reklama
dziewczyny a czy sa jakies bez recepty preperaty z progesteronem? ja bede robic progesteron za tydzien w piatek w 19 dc..i wtedy jak bedzie niski to dostane duphaston ale chcialabym juz cos zaczac brac.
U mnie dzis 11 dc i wydaje mi sie ze mam mega plodny sluz dziwne bo na owu jeszcze raczej czas...ale kto to tam wie..ten cykl bedzie za pewne strasznie porabany....
dziewczyny co do tych tekstow innych ludzi to u nas nigdy nie bylo takich ...teraz moze troche mama juz zaczela podpytywac ale poza tym to nie.Nawet przy 1 ciazy a bylismy dosc mlodymi rodzicami bo urodzilam w wieku 21 lat.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dzis 11 dc i wydaje mi sie ze mam mega plodny sluz dziwne bo na owu jeszcze raczej czas...ale kto to tam wie..ten cykl bedzie za pewne strasznie porabany....
dziewczyny co do tych tekstow innych ludzi to u nas nigdy nie bylo takich ...teraz moze troche mama juz zaczela podpytywac ale poza tym to nie.Nawet przy 1 ciazy a bylismy dosc mlodymi rodzicami bo urodzilam w wieku 21 lat.
Millo
Fanka BB :)
Maziajko a czy te hormony trzeba badac w jakis okreslony dzien?bo ja tak z dupy zbadalam je dzisiaj:/..
Co do lekow bez recepty to nie mam pojecia..
A co do sluzu to wyczytalam ze przed owulacja jest taki dzien gdzie sluzu jest bardzo duzo ale jest taki wodnisty jakby i to oznacza ze sie zbliza a w owulacje jest tez duzo ale jest wlasnie taki rozciagliwy.Ja przynajmniej zaobserwowalam u siebie wlasnie takie 2 rodzaje w tym cyklu
Co do lekow bez recepty to nie mam pojecia..
A co do sluzu to wyczytalam ze przed owulacja jest taki dzien gdzie sluzu jest bardzo duzo ale jest taki wodnisty jakby i to oznacza ze sie zbliza a w owulacje jest tez duzo ale jest wlasnie taki rozciagliwy.Ja przynajmniej zaobserwowalam u siebie wlasnie takie 2 rodzaje w tym cyklu
millo mi kazala zbadac progesteron miedzy 19 a 21 dc mam tez zbadac bete ( chociaz nie wiem po co tak szybko) i tsh.I ja akurat bede robic 19 dc bo wypada w piatek a w pn bylo by juz za pozno.
Co do sluzu to ja raczej tylko w dzien sluzu mam taki rozciagliwy.
Co do sluzu to ja raczej tylko w dzien sluzu mam taki rozciagliwy.
elena pewnie tak ale spadl na pewno juz dawno bo robilam test ciazowy i byl negatyw.Zreszta te moje kreski byly tak slabe ze poziom pewnie nawet 100 nie osiagnal.
reklama
Podziel się: