reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No ale ja dziewczyny jeszcze nie wiem kto siedzi u mnie w środku :) może tez mi być dane sama mama chłopców hehe, W. Dzis kochany I mój mały tez poszłam na spacer i dali mi buziaki i W. Powiedział ze jak będziemy mieli samych synów to bedxie miał mnie kto bronić i na rękach nosić hihi :). Słodziaki

Ja po prostu dieta sama wyczytałam w Google co zakwasza organizm i to jadłam plus właśnie mleko itp. Gdzie teraz mleka nie pije ani nic,

Zakwaszanie się mi dużo pomogło później praktycznie było strasznie mało śluzu nawet W. Zauważył różnice a jak coś z lubrykantu to tylko sylk z nami był :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez raczej z tych malosluzowych jestem w ciazy z synkiem zaszlam uzywajac wiesiolka i.bylo.mega duzo sluzu.. teraz po tej biochemicznej mialam strasznie duzo ale wczesniej w 5-7 dc cyklu.bodajze i nie wiem czy to nie byla jeszcze jakas czesc oszyszczania czy cos,.,bo to krwiawienie bylo bardzo krotkie tylko 1 dzien a potem tylko plamienie ponad tydzien..plamienie z tym sluzem wlasnie.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia - nabiał mleko jogurty kefiry itp. ,truskawki, maliny , gdzieś mam to spisane tylko musze znaleźć , ponoć na dziewczynkę tez najlepiej śniadań nie jeść ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry