reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia nie wiadomo jak jest :D moja koleżanka jest w ciązy i będzie najprawdopodobniej córa, i się pytałam jej kiedy były starania to mówi, że 4-5 dni przed i w dniu owulacji, i mówi, ze raczej ten plemnik z dnia owulacji zapłodnił jajeczko :)

Elunia1983 witam :-) co do płci to ja się nie wypowiem a może Ty będziesz potrafiła odpowiedzieć - czy wiesz kiedy mieliście staranka? Przed czy po owu? I ile dni?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Starania 3, 4 dni przed i w dniu owulacji. Jeszcze nie wiem jaka płeć dzidzi. Mam już synka, marzę o córci, ale najważniejsze żeby zdrowe. Nie przestrzegałam żadnej diety ani nie zakwaszałam się. Będzie co ma być :)

Elunia raczej nie da sie okreslic plci z tego zdjecia a lekarz nic nie mruknąl?:)

Maziajko to zaciskam mocno kciuki za Ciebie:**

Antonia to te testy co polecała Airfix
Link do: Przedmioty użytkownika uroda-zdrowie08 - Testy diagnostyczne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja do cieniów jestem przyzwyczajona, bo z synem beta 141 i potem 300, a cienie cienia wychodziły. Nawet kilka dni temu je podziwiałam i pokazywałam synkowi[emoji14]Pewnie jakbym wtedy zrobiła ten kardioline to byłyby dwie wyraźne krechy przy takiej becie. A gdzie można te kardioline kupić?
Elenaa Na allegro wpisz test ciążowy kardioline. Świetny jest. Kreski ciemne jak nie wiem;) zamawialam bodajże dostawa przez inpost w 3dni były u mnie. Nie drogie są :) i pamiątka super potem bo ładnie widać

Elunia mi to wyglada na chlopca ale to taki strzal tylko po tym jak przez 2tyg studiowalam zdjecia w necie prenatalne bo moj gin tez nie chcial mi nic powiedziec w 13tyg ;)

no wlasnie dziewczyny musze sie wyzalic ja dzis bylam na usg , moj gin zawsze patrzy na usg czy dzidzia rosnie i wyskoczyl od razu siurek na pol ekranu , oczywiscie sie pochwalilam od razu kilku osobą no i reakcja standard : "ooo szkoda ze nie dziewczynka bo synek juz jest" jezu jak mnie wkurwia takie gadanie i szczerze powiem troche mi sie przykro robi...

Martyna gratuluję synka, chłopaki są fajne, coś o tym wiem bo mam synka. U Ciebie królowa jest tylko jedna, chłopaki Cię będą nosić na rękach:)Chciałabym dziewczynkę ,ale z chłopca tez się bede cieszyć. Najważniejsze zeby zdrowy dzidzius byl. Dam znać jak się dowiem kto u mnie w brzuszku mieszka.

reklama
Martyna M a w jakie dni miałaś staranka? Zbieram takie informacje od wszystkich co już wiedzą :-)
Pewnie że chłopy są fajne, ja jestem jedyna Panią w moim 4 osobowym domu :-) :-) tylko teraz same samce, juz rosną dranie ;-) i chciałabym w domu trochę wrażliwości i delikatności :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry