reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej Martyna , ja brykam po forach hihi ;) , ale jestem zaraz za Tobą na lutowkach :) .

A że tak zapytam planowałaś płeć będziesz kiedyś planować czy tak o przyszłas się przywitać :) ?

Airfix - powtórzę się i tu słodki dzidzius super widać,

Ja idę w niedziele :) - rzekomo juz na prenatalne łał

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Ja prenatalne usg + krew 3.08. A pytałam o test nifty to lekarz stwierdził ze to naciagactwo, ze jak mam za duzo kasy to on z chęcią przyjmie.

przyszłam bo jestem bardzo ciekawa tego wątku nie planowałam płci bo nie zdążyłam ;) dwie kreski przyszły niespodziewanie a był plany planowania jakkolwiek to brzmi ;) mam synka 15miesiecy no i teraz miała być dziewuszka ale raczej nie będzie lekarz nic nie mówi ale w 13tyg mi się wydawało że jest siurek :) w każdym razie przeczucie też na chłopca mam i imię też tylko dla chłopca mi się podoba więc może to przeznaczenie ;)

chętnie poczytam czy się takie planowanie sprawdza i będę Was wspierać jak pozwolicie :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Martyna - niby przeczucia nie zawodzą :) - kazda plec fajna a synek napewno sie z bratem od razu dogada :) - ale wiesz dopiero w 14 tyg to ja bym jeszcze z pytaniem o płeć poczekała - mi się wydaje ze bliżej połowy juz można być bardziej pewnym ze jak powiedzą dana płeć to tak będzie - nie lubię czegoś takiego jak " oh na 80 % chłopak " bo to i tak może się zmienić jeszcze , ja tam płci się nie dowiaduje i po problemie ;) - ja mam synka 3 latka I on chce brata hehe :) , bynajmniej tak powiedział a później zmienia zdanie .

Ja osobiście planowałam a później dałam sobie spokój bo się nie udawało i akurat zaszłam hah - także jak będzie dziewczynka to tylko i wyłącznie podejrzewam ze będę miała tak zwanego " farta" - ze wyszło to co chcialam zeby bylo zaplanowane ;). Ale tu jak dziewczyny podliczały to tez frekwencja wyszła 50% skuteczności czyli tak jak i bez planowania.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix piekne zdjecie♡♡i ta jakosc!

Magic dobra ta ciotka,nie powiem.Trzeba miec tupet!:/ ..

Miciurka Twoj synus przynajmniej chce brata albo zmienia zdanie a moj 2latek odpowiada ze TYLKO pieska hahaha

Martyna witaj:))Gratulacje 14tyg ciazy:)a co do przeczucia to ja takie mialam ze chlopiec od poczatku i choc łudziłam się,wmawialam to wiedzialam ze to synek i tak tez jest:)

Maziajkooo hop hop!

Elenna kiedy testujesz?

w pierwszej ciąży już w 12tyg wiadomo było że chłop na 70% ale ja wiedzialam że będzie syn teraz sobie po prostu myślę że będzie syn bo pisana mi jest trójka więc żebym się za bardzo nie osiągala ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Martyna :) gratulacje drugiej ciąży :)

Millo na testowanie to za wcześnie, 20-21 lipca dopiero :p
Dziś coś kłuje mnie po prawo, jak na owulacje, a znów jest I kwarta, czyli wg Jonesa moge mieć owulacje, albo drugą owulacje, jeśli taka może wogóle występować :)
Co najlepiej wskazuje mi od wczoraj cykl Jonesa że będzie synek. Zatem na przekór zadziałamy, a co tam. Choć owulacja już chyba dawno była :)
Albo w piątek zatestuje przed wizytą u gina, choć to będzie dopiero 9dpo bądź 10 dpo bądź 11 dpo, bo ja wkoncu nie wiem kiedy ona była. Ale nie spodziewam się nic, bo z synem 15 dpo miałam cienia cienia cieniowatego, dosłownie taki bladzioch że tylko pod światło widoczne :D

A Ty kiedy chcesz testować?

Ostatnia edycja:
reklama
Elenko ja niby 21 mam miec okres z moich przypuszczen i wtedy bede testowac jak nie bedzie..ale raczej na 90% sie nie udalo.Juz mam PMS od wczoraj..humory i z wszystkimi w 2 min moge sie poklocic:/

Do góry