reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No mowie niektórym się nie sprawdza , :) , ja akurat obliczylam i mi się spr. I Kuzynce aż z dwójką się spr. :)

Ja tam nie badalam minerałów ani hormonów ale teraz namawiam W. Żeby może zobaczył (chociaż już po ptokach) ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Heyka dziewczyny
Airfix i Martyna słodkie focie
Maziajka dobrze że już wszystko ok trzymam kciuki za ten cykl. Mi po ciąży torbielka endo całkowicie zniknęła, ba lekarz oglądał wszystko podczas cc i nie ma śladu po endo! także bądźdobrej myśli bo u Ciebie też tak może być.
Martyna wg mnie to po fotce stwierdziłabym chłopca, no ale to tylko moje zdanie mi na prenatalnym już na 100% powiedział że boy i tak już zostało :-). Ja ma takie samo przeczucie co ty też myślę że mam drugiego chłopca bo przeznaczona mi jest trójca hehe, bynajmniej mam taka nadzieję.

Heyka dziewczyny
Airfix i Martyna słodkie focie
Maziajka dobrze że już wszystko ok trzymam kciuki za ten cykl. Mi po ciąży torbielka endo całkowicie zniknęła, ba lekarz oglądał wszystko podczas cc i nie ma śladu po endo! także bądźdobrej myśli bo u Ciebie też tak może być.
Martyna wg mnie to po fotce stwierdziłabym chłopca, no ale to tylko moje zdanie mi na prenatalnym już na 100% powiedział że boy i tak już zostało :-). Ja ma takie samo przeczucie co ty też myślę że mam drugiego chłopca bo przeznaczona mi jest trójca hehe, bynajmniej mam taka nadzieję.
hahaha ja mam to samo myślę że mi jest po prostu męski świat przeznaczony. ja tak sadzilam że to siusiak ale mój M mi mówi że jak to siusiak to chyba ma go do kolan ;) no co może dorodny syn ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

millo a byc moze nie przyjdzie w ogole @? ja mysle ze to bedzie nasz cykl.W zeszlym cyklu raczej wiedzialam ze nic z tego nie bedzie..no i skonczylo sie biochemiczna...... podobno po biochemicznej latwiej zajsc w ciaze zobaczymy czy u nas sie sprawdzi..

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix jaki słodki mały ludzik :)

Maziajka, Millo trzymam kciuki za ten cykl.

Magic niektórzy mają tupet. Ja mam sąsiada, który nie miał argumentu, bo mamy parkę. Powiedział, że mam masakrę pewnie - dwójka dzieci. Już nie miał co wymyśleć.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix jaki słodki mały ludzik :)

Maziajka, Millo trzymam kciuki za ten cykl.

Magic niektórzy mają tupet. Ja mam sąsiada, który nie miał argumentu, bo mamy parkę. Powiedział, że mam masakrę pewnie - dwójka dzieci. Już nie miał co wymyśleć.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Phi . Ja bym mu powiedziała ze kiedyś ludzie.mieli po 8 dzieci i dali rade to ja z dwójką tym bardziej ha ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry