reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia nie wiadomo jak jest :D moja koleżanka jest w ciązy i będzie najprawdopodobniej córa, i się pytałam jej kiedy były starania to mówi, że 4-5 dni przed i w dniu owulacji, i mówi, ze raczej ten plemnik z dnia owulacji zapłodnił jajeczko :)

Elunia1983 witam :-) co do płci to ja się nie wypowiem a może Ty będziesz potrafiła odpowiedzieć - czy wiesz kiedy mieliście staranka? Przed czy po owu? I ile dni?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Starania 3, 4 dni przed i w dniu owulacji. Jeszcze nie wiem jaka płeć dzidzi. Mam już synka, marzę o córci, ale najważniejsze żeby zdrowe. Nie przestrzegałam żadnej diety ani nie zakwaszałam się. Będzie co ma być :)

Elunia raczej nie da sie okreslic plci z tego zdjecia a lekarz nic nie mruknąl?:)

Maziajko to zaciskam mocno kciuki za Ciebie:**

Antonia to te testy co polecała Airfix
Link do: Przedmioty użytkownika uroda-zdrowie08 - Testy diagnostyczne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja do cieniów jestem przyzwyczajona, bo z synem beta 141 i potem 300, a cienie cienia wychodziły. Nawet kilka dni temu je podziwiałam i pokazywałam synkowi[emoji14]Pewnie jakbym wtedy zrobiła ten kardioline to byłyby dwie wyraźne krechy przy takiej becie. A gdzie można te kardioline kupić?
Elenaa Na allegro wpisz test ciążowy kardioline. Świetny jest. Kreski ciemne jak nie wiem;) zamawialam bodajże dostawa przez inpost w 3dni były u mnie. Nie drogie są :) i pamiątka super potem bo ładnie widać

Elunia mi to wyglada na chlopca ale to taki strzal tylko po tym jak przez 2tyg studiowalam zdjecia w necie prenatalne bo moj gin tez nie chcial mi nic powiedziec w 13tyg ;)

no wlasnie dziewczyny musze sie wyzalic ja dzis bylam na usg , moj gin zawsze patrzy na usg czy dzidzia rosnie i wyskoczyl od razu siurek na pol ekranu , oczywiscie sie pochwalilam od razu kilku osobą no i reakcja standard : "ooo szkoda ze nie dziewczynka bo synek juz jest" jezu jak mnie wkurwia takie gadanie i szczerze powiem troche mi sie przykro robi...

Martyna gratuluję synka, chłopaki są fajne, coś o tym wiem bo mam synka. U Ciebie królowa jest tylko jedna, chłopaki Cię będą nosić na rękach:)Chciałabym dziewczynkę ,ale z chłopca tez się bede cieszyć. Najważniejsze zeby zdrowy dzidzius byl. Dam znać jak się dowiem kto u mnie w brzuszku mieszka.

reklama
Martyna M a w jakie dni miałaś staranka? Zbieram takie informacje od wszystkich co już wiedzą :-)
Pewnie że chłopy są fajne, ja jestem jedyna Panią w moim 4 osobowym domu :-) :-) tylko teraz same samce, juz rosną dranie ;-) i chciałabym w domu trochę wrażliwości i delikatności :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry