reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Też w te teorie główki nie wierzę no teraz jak dobrze pamiętam to mój miał jak piłka głowę i chłopak hehe

Airfix - zależy raczej od sprzętu bo u nas w tym ostatnim usg 11 t 2 dz. Już było widać ładnie palce żebra i inne , - także nie wiem od którego tyg ale u nas twgo juz było widać, ciesze się ze dzidzia zdrowa :) , a nic nie mówił co do płci jeszcze nic a nic ? Bo niektórzy od razu paplaja a widzę a nic nie widzę - hehe ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciur-ka Na usg wydawało nam się ze dzidzia trzyma palce w buzi...Ale dostaliśmy fotkę 4d i niestety ale palcow nie ma :/ muszę mojego lekarza 18-tego poprosić to pewnie każdego z osobna mi każe liczyć hahah

Airfix moze trzymał/a całą piąstkę:)

Elenna tak wyszło:) hehe

Załączniki

• wykres 3.png
    wykres 3.png
    70,7 KB · Wyświetleń: 53
Millo Mam fotkę ta 4d i tam dzidzia na zdjęciu ewidentnie ma dwie piastki ale bez paluszków rozlaczonych hehe takie normalne dwie kulki, jakby paluszki dopiero się formowaly. Dlatego się pytam kiedy paluszki widać hehe a moze na tych fotkach tak to wychodzi po prostu. Dowiem się 18-tego:)

Millo Mam fotkę ta 4d i tam dzidzia na zdjęciu ewidentnie ma dwie piastki ale bez paluszków rozlaczonych hehe takie normalne dwie kulki, jakby paluszki dopiero się formowaly. Dlatego się pytam kiedy paluszki widać hehe a moze na tych fotkach tak to wychodzi po prostu. Dowiem się 18-tego:)
hej.wedlug mnie już paluszki powinny być więc pewnie dzidzia zaciskala piastki :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tylko 3 zdjecia usg mojego Janka wiec nie bardzo wiem jak to u niego wygladalo z ta glowka .

Mojej siostry usg widzialam i maly ma.okragla glowke ale ja myslalam ze okragla to dziewczynkowa:p Teraz dostala tylko zdjecie jajek:p Mialabys Hania bedzie Wiktor.

a u mnie 9 dc i ciagle cos plamie...kurde nigdy tak dlugo nie mialam wrrr.Teraz jade do dentysty z mlodym a jak wroce to musze test owu zrobic moze juz sie cos zacznie dziac.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix gratulacje, a co do paluszków to na pewno są - lekarz to sprawdził, tylko dzidzia zacisnęła piąstki.

A ja mam do Was pytanie w sprawie ph, po skończonej @ mam ph4 a teraz zbliża się ovu i ph 5,5. Też tak macie, czy ph utrzymuje Wam się przez cały cykl taki sam?

A jak mierzycie ph?bo ja ten prostokątny pasek jestem w stanie włożyć płytko bo dalej to nie da rady :)

edit: po 10 minutach na tym samym pasku ph 4..... nic nie rozumiem

Ostatnia edycja:
Ajlak w ph to juz plemniki w kilka minut gina ..wiec troche za nisko masz.A jesli chodzi o ph to ono sie zmienia blizej owu jest wyzsze.Sluz plodny ma wysokie ph.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ajlak ja mam ciagle 5ph..blizej owu 6. Jak masz przy owulacji 5.5 to dobrze..a jak 4 ciagle to hmm w sumie troche sie podniesie przy spermie o ile wlasnie nie wygina plemniki..to wtedy na dziewczynke masz idealnie:)

Katja co tam?:)

reklama
Katja czyta was i sie zastanawia dlaczego nie zmierzyla tego durnego ph :] heh. No wiec plamienia brak, siusiam jak koń , usne zaraz w pracy przy biurku. Okresu ni slychu ni widu a wg ovufrienda jutro. No i mysle o wakacjach bo jedziem w czwartek. To by bylo dopiero , powiedziec mezusiowi na plazy ....:) :oops::oops::p

Do góry