reklama
Katja.
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Od kilku tygodni czytam Wasze posty poniewaz szukalam informacji czy komus udalo sie zaplanowac plec dziecka. Ja marze o coreczce. Mamy juz synusia moj maz smieje sie ze on " nie potrafi " dziewczynki. A ja tak bardzo chce... Po krotce moj cykl wyglada tak, ze byl 28 dni a ostatni cykl przedluzyl sie do 31. Zgodnie z tym co piszecie jedyne co zrobilam to kupilam test owulacyjny. Obecny cykl zaczal sie 14.07.
Tak oto 23( sobota) byly ale bez zakonczenia "w domku" wczoraj o 23 ponownie, z tym ze juz z finiszem wlasciwym. Po wszystkim dopiero zrobilam test owu. Wyszedl taki oto - kreska nieco jasniejsza niz kontrolna. Co mowicie ?
Tak oto 23( sobota) byly ale bez zakonczenia "w domku" wczoraj o 23 ponownie, z tym ze juz z finiszem wlasciwym. Po wszystkim dopiero zrobilam test owu. Wyszedl taki oto - kreska nieco jasniejsza niz kontrolna. Co mowicie ?
Antonia2016
Wychodzi chyba że jesteś przed owu. Test powinien wyjść tak, że kreski są tak samo mocne albo T nawet silniejsze. Zrob sobie jeszcze kilka razy co 12 h i może będzie wzrost. A już sama musisz wybrać jak chcesz robić dziewczynkę. Czy przed,po czy w owu :-) bo chyba różnie to wychodzi :-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Katja.
Kajta witaj:* no znaczy ze jeszcze nie ma pozytywnego testu czyli jeszcze przed owulacja.I musisz sie zastanowic czy robisz dluzsza przerwe i czekasz na owulacje czy jeszcze dzialasz do testu pozytywnego
Wychodzi chyba że jesteś przed owu. Test powinien wyjść tak, że kreski są tak samo mocne albo T nawet silniejsze. Zrob sobie jeszcze kilka razy co 12 h i może będzie wzrost. A już sama musisz wybrać jak chcesz robić dziewczynkę. Czy przed,po czy w owu :-) bo chyba różnie to wychodzi :-)
Witajcie dziewczyny dziekuje za wiadomości. Mysle ze zrobie teraz zatem przerwe. Wlasciwie to planowalam "akcje" na nastepny miesiac , noszac sie z zamiarem lekkiego podkwaszenia ale niespodziewanie maz wzial temat w swoje ... " rece " mysle ze zatem co sie stalo to sie stalo, czyli uwazam ze jestem tuz za rogiem z owulacja i robie przerwe majac nadzieje ze jesli cos z tego ma byc to laleczka piekna ... No tak bardzo mi sie marzy. Dodam ze synus zaszczycil nas swoja obecnoscia juz w pierwszym miesiacu staran stad moje obawo - nadzieje ze to ... Juz ?
Katja.
Ah i jeszcze. A wy, jak planowalyscie / planujecie, o ile planujecie lub juz wyplanowalyscie dziewczynke ? Nie moge doszukac sie postow Waszych na ten temat. Przed , w czy jak ? nasz synus to hm.. Tak plus minus byl po okresie i jeszcze " poprawiany", jak to czesto w mlodych malzenstwach po slubie bywa pozdrawiam Was.
Antonia2016
Właśnie chodzi o to że jedna z tego samego dnia cyklu ma chłopca a inna dziewczynkę :-) bądź tu mądry
Katja.
Bo padne no tak .. Jednak Małż ma racje , ze on chyba "umie tylko chlopca" wiecie... Ja mysle , ze gdyby to bylo takie latwe to kazdy by sobie wybieral a tak... To jedyna sprawiedliwosc , szanse 50/50 zobaczymy, pogadac mozemyWłaśnie chodzi o to że jedna z tego samego dnia cyklu ma chłopca a inna dziewczynkę :-) bądź tu mądry
reklama
katja witaj co do samego odstepu to zostalo juz obalone ze przed owu dziewczynka a w owu chlopoec nawet kiedys ktos wklejal jakies nowe badania z ktorych wlasnie wynika na odwrot ze w owu dziewczynka a przed chlopak takze nie sugerowalabym sie tym w ogole!
ja tez chcialabym dziewcyznke i od 4 miesiecy sie suplementuje biore 2x kwas foliowy, 2 x magnez i witamine b6, i czasami.wapno jak nie zapomne bo.nie lubie tych rozpudzczalnych tabletek.blehh.Do tego.doeta wysokobialkowa tzn.mleko,jogurty,sery, poza tym.truskawki maliny...dodatkowo stosuje sylk - lubrykant zakwaszajacy i lactovaginal ..co do seksu to codziennie w owu i dzien po owu tez.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez chcialabym dziewcyznke i od 4 miesiecy sie suplementuje biore 2x kwas foliowy, 2 x magnez i witamine b6, i czasami.wapno jak nie zapomne bo.nie lubie tych rozpudzczalnych tabletek.blehh.Do tego.doeta wysokobialkowa tzn.mleko,jogurty,sery, poza tym.truskawki maliny...dodatkowo stosuje sylk - lubrykant zakwaszajacy i lactovaginal ..co do seksu to codziennie w owu i dzien po owu tez.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: