reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Suplementy na włosy i cerę działają po ok 3 mc więc może i reszta suplementów działa tak samo? Myślę, że na wyniki trzeba więcej poczekać niż 3 tyg, czasami różne zawirowania mogą zmienić wynik ( np alkohol, stres, przemęczenie itp). Chyba tak jak dziewczyny pisały nie dajmy się zwariować . Zazdroszczę Wam tego, że w Polsce możecie iść zrobić sobie badania krwi, do gina na usg i obserwację cyklu itp. Ja mam tylko lekarza pierwszego kontaktu tj GP, który w niczym mi nie pomoże. Nie mogę kontrolować magnezu, potasu i całej reszty. Nie mam na to wypływu i nie mam stresa. Biorę tylko magnez +b6 bo od biegania mam skurcze. Dobranoc dziewczyny, jutro będzie lepszy dzień

reklama
Antonia nikt tutaj.nie. mowi o przedawkowaniu ja biore podowjny kwas z powodu mojej choroby mam chorobe rdzenia i ginka kazala podowjna.brac bo wiadomo.niedobor w ciazy moze spowodowac u dziecka wlasnie choroby rdzenia itp.A magnez podowjny biore w zasadzie juz od dawna z rok , dwa nie ze wzgledu.na starania tylko z powodu strezujacego trybu zycia wiecznie bylam nie wyspana ,zmeczona itp.
Teraz dorzucilam tylko dziennie 2x witC , 1 x Wapn i 1 x Wit B6.
Hiperwitaminoza dotyczy witamin i to witamin rozpuszczalnych w tluszczach czyli A D E K .A takich witamin nie bierzemy.Z witamina C w nadmiarze organizm sobie poradzi bo go po prostu wysikamy:p..Mg tez nie da sie przedawkowac bo wyplukuje sie go pijac kawe, albo alkohol.

Airfix powodzenia dzisiaj! Na.ktora masz wizyte??

U mnie 4 dc wiec po @ juz nie ma sladu kocham moje krotkie @[emoji14]czekam az dojda testy owu i od 8 dc zaczne robic:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to chyba bedzie dziewczynka, bo jak z synkiem pozeralam kwasne kiwi kilogramami...tak dziś zjadłam 1 borowke i trafiła mi sie kwaśna i od razu mdłości i odruch wymiotny.
Oczywiście żartuje.. za bardzo w zabobony smakowe nie wierzę :-)

reklama
Do góry