reklama
Hej Martyna , ja brykam po forach hihi , ale jestem zaraz za Tobą na lutowkach .
A że tak zapytam planowałaś płeć będziesz kiedyś planować czy tak o przyszłas się przywitać ?
Airfix - powtórzę się i tu słodki dzidzius super widać,
Ja idę w niedziele - rzekomo juz na prenatalne łał
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A że tak zapytam planowałaś płeć będziesz kiedyś planować czy tak o przyszłas się przywitać ?
Airfix - powtórzę się i tu słodki dzidzius super widać,
Ja idę w niedziele - rzekomo juz na prenatalne łał
przyszłam bo jestem bardzo ciekawa tego wątku nie planowałam płci bo nie zdążyłam dwie kreski przyszły niespodziewanie a był plany planowania jakkolwiek to brzmi mam synka 15miesiecy no i teraz miała być dziewuszka ale raczej nie będzie lekarz nic nie mówi ale w 13tyg mi się wydawało że jest siurek w każdym razie przeczucie też na chłopca mam i imię też tylko dla chłopca mi się podoba więc może to przeznaczenie
chętnie poczytam czy się takie planowanie sprawdza i będę Was wspierać jak pozwolicie
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
chętnie poczytam czy się takie planowanie sprawdza i będę Was wspierać jak pozwolicie
Martyna - niby przeczucia nie zawodzą - kazda plec fajna a synek napewno sie z bratem od razu dogada - ale wiesz dopiero w 14 tyg to ja bym jeszcze z pytaniem o płeć poczekała - mi się wydaje ze bliżej połowy juz można być bardziej pewnym ze jak powiedzą dana płeć to tak będzie - nie lubię czegoś takiego jak " oh na 80 % chłopak " bo to i tak może się zmienić jeszcze , ja tam płci się nie dowiaduje i po problemie - ja mam synka 3 latka I on chce brata hehe , bynajmniej tak powiedział a później zmienia zdanie .
Ja osobiście planowałam a później dałam sobie spokój bo się nie udawało i akurat zaszłam hah - także jak będzie dziewczynka to tylko i wyłącznie podejrzewam ze będę miała tak zwanego " farta" - ze wyszło to co chcialam zeby bylo zaplanowane . Ale tu jak dziewczyny podliczały to tez frekwencja wyszła 50% skuteczności czyli tak jak i bez planowania.
Ja osobiście planowałam a później dałam sobie spokój bo się nie udawało i akurat zaszłam hah - także jak będzie dziewczynka to tylko i wyłącznie podejrzewam ze będę miała tak zwanego " farta" - ze wyszło to co chcialam zeby bylo zaplanowane . Ale tu jak dziewczyny podliczały to tez frekwencja wyszła 50% skuteczności czyli tak jak i bez planowania.
Millo
Fanka BB :)
Airfix piekne zdjecie♡♡i ta jakosc!
Magic dobra ta ciotka,nie powiem.Trzeba miec tupet!:/ ..
Miciurka Twoj synus przynajmniej chce brata albo zmienia zdanie a moj 2latek odpowiada ze TYLKO pieska hahaha
Martyna witaj)Gratulacje 14tyg ciazya co do przeczucia to ja takie mialam ze chlopiec od poczatku i choc łudziłam się,wmawialam to wiedzialam ze to synek i tak tez jest
Maziajkooo hop hop!
Elenna kiedy testujesz?
Magic dobra ta ciotka,nie powiem.Trzeba miec tupet!:/ ..
Miciurka Twoj synus przynajmniej chce brata albo zmienia zdanie a moj 2latek odpowiada ze TYLKO pieska hahaha
Martyna witaj)Gratulacje 14tyg ciazya co do przeczucia to ja takie mialam ze chlopiec od poczatku i choc łudziłam się,wmawialam to wiedzialam ze to synek i tak tez jest
Maziajkooo hop hop!
Elenna kiedy testujesz?
w pierwszej ciąży już w 12tyg wiadomo było że chłop na 70% ale ja wiedzialam że będzie syn teraz sobie po prostu myślę że będzie syn bo pisana mi jest trójka więc żebym się za bardzo nie osiągala
Elenaa
Fanka BB :)
Witaj Martyna gratulacje drugiej ciąży
Millo na testowanie to za wcześnie, 20-21 lipca dopiero
Dziś coś kłuje mnie po prawo, jak na owulacje, a znów jest I kwarta, czyli wg Jonesa moge mieć owulacje, albo drugą owulacje, jeśli taka może wogóle występować
Co najlepiej wskazuje mi od wczoraj cykl Jonesa że będzie synek. Zatem na przekór zadziałamy, a co tam. Choć owulacja już chyba dawno była
Albo w piątek zatestuje przed wizytą u gina, choć to będzie dopiero 9dpo bądź 10 dpo bądź 11 dpo, bo ja wkoncu nie