reklama
Millo
Fanka BB :)
Dziekuje:*No i dobrze, myślę ze napewno u Was po owulacji, a skoro sluz kremowy to meskie plemniki raczej nie dadzą rade :-) trzymam kciuki aby był to Wasz cykl ;-)
Kochane dziękuję za kciuki :* Miałam wizytę dzien później niż miałam miec, wściekła byłam bo 56km jechałam w jedną stronę,a tam oswiadczyli ze po prostu mnie nie przyjmą bo lekarz dawno do domu poszedł. Nosz.....A mi jak na złość skończyła się umowa na Internet i pakiet w telefonie żeby napisać cokolwiek.
Dzidzia jest zdrowa i śliczna Przeprowadziłem się już do siebie i też na razie nie mam jak podpisać umowy na neta bo jeszcze wszystko odnośnie domku jest w toku. Muszę w tygodniu się rozgladnac za jakimś chociaż pakietem do telefonu. 18-tego mam kolejną wizytę.
Dzidzia jest zdrowa i śliczna Przeprowadziłem się już do siebie i też na razie nie mam jak podpisać umowy na neta bo jeszcze wszystko odnośnie domku jest w toku. Muszę w tygodniu się rozgladnac za jakimś chociaż pakietem do telefonu. 18-tego mam kolejną wizytę.
Antonia2016
Airfix super ze wszystko w porządku no i dawaj znać jak będzie wiadomo kto siedzi tam u Ciebie :-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
maran-atha
Airfix super
Antonia2016
reklama
Podziel się: