reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No i dobrze, myślę ze napewno u Was po owulacji, a skoro sluz kremowy to meskie plemniki raczej nie dadzą rade :-) trzymam kciuki aby był to Wasz cykl ;-)

Kochane dziękuję za kciuki :* Miałam wizytę dzien później niż miałam miec, wściekła byłam bo 56km jechałam w jedną stronę,a tam oswiadczyli ze po prostu mnie nie przyjmą bo lekarz dawno do domu poszedł. Nosz.....A mi jak na złość skończyła się umowa na Internet i pakiet w telefonie żeby napisać cokolwiek.
Dzidzia jest zdrowa i śliczna :) Przeprowadziłem się już do siebie i też na razie nie mam jak podpisać umowy na neta bo jeszcze wszystko odnośnie domku jest w toku. Muszę w tygodniu się rozgladnac za jakimś chociaż pakietem do telefonu. 18-tego mam kolejną wizytę.

Airfix no to swietnie :)
A ja dzis mam mega wrazliwe piersi, do tego w sluzie nitki krwi / brazowawe plamienie. Czy to zblizajacy sie okres czy to implantacja zarodka... Oto jest pytanie :p

reklama
Elenaa Antoniiaa dziękuję, oby nie zapeszyc...:) zmieszana tym widokiem jestem, moze to byc i to i to. kusi mnie beta ale jeszcze sie trzymam... :) :p;):oops:o_O:D

Do góry