reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja Oby to implantacja :)

Elenaa Wlasciwie można powiedzieć ze nie mam...Dostaliśmy jedną fotkę 3d gdzie widać buzię zaslonieta rękami. Na badaniu lekarz się skupiał na przeplywach,mózgu,sercu i reszcie...nawet wyników nie mam,mają przyjść po 12-tym. Tyle ile wypatrzyłam to ze tętno 160 o ile to tętno :/ i główka idealna okrągła chlopieca. Najważniejsze ze zdrowe dzidzi.

Maziajka Niby okrągła chlopieca, a że dziewczynki mają bardziej kwadratową, już czoło jest takie bardziej płaskie.oczywiście nie każdemu się sprawdza. Dzidzia moja ma identyczną główkę jak mój synuś z usg:) 18-tego będę mieć fotki na pewno z tym ze wizyta pewnie koło 21 będzie.

Girls, wg mnie @ w czwartek ma byc, wg ovufrienda na wtorek zapowiada. Zobaczymy :) cieszylabym sie ale to chyba by bylo za "latwe" jak na 1. Miesiac podjetej decyzji...:)

Dziewczyny Airfix musze przy okazji spytac kolegi gina co mysli o tych glowach chlopiecych/ dziewczecych...:)

Katja to trzymam kciuki;)
Airfix super ze wszystko dobrze a co do glowki to ja w to nie wierze bo moj syn mial niby dziewczynkowa:)

Maziajka Niby okrągła chlopieca, a że dziewczynki mają bardziej kwadratową, już czoło jest takie bardziej płaskie.oczywiście nie każdemu się sprawdza. Dzidzia moja ma identyczną główkę jak mój synuś z usg:) 18-tego będę mieć fotki na pewno z tym ze wizyta pewnie koło 21 będzie.
Airfix moje dziecko też miało okrągłą jak od cyrkla i jest dziewczynka. [emoji5]

Airfix wiadomo ze najważniejsze ze zdrowe :)
A u mnie synek miał bardziej kwadratową i jest chłopiec. Także ta teoria główki mało się sprawdza :-) więc nią nie ma co się kierować

reklama
Ja też widzę ze mało się sprawdza:) zresztą pytałam tego specjalistę o te główki, bo wiedzę to on miał na temat nubow, wyrostkow itd...Ale on mówi to co ja kiedys- ze kształt główki zależy od kształtu głowy rodziców. I jeśli rodzice mają okrągłe czoła czy głowy to trudno żeby dzidzia miała kwadratową. A mi się akurat główka mojej dzidzi podoba:) mój synuś jak się urodził to miał najładniejszy kształt główki z dzieci które się wtedy urodzily ,większość miała takie podłużne (potem się to zmienia ),a on taka kuleczke :) . I ta dzidzia bedzie też mieć taka:)
Dziewczyny A od którego tygodnia są palce widoczne na usg?

Do góry