reklama
za 30 min ide do gin zobacze co mi powie na bete zapewne za wczeznie bo ja owulke mialam w nd wiec beta z 7 dpo po prostu.mogla nie wyjsc...podejrzewam ze z tym progesteronem nie jest dobrze i dlatego tam ta ciaza nawet sie nie zagniezdzila mam nadzieje ze przepisze mi duphaston i bedzie ok.Tsh chyba w normie z tego co czytalam dla staraczek norma to 1- 2 wiec chyba ok:-).
elena no ale niestety nie mozesz wykluczyc ze tamte plemniki przed owu nie zaplodnily do konca wiedziec nie bedziesz nigdy ...skutecznosc mozna sprawdzic jedynie gdyby sex byl tylko i wylacznie w jeden dzien cyklu wlasnie w 0 + 12.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
elena no ale niestety nie mozesz wykluczyc ze tamte plemniki przed owu nie zaplodnily do konca wiedziec nie bedziesz nigdy ...skutecznosc mozna sprawdzic jedynie gdyby sex byl tylko i wylacznie w jeden dzien cyklu wlasnie w 0 + 12.
Antonia2016
Fanka BB :)
Katja.
Dziekuje za bardzo wyczerpujaca wypowiedz Kolezanki no to hm... Teraz juz nic nie zrobie , wroce do domu, zjem cit c 1000 i zobaczymy co sie bedzie z tego dziala. Jakos rowniez 0+12 dla mnie kiepsko. To ze przed owu to rozumiem , ale ze chwile po juz spowrotem dziewczynka ?? Eee... Jakos niie...
Tutaj ostatnio ktoś dodał dane z użytkowniczek komputera lady comp czy tam podobnego - uzytkowniczki wprowdzaly płeć dziecka po urodzeniu i kiedy byl seks i wychodziło ze w owu dziewczynki a przed chłopcy czyli całkiem odwrotnie ,
Dziewczyny moim zdaniem skupcie się na sluzie , ph w środku zakwaszanie, ja u siebie widziałam różnice ale kto wie co wyszło
Dokładnie Elena jest możliwość ze 3 dniowe plemniczki dały rade - trzymam kciuki za dziewczynkę mocno u Ciebie !
Katja- ponoć ta metoda O+12 jest lepsza bo nie musisz przez wszystkie dni płodne kontrolować ph itp. A Tylko przez te jedna dobę,
Ja postanowiłam ze jeśli teraz się nie uda to spróbujemy te metodę tylko , ja próbowałam tylko raz tej metody ale nie zaszłam jak się nie zachodzi przez kilka cykli to najlepiej troszkę przybliżyć i np O +11 h Później +10 h itd.
Chodzi o to ze najlepszy śluz jest ok 2 dni przed owulacja później śluz się zmienia na mniej płodny .
Maziajka - kurcze tsh niby ok ale.moglo by być ciut mniejsze , zależy od lekarza tez ,
Ja znam wiele osób które mają kilka dni przed owu chłopaków a w owu dziewczynki się porodziły ja się absolutnie nie sugerowalam dostępem tylko śluzem - u mnie seks był w owu i po owu , oraz 3 dni przed i 2 dni przed ale się zakwaszałam cholera wie który to plemniczek "wlizł" - ale mi się wydaje ze ten z dnia owu bo nie wiem czy nie za mocno się zakwaszałam
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny moim zdaniem skupcie się na sluzie , ph w środku zakwaszanie, ja u siebie widziałam różnice ale kto wie co wyszło
Dokładnie Elena jest możliwość ze 3 dniowe plemniczki dały rade - trzymam kciuki za dziewczynkę mocno u Ciebie !
Katja- ponoć ta metoda O+12 jest lepsza bo nie musisz przez wszystkie dni płodne kontrolować ph itp. A Tylko przez te jedna dobę,
Ja postanowiłam ze jeśli teraz się nie uda to spróbujemy te metodę tylko , ja próbowałam tylko raz tej metody ale nie zaszłam jak się nie zachodzi przez kilka cykli to najlepiej troszkę przybliżyć i np O +11 h Później +10 h itd.
