reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena ja tez nie soliłam..
Teraz widze ze pojawił się magnez(jednak babka nie zawiniła) i wiecie co?
Ku%$# suplementując codziennie 2 tabletki magnezu mam teraz NIEDOBÓR!!
Potas 4,7 (3,5-5)
Sód 144 (135-145)
Chlorki 98 (95-105)
Magnez 1,62 (1,7-2,4) a miałam 1,81 zanim zaczełam brać tabletki.

:oo::baffled::confused::confused2::angry::wściekła/y::growl::no::no2::sad::sad::-( :(

reklama
Elenna w takim centrum gdzie jest labolatorium:/chlorki to tam wapń jest inaczej..
Wywalilam wszystkie tabletki wpizdu:/;(

Nie wiem jak z tym piwiem Airfix mowila ze nie na dziolszke ja znow czytalam ze tak bo ma duzo witaminy C.

millo szok !!! A od kiedy sie suplementujesz?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko ale zeby wyniki byly gorsze niz przed braniem?bez jaj

Jak to jest z tym sluzem?przy wejsciu mam slisko,mokro,nawet sie rozciaga..a blizej szyjki kremowy..

Mam dzis zly dzien:(

Ostatnia edycja:
Millo mysle ze na efekty trzeba poczekac no nie wiem ale watpie by Ci te suplementy zaszkodzily i spowodowaly tak zle.wyniki ja bym.brala na Twoim.miejscu moze zwieksz dawke czy cos.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry