reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Też w te teorie główki nie wierzę no teraz jak dobrze pamiętam to mój miał jak piłka głowę i chłopak hehe

Airfix - zależy raczej od sprzętu bo u nas w tym ostatnim usg 11 t 2 dz. Już było widać ładnie palce żebra i inne , - także nie wiem od którego tyg ale u nas twgo juz było widać, ciesze się ze dzidzia zdrowa :) , a nic nie mówił co do płci jeszcze nic a nic ? Bo niektórzy od razu paplaja a widzę a nic nie widzę - hehe ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciur-ka Na usg wydawało nam się ze dzidzia trzyma palce w buzi...Ale dostaliśmy fotkę 4d i niestety ale palcow nie ma :/ muszę mojego lekarza 18-tego poprosić to pewnie każdego z osobna mi każe liczyć hahah

Airfix moze trzymał/a całą piąstkę:)

Elenna tak wyszło:) hehe

Załączniki

• wykres 3.png
    wykres 3.png
    70,7 KB · Wyświetleń: 56
Millo Mam fotkę ta 4d i tam dzidzia na zdjęciu ewidentnie ma dwie piastki ale bez paluszków rozlaczonych hehe takie normalne dwie kulki, jakby paluszki dopiero się formowaly. Dlatego się pytam kiedy paluszki widać hehe a moze na tych fotkach tak to wychodzi po prostu. Dowiem się 18-tego:)

Millo Mam fotkę ta 4d i tam dzidzia na zdjęciu ewidentnie ma dwie piastki ale bez paluszków rozlaczonych hehe takie normalne dwie kulki, jakby paluszki dopiero się formowaly. Dlatego się pytam kiedy paluszki widać hehe a moze na tych fotkach tak to wychodzi po prostu. Dowiem się 18-tego:)
hej.wedlug mnie już paluszki powinny być więc pewnie dzidzia zaciskala piastki :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tylko 3 zdjecia usg mojego Janka wiec nie bardzo wiem jak to u niego wygladalo z ta glowka .

Mojej siostry usg widzialam i maly ma.okragla glowke ale ja myslalam ze okragla to dziewczynkowa:p Teraz dostala tylko zdjecie jajek:p Mialabys Hania bedzie Wiktor.

a u mnie 9 dc i ciagle cos plamie...kurde nigdy tak dlugo nie mialam wrrr.Teraz jade do dentysty z mlodym a jak wroce to musze test owu zrobic moze juz sie cos zacznie dziac.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix gratulacje, a co do paluszków to na pewno są - lekarz to sprawdził, tylko dzidzia zacisnęła piąstki.

A ja mam do Was pytanie w sprawie ph, po skończonej @ mam ph4 a teraz zbliża się ovu i ph 5,5. Też tak macie, czy ph utrzymuje Wam się przez cały cykl taki sam?

A jak mierzycie ph?bo ja ten prostokątny pasek jestem w stanie włożyć płytko bo dalej to nie da rady :)

edit: po 10 minutach na tym samym pasku ph 4..... nic nie rozumiem

Ostatnia edycja:
Ajlak w ph to juz plemniki w kilka minut gina ..wiec troche za nisko masz.A jesli chodzi o ph to ono sie zmienia blizej owu jest wyzsze.Sluz plodny ma wysokie ph.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ajlak ja mam ciagle 5ph..blizej owu 6. Jak masz przy owulacji 5.5 to dobrze..a jak 4 ciagle to hmm w sumie troche sie podniesie przy spermie o ile wlasnie nie wygina plemniki..to wtedy na dziewczynke masz idealnie:)

Katja co tam?:)

reklama
Katja czyta was i sie zastanawia dlaczego nie zmierzyla tego durnego ph :] heh. No wiec plamienia brak, siusiam jak koń , usne zaraz w pracy przy biurku. Okresu ni slychu ni widu a wg ovufrienda jutro. No i mysle o wakacjach bo jedziem w czwartek. To by bylo dopiero , powiedziec mezusiowi na plazy ....:) :oops::oops::p

Do góry