reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja nie zdecydowałabym się na trzecie gdyby nie cień szansy na dziewczynkę. Mój mąż ma 35 lat,ja 32. Ponoć z wiekiem i plemniki slabna i śluz inny więc może się uda. Niepowiem że wpadnę w histerie na usg jeśli wyjdzie chłopak.

reklama
milo no troszke duzo..ale zamierzasz teraz cos zrobic by poprawic te wyniki czy zrobilas z ciekawosci??

Antonia no podobno tak jest zawsze jest szansa 50/50

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

mnie tylko wkurza presja ludzi.kazdy uważa że trzeba mieć parke i jak ktoś mówi że drugi syn czy druga corka to jest takie od gadanie od ludzi "ooo szkoda może jeszcze się zmieni "

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Bo zazwyczaj tak jest ze większość chce parke. To tak jak z facetami że chcą synów.
A ja juz sama nie wiem, chyba muszę się cofnąć w forum i poczytać, zobaczyć komu się udało i jak to wychodzi..

Czyli trzeba się z tym pogodzić że te wszystkie chińskie kalendarze, tematy na forach, zakwaszanie itp to i tak nic nie dają. Przynajmniej chociaż dobra taka grupa wsparcia :-)

ja uważam że można próbować działać ale jeśli ktoś działa i wychodzi 3chlop lub 3babeczka znaczy że po prostu taka nam pisana plec bo znam takie przypadki co w czarna rozpacz wpadają. mam np koleżankę co chciała mieć córkę i pierwszy syn i na razie się stara o drugie.sama się przyznała że jak u mnie też był syn to miała satysfakcję... i teraz tylko pyta czy już wiem ;)

ja uważam że można próbować działać ale jeśli ktoś działa i wychodzi 3chlop lub 3babeczka znaczy że po prostu taka nam pisana plec bo znam takie przypadki co w czarna rozpacz wpadają. mam np koleżankę co chciała mieć córkę i pierwszy syn i na razie się stara o drugie.sama się przyznała że jak u mnie też był syn to miała satysfakcję... i teraz tylko pyta czy już wiem ;)

Za szybko kliknelam,sorki.
To chyba taka małoletnia satysfakcja że jak ona nie ma to fajnie jak Ty też :-) ja juz za stara na takie myślenie :-) Bardzo bym chciała córeczke. Mam wrażenie że tylko tego brakuje mi do pełnej rodzinnej satysfakcji.

reklama
Maziajko zrobilam z ciekawosci..ale zalamaly mnie te wyniki:(nie wiem biore teraz cytrynian wapnia od dzis i cytrynian magnezu od paru dni..kupie jeszcze ten Sylk..nie wiem co jeszcze? Wit B6 w duzych dawkach?bo w tym centrum czy kompleks tam tylko 2-5 mg..

Do góry