reklama
millo tak sprawdza mi sie od lat czasami sie zdarzay wyjatek ale rzadko..
Agnesis ja robilam w tam tym cyklu i mialam bodajze 2 dni przed spodziewana @ pozytywny owu i bylam w ciazy biochemicznej wiec cos w tym jest napewno.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Agnesis ja robilam w tam tym cyklu i mialam bodajze 2 dni przed spodziewana @ pozytywny owu i bylam w ciazy biochemicznej wiec cos w tym jest napewno.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Fanka BB :)
Aga30+ też coś słyszałam o sluzie. Że ten niby nieplodny jest lepszy do dziewczyn a taki jak ze,, chcicą,, z wysokim libido to chłop. Ja pójdę tym tropem zobaczymy co wyjdzie :-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
I jeszcze planuje osłabić mężowi plemniki wcześniej - stosunek dzień przed zapladniajacym i gorąca kapiel tuż przed. Niech wyparzy jajeczka ;-)
Antonia2016
Agnesis- ja z ciekawości spr. Teraz w ciąży jak zaszłam i zrobiłam i ciążowy i owulacyjny ona pozytywne wiec prawda , wychodzi dodatni , tylko nie wiem czy zawsze wszytskim ciazowką mi akurat wyszedł
Aga- dlatego generalnie trzeba się przygotować na taką ewentualność niepowodzenia można zaplanować ale losu nie Oszukasz - co ma.byc to będzie, ja to samo myślę na temat śluzu po cichu liczę na córkę teraz bo pamiętam ze z małym miałam multum śluzu a teraz nic a nic ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Aga- dlatego generalnie trzeba się przygotować na taką ewentualność niepowodzenia można zaplanować ale losu nie Oszukasz - co ma.byc to będzie, ja to samo myślę na temat śluzu po cichu liczę na córkę teraz bo pamiętam ze z małym miałam multum śluzu a teraz nic a nic ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antonia2016
Miciur-ka to jakby było u Ciebie to by się potwierdziło z tym sluzem.
Ja jestem sluzowa i jak to zmienić
Ja jestem sluzowa i jak to zmienić
Podziel się: