reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bo ovufriend zaznacza przerywaną jak jest spełniony 1 czy 2 warunki, jak są wszystkie spełnione i jest pewny to wtedy linia jest ciągla.

reklama
jeju!! ale tu spece! :D prosze napiszcie co to tyn sylk? jak się go stosuje . temp mierzycie zwyklym termometrem elektro. czy jakiś specjalny ginekologiczny?

i jeszcze mam pytanie czy decydujecie sie na badania prenatalne. ja bede miala napewno . u mnie w pierwszej ciazy w 16 tyg lekarz byl pewien ze chlopiec ,no i sie nie pomylil.

Elena dziekuje za wiadomosci:) Póki co limit pytań wyczerpałam haha:D

Antonina a Ty dzis nie masz przypadkiem @ dostac?:D
Aneta specjalny owulacyjny z apteki:)Elena ma z microlife a ja mam jakis taki różowy z Novama.Co do prenatalnych to ja bede robic

Mi wychodziły dobrze testy z zieloną końcówką. Niebieskie to porażka. Nawet kupione w aptece były kiepskie.

Magic zdrówka dla synka. Piotruś w szpitalu miał pleśniawki i robiono mu nystatyną z Wit C. Mój maluszek próbuje na brzuch się przewracać, ale jeszcze mu nie wyszło. Jest bardzo grzeczny i kochany [emoji4] [emoji7] Aż chciałoby się kolejnego [emoji38]

Ciekawe co u Airfix.

U mnie w 13 tygodniu nie było wiadomo, zaś w 17 jajeczka Z córką dopiero w 25 się dowiedziałam.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a kiedy najwczesniej beta ?? Przed okresem...?
W dniu spodziewanej jedziemy na wakacje , jesli cos jest to chcialabym wczesniej sie przygotowac na oznajmienie po dotarciu na miejsce..:)
Wiem wiem ze to troche wybieganie w przyszlosc ale ja naprawee mam nadzieje ze to juz.
To kiedy beta ?...

reklama
Ja miałam badania prenatalne w 13tyg. Usg sprawdzające przezierność karkową oraz badania krwi sprawdzające % szansę urodzenia dziecka chorego np. zespół downa, oraz inne choroby genetyczne i nie tylko. Później do domu przychodzi list z danymi. Jeśli jest duże prawdopodobieństwo choroby to robią dalsze badania-jeśli wyrażanie na nie zgodę. Jest to standardowa procedura i robią je każdemu chyba, że zaznaczasz że nie chcesz wiedzieć czy dziecko jest obciążone. Nikt nie da Ci 100% pewnosci, że dziecko urodzi się zdrowe-nigdy, co ma być to będzie.

Do góry