reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam inny kalendarz z chinskiej stronki i widzę rozbieżności. Według tamtego do grudnia są dziewczyny a według tego w wrześniu chłop. Ciekawe skąd ta rozbieżność w danych? Ktoś wie?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonina teraz niby do października wychodź corka, z synami tez mi się sprawdza ale jest kilka rodzaji tych kalendarzy i ja w nie nie wierze.
A co do staran to dopiero będziemy ruszać do boju :-) od sierpnia.

Marzycielka my też od sierpnia :-) kiedy przewidujesz owu?
Wiem że jest kilka kalendarzy. Większość jest tych samych na dostępnych stronach ale te inne trochę mnie martwią bo ja niby wierzę nie wierzę ;-) bo w coś trzeba :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

wychodzi mi dziewczynka na tych chinski chociaz to i tak bzdura:p

Serio dziewczyny Wy macie taka presje z otoczenia?? nas rzadko ktokolwiek pyta o drugie..moze teraz troche moja mama ale reszta nic.. a takie presji na dziewczynki tez u nas nie ma moze dlatego ze sa w otoczeniu???nie wiem sama ale jestem w szoku jak czytam to co piszecie!

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiem ze moi rodzice by chcieli zeby nam sie udala dziewczynka.Czuje tą presje.. choc mowia ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe.

Ja w sierpniu owulka gdzies 8go mysle:p

reklama
Do góry