reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Suplementy na włosy i cerę działają po ok 3 mc więc może i reszta suplementów działa tak samo? Myślę, że na wyniki trzeba więcej poczekać niż 3 tyg, czasami różne zawirowania mogą zmienić wynik ( np alkohol, stres, przemęczenie itp). Chyba tak jak dziewczyny pisały nie dajmy się zwariować . Zazdroszczę Wam tego, że w Polsce możecie iść zrobić sobie badania krwi, do gina na usg i obserwację cyklu itp. Ja mam tylko lekarza pierwszego kontaktu tj GP, który w niczym mi nie pomoże. Nie mogę kontrolować magnezu, potasu i całej reszty. Nie mam na to wypływu i nie mam stresa. Biorę tylko magnez +b6 bo od biegania mam skurcze. Dobranoc dziewczyny, jutro będzie lepszy dzień

reklama
Antonia nikt tutaj.nie. mowi o przedawkowaniu ja biore podowjny kwas z powodu mojej choroby mam chorobe rdzenia i ginka kazala podowjna.brac bo wiadomo.niedobor w ciazy moze spowodowac u dziecka wlasnie choroby rdzenia itp.A magnez podowjny biore w zasadzie juz od dawna z rok , dwa nie ze wzgledu.na starania tylko z powodu strezujacego trybu zycia wiecznie bylam nie wyspana ,zmeczona itp.
Teraz dorzucilam tylko dziennie 2x witC , 1 x Wapn i 1 x Wit B6.
Hiperwitaminoza dotyczy witamin i to witamin rozpuszczalnych w tluszczach czyli A D E K .A takich witamin nie bierzemy.Z witamina C w nadmiarze organizm sobie poradzi bo go po prostu wysikamy:p..Mg tez nie da sie przedawkowac bo wyplukuje sie go pijac kawe, albo alkohol.

Airfix powodzenia dzisiaj! Na.ktora masz wizyte??

U mnie 4 dc wiec po @ juz nie ma sladu kocham moje krotkie @[emoji14]czekam az dojda testy owu i od 8 dc zaczne robic:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to chyba bedzie dziewczynka, bo jak z synkiem pozeralam kwasne kiwi kilogramami...tak dziś zjadłam 1 borowke i trafiła mi sie kwaśna i od razu mdłości i odruch wymiotny.
Oczywiście żartuje.. za bardzo w zabobony smakowe nie wierzę :-)

reklama
Do góry