Chodzi o to ze najlepszy śluz jest ok 2 dni przed owulacja później śluz się zmienia na mniej płodny .
Maziajka - kurcze tsh niby ok ale.moglo by być ciut mniejsze , zależy od lekarza tez ,
Ja znam wiele osób które mają kilka dni przed owu chłopaków a w owu dziewczynki się porodziły ja się absolutnie nie sugerowalam dostępem tylko śluzem - u mnie seks był w owu i po owu , oraz 3 dni przed i 2 dni przed ale się zakwaszałam cholera wie który to plemniczek "wlizł" - ale mi się wydaje ze ten z dnia owu bo nie wiem czy nie za mocno się zakwaszałam
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Elenaa
Ja myślę ze liczy się jakość śluzu i jego ilość. A po owulacji sluz się zmienia ale wiadomo kazda kobieta może mieć inaczej.
Ale ja w te odstępy też najmniej wierzę. Bo niektórzy w owu mają dziewczynki a niektórzy kilka dni przed owu mają chłopców (a takich dziewczyn ma tym forum było już kilka). Zresztą wysylalam Wam kiedyś ze producent tego przyrządu do pomiarow cyklu zaobserwowal odwrotnosc metody shettlesa :-)
Ale ja w te odstępy też najmniej wierzę. Bo niektórzy w owu mają dziewczynki a niektórzy kilka dni przed owu mają chłopców (a takich dziewczyn ma tym forum było już kilka). Zresztą wysylalam Wam kiedyś ze producent tego przyrządu do pomiarow cyklu zaobserwowal odwrotnosc metody shettlesa :-)
dziewczyny jestem juz po wizycie .Zrobila mi USG i bezapelavyjnie owulacji jeszcze nie bylo albo nie bedzie w ogole..widziala za to 2 pecherzyki w lewym jajniku 1 o sr 23 a drugi o sr 24 wiec jest szansa ze bedzie owu za kilka h i to podwojna!!! wiec szansa na blizniaki!! a jak nie to mowi ze byc moze one zostana w jajniku przyjdzie @ i w nastepnym cyklu wyjda te 2 pecherzyki + 1 moze byc z prawego dodatkowo wiec trojaczki haha.Powiedziala ze ten cykl nie bedzie normalny i wlasnie nie wiadomo czego sie spodziewac.Powiedziala ze. pecherzyki sa ladne i powinny peknac lada chwila ale ona nie moze tego do konca przewidziec.Caly dzien cmi mnie lewy jajnik i mam mega apetyt od kilku dni libido tez w gore wiec mysle ze owu dopiero bedzie i to podwojna wiec od razu przyjechalam i z mezem dzialalismy...
Co do wynikow progesteronu to do konca nie wiemy w ktorym momencie cyklu jestesmy bo ona powiedziala ze to krwawienie ktore mialam to nie byla @ i nie da sie nic okreslic..jesli test wyjdzie + to mam zrobic poziom progesteronu i wtedy zobaczymy i ewentualnie da mi dupka.Co do tsh powiedziala ze bardzo dobre.Jestem pozytywnie nastawiona zawsze chcialam blizniaki!!!!
Co do wynikow progesteronu to do konca nie wiemy w ktorym momencie cyklu jestesmy bo ona powiedziala ze to krwawienie ktore mialam to nie byla @ i nie da sie nic okreslic..jesli test wyjdzie + to mam zrobic poziom progesteronu i wtedy zobaczymy i ewentualnie da mi dupka.Co do tsh powiedziala ze bardzo dobre.Jestem pozytywnie nastawiona zawsze chcialam blizniaki!!!!
reklama
Antonia2016
Wow, nieźle [emoji1] to powodzenia w staraniach [emoji1]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: