reklama
No ale ja dziewczyny jeszcze nie wiem kto siedzi u mnie w środku może tez mi być dane sama mama chłopców hehe, W. Dzis kochany I mój mały tez poszłam na spacer i dali mi buziaki i W. Powiedział ze jak będziemy mieli samych synów to bedxie miał mnie kto bronić i na rękach nosić hihi . Słodziaki
Ja po prostu dieta sama wyczytałam w Google co zakwasza organizm i to jadłam plus właśnie mleko itp. Gdzie teraz mleka nie pije ani nic,
Zakwaszanie się mi dużo pomogło później praktycznie było strasznie mało śluzu nawet W. Zauważył różnice a jak coś z lubrykantu to tylko sylk z nami był
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po prostu dieta sama wyczytałam w Google co zakwasza organizm i to jadłam plus właśnie mleko itp. Gdzie teraz mleka nie pije ani nic,
Zakwaszanie się mi dużo pomogło później praktycznie było strasznie mało śluzu nawet W. Zauważył różnice a jak coś z lubrykantu to tylko sylk z nami był
ja tez raczej z tych malosluzowych jestem w ciazy z synkiem zaszlam uzywajac wiesiolka i.bylo.mega duzo sluzu.. teraz po tej biochemicznej mialam strasznie duzo ale wczesniej w 5-7 dc cyklu.bodajze i nie wiem czy to nie byla jeszcze jakas czesc oszyszczania czy cos,.,bo to krwiawienie bylo bardzo krotkie tylko 1 dzien a potem tylko plamienie ponad tydzien..plamienie z tym sluzem wlasnie.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Fanka BB :)
Antonia - zakwasza się dieta, plus jakieś irygacje z wody z cytryna np
Antonia2016
Przeczytałam artykuł. Nic tam o kleku nie ma ani o twarogu. Za to piwo, ser żółty, dzemy i slodziki ;-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia - nabiał mleko jogurty kefiry itp. ,truskawki, maliny , gdzieś mam to spisane tylko musze znaleźć , ponoć na dziewczynkę tez najlepiej śniadań nie jeść ,
agnesis
Antonia - nabiał mleko jogurty kefiry itp. ,truskawki, maliny , gdzieś mam to spisane tylko musze znaleźć , ponoć na dziewczynkę tez najlepiej śniadań nie jeść ,
O matko nie jem śniadań chyba odkąd syn się urodził, to może mam szanse haha
Agnesis ja identycznie haha zanim zjem to 12 mnie zastaje zawsze , i odkąd syn się urodził tez także chyba każda matka głoduje po ur dziecka [emoji23][emoji16]
reklama
Antonia2016
A ciekawe czy długość stosunku ma wpływ na płeć no bo niby ma na śluz. Im dłużej się kobieta rozgrzewa tym jest go więcej. Co myślicie?
Podziel się: