Katja - witaj , sylk to taki lubrykant zakwaszajacy z ph 4, przed stosunkiem na palec i do środka i po jakieś 20 min tez stosowałam , ja jeszcze oprócz suplementów brałam lactovaginal - ale jego się bierze najlepiej kilka h (5-6h) po stosunku, brałam tez np rano a starania wieczorem, jak weźmiesz za blisko starań mogą plemniczki nie przebić się przez to , jak dla mnie to ten test owu pozytywny, dla pewności zrób jeszcze test (ale nie rano i nie z 1 moczu) żeby zobaczyć czy kreska jescze ciemnieje czy juz jasnieje ale dla mnie wystarczająco ciemna jest ,
Nie należy pić cytryny i unikać kwaśnych rzeczy bo wbrew pozorom to kwaśne robią środowisko zasadowe czyli odkwaszaja w połączeniu z skokami zaladkowymi itp. , niby unikać sodu na dziewczynkę
Ja juz jestem w ciąży to zobaczymy co mi wyszło , ja jeszcze brałam bardzo dużo wit c w tabletkach, polecam cole ale bez kofeiny i cukru (bardzo ważne ) z taką złota folijką, cola zakwasza bardzo org, hm co tam jeszcze kobieta najlepiej bez orazmu na starania, spróbuj się wstrzelic w owulacja+12 - metoda na dziewczynkę gdzie starania są 12 h po owulacji , (poczytaj na google) , ja brałam kwas mlekowy raz dziennie na noc po okresie jakoś kolo 10 dc (mam późno owulację ) I później im bliżej do owulacji to brałam więcej w przed dzień i po 2 x rano i wieczorem. (Stosowałam suplementy I dietę jakieś hm nie wiem 4 miesiące czy 5 , najpierw delikatnie później 3 miesiące tak ostro a później odpuscilam bo się wszystko pokonczylo I zaszłam
) - nie wiem kto siedzi
, także nie wiem czy się udało ,
Możesz jeszcze irygacje robić z wody z cytryna ale z takimi rzeczami to najlepiej kupić papierki lakmusowe żeby spr. Ph bo jak się za bardzo zakwasisz nic nie przeżyje ,
Moim zdaniem nasza Elenaa się tak wstrzeliła
na po owulacji
Maziajka - mi też trochę ten progesteron za nisko jak na dc
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom