reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja Oby to implantacja :)

Elenaa Wlasciwie można powiedzieć ze nie mam...Dostaliśmy jedną fotkę 3d gdzie widać buzię zaslonieta rękami. Na badaniu lekarz się skupiał na przeplywach,mózgu,sercu i reszcie...nawet wyników nie mam,mają przyjść po 12-tym. Tyle ile wypatrzyłam to ze tętno 160 o ile to tętno :/ i główka idealna okrągła chlopieca. Najważniejsze ze zdrowe dzidzi.

Maziajka Niby okrągła chlopieca, a że dziewczynki mają bardziej kwadratową, już czoło jest takie bardziej płaskie.oczywiście nie każdemu się sprawdza. Dzidzia moja ma identyczną główkę jak mój synuś z usg:) 18-tego będę mieć fotki na pewno z tym ze wizyta pewnie koło 21 będzie.

Girls, wg mnie @ w czwartek ma byc, wg ovufrienda na wtorek zapowiada. Zobaczymy :) cieszylabym sie ale to chyba by bylo za "latwe" jak na 1. Miesiac podjetej decyzji...:)

Dziewczyny Airfix musze przy okazji spytac kolegi gina co mysli o tych glowach chlopiecych/ dziewczecych...:)

Katja to trzymam kciuki;)
Airfix super ze wszystko dobrze a co do glowki to ja w to nie wierze bo moj syn mial niby dziewczynkowa:)

Maziajka Niby okrągła chlopieca, a że dziewczynki mają bardziej kwadratową, już czoło jest takie bardziej płaskie.oczywiście nie każdemu się sprawdza. Dzidzia moja ma identyczną główkę jak mój synuś z usg:) 18-tego będę mieć fotki na pewno z tym ze wizyta pewnie koło 21 będzie.
Airfix moje dziecko też miało okrągłą jak od cyrkla i jest dziewczynka. [emoji5]

Airfix wiadomo ze najważniejsze ze zdrowe :)
A u mnie synek miał bardziej kwadratową i jest chłopiec. Także ta teoria główki mało się sprawdza :-) więc nią nie ma co się kierować

reklama
Ja też widzę ze mało się sprawdza:) zresztą pytałam tego specjalistę o te główki, bo wiedzę to on miał na temat nubow, wyrostkow itd...Ale on mówi to co ja kiedys- ze kształt główki zależy od kształtu głowy rodziców. I jeśli rodzice mają okrągłe czoła czy głowy to trudno żeby dzidzia miała kwadratową. A mi się akurat główka mojej dzidzi podoba:) mój synuś jak się urodził to miał najładniejszy kształt główki z dzieci które się wtedy urodzily ,większość miała takie podłużne (potem się to zmienia ),a on taka kuleczke :) . I ta dzidzia bedzie też mieć taka:)
Dziewczyny A od którego tygodnia są palce widoczne na usg?

Do góry