reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja nie zdecydowałabym się na trzecie gdyby nie cień szansy na dziewczynkę. Mój mąż ma 35 lat,ja 32. Ponoć z wiekiem i plemniki slabna i śluz inny więc może się uda. Niepowiem że wpadnę w histerie na usg jeśli wyjdzie chłopak.

reklama
milo no troszke duzo..ale zamierzasz teraz cos zrobic by poprawic te wyniki czy zrobilas z ciekawosci??

Antonia no podobno tak jest zawsze jest szansa 50/50

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

mnie tylko wkurza presja ludzi.kazdy uważa że trzeba mieć parke i jak ktoś mówi że drugi syn czy druga corka to jest takie od gadanie od ludzi "ooo szkoda może jeszcze się zmieni "

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Bo zazwyczaj tak jest ze większość chce parke. To tak jak z facetami że chcą synów.
A ja juz sama nie wiem, chyba muszę się cofnąć w forum i poczytać, zobaczyć komu się udało i jak to wychodzi..

Czyli trzeba się z tym pogodzić że te wszystkie chińskie kalendarze, tematy na forach, zakwaszanie itp to i tak nic nie dają. Przynajmniej chociaż dobra taka grupa wsparcia :-)

ja uważam że można próbować działać ale jeśli ktoś działa i wychodzi 3chlop lub 3babeczka znaczy że po prostu taka nam pisana plec bo znam takie przypadki co w czarna rozpacz wpadają. mam np koleżankę co chciała mieć córkę i pierwszy syn i na razie się stara o drugie.sama się przyznała że jak u mnie też był syn to miała satysfakcję... i teraz tylko pyta czy już wiem ;)

ja uważam że można próbować działać ale jeśli ktoś działa i wychodzi 3chlop lub 3babeczka znaczy że po prostu taka nam pisana plec bo znam takie przypadki co w czarna rozpacz wpadają. mam np koleżankę co chciała mieć córkę i pierwszy syn i na razie się stara o drugie.sama się przyznała że jak u mnie też był syn to miała satysfakcję... i teraz tylko pyta czy już wiem ;)

Za szybko kliknelam,sorki.
To chyba taka małoletnia satysfakcja że jak ona nie ma to fajnie jak Ty też :-) ja juz za stara na takie myślenie :-) Bardzo bym chciała córeczke. Mam wrażenie że tylko tego brakuje mi do pełnej rodzinnej satysfakcji.

reklama
Maziajko zrobilam z ciekawosci..ale zalamaly mnie te wyniki:(nie wiem biore teraz cytrynian wapnia od dzis i cytrynian magnezu od paru dni..kupie jeszcze ten Sylk..nie wiem co jeszcze? Wit B6 w duzych dawkach?bo w tym centrum czy kompleks tam tylko 2-5 mg..

Do góry