reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka Niestety rodziny się nie wybiera, u mnie do tego stopnia było dogryzanie ze rodzina męża dziecka nie zna, nie chcą go. Widocznie jest gorszy, teściowa woli swoje wnuczki. Matka moja to już przechodzi sama siebie,kupuje ubrania od kilku lat moim koleżankom ale tylko tym które córki mają. Mało tego wnuczke też sobie znalazła i okrzyknela się jej babcia .Przykre ale prawdziwe. W rodzinie się 8-my chłopczyk urodził. A ja mam to gdzieś ,to nasze dziecko i niech będzie co ma byc. Ale nie dam drugim dzieckiem tak jak i pierwszym poniewierac. I zastrzeglam teraz ze nawet nie życzę sobie żeby cokolwiek o mojej ciąży doszło do rodziny męża

Elenaa Piękny artykuł. Marzenia zawsze będą marzeniami, ale gdy ciąża jest zagrożona wtedy przestaje się to liczyć. Ja mam w kartę wpisane teraz ciąża wysokiego ryzyka z zagrożeniem zdrowia i życia matki... I naprawdę jest mi bez różnicy co będzie. Tylko otoczenie tego nie rozumie.

Ostatnia edycja:
reklama

Zrobiłam bobotest. Bo na tych z allegro takie ciągle bladziochy.
Jutro skocze na betę.
Ja odkąd zaczęły wychodzić mi te bladziochy to nie myślę o płci..tylko aby wszystko było wporzadku!
aby maluch był i był zdrowy!
Wczoraj trochę cmil mnie brzuch i już sie martwilam. Aczkolwiek po porodzie wogole nie miałam boli miesiaczkowych. Więc to była wczoraj odmiana. Dziś niby 13 dpo ale też w sumie moze +/- 1 dzień.

Elenaa Piękna kreseczka! Mi na quixxie nie wyszła taka :) Mozna gratulowac :) jak sie ma swoje dwie kreseczki to plec schodzi na dalszy plan, tylko otoczenie w kolko walkuje jeden temat

Racja mi się marzy córka, ale od czasu jak straciłam swoją fasolkę, to chce po prostu zajść ciążę i donosic zdrowa dzidzie. A pomarzyć zawsze można :)

dokladnie ja potej biochemicznej tez juz mysle tylko o tym by byc w ciazy i by nie skonczylo sie znow tak samo:-(

Airfix coz za podlosc jestem w szoku!! najwazniejsze ze macie siebie i sie kochacie reszte miejcie w dupie...

Elenko piekne kreseczki trzymam kciuki za betke:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Elena ale pieknie!Udalo Ci się:)Gratulacje:**!!
Jupiii:)i jeszcze wszystko Ci na dziewczynke sprzyjalo:)

Airfix wspolczuje!Normalnie brak slow by to skomentowac..

To ktora sie w sierpniu ze mną stara?

Airfix to podłe, że można tak traktować własnego wnuka, to zasługuje na miano jakiejś choroby chyba :errr:

Elenaa piękne kreski, gratulacje! Powodzenia i nudnej ciąży życzę :)

millo ja mam nadzieje ze nie ja:p

my jeszczw wczoraj postanowilismy sie postarac a co tam lepiej 2 razy za duzo jak raz za malo:-0

Mam nadzieje ze 6 dni pod rzad przyniesie efekt ale jestem pozytywnie nastawiona to musi byc nasz cykl no musi!!

dziewczyny czy ktoras brala.acard? ja poczytalam.troche o acardzie i biore od niedzieli podobno pomaga w zagniezdzeniu.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka Ja brałam Acard przed owulacja bo akurat mi serducho nawalilo, brać go nie mogę bo krwotokow dostaje po tym...Ale 5dni przed owulacja zaczęłam brać do owulacji - i udało sie:) trochę myślę ze pomógł mi:)

Agnesis Rodzina męża chyba cała cierpi na tą dziwną chorobę no ale ze moją mamę też zarazili? Hehe ja stwierdziłam ze to na starość odbija palma..tak po 50-tce każdej się to zaczęło. Druga moja teoria ze tesciowa nie lubi chłopców bo miała samych synów. Zresztą widzę jak mój mąż jest dziwnie wychowany. Wrażenie mam takie ze te dzieci były zostawiane same sobie po całych dniach. A miłości matki to może starszy syn zaznał...reszta wątpię.

reklama
Airfix a bierzesz nadal acard? Brałaś z zalecenia lekarza czy nie? Bo ciekawa jestem jak później z odstawieniem czy nie ma żadnych problemów.

Do góry