, ze nie potrzebne , ale ciekawa bylam na ile udalo mi sie skwasic i czy w ogole ... z testem sie wstrzymuje.Jeśli jesteś w ciąży to ph już niepotrzebnie ;-) więc zrób tc :-)
Ah no i "zrob tc " to u mnie nie tak hop kochana, jestem dwa dni przed okresem wg moich obliczen a wiarygodny w dniu @ podobno ( tyle ze w pierwszej ciazy mi pozytywny wyszedl dopiero tydzien po terminie spodzieewnej @...)
Ostatnia edycja:
Millo Jak dzidzia była mniejsza to miejsca sporo było, na usg też się wydaje ze luzik ma.Zdjęcie Wam wstawiłam pionowo,a faktycznie to dzidzia leży na pleckach i tak jakby bokiem. Trzeba by sobie fotkę położyć w drugą stronę hehe no i na tych 3d/4d to robią takie dziwne ujęcia ze starają się jak najbardziej od przodu zrobić fotkę.
reklama
Millo
Airfix aaa to juz kumamsuper!
Katja teraz sensu mierzenia ph nie ma bo nie wiesz ile mialas w czasie owulacji.Dziwna ta skala troche..a co do testu to czesto 11 dnia po owu juz widac cien cienia.Ja bym zrobila.Chyba ze tam u Was bardzo drogie?
Katja teraz sensu mierzenia ph nie ma bo nie wiesz ile mialas w czasie owulacji.Dziwna ta skala troche..a co do testu to czesto 11 dnia po owu juz widac cien cienia.Ja bym zrobila.Chyba ze tam u Was bardzo drogie?
Podziel się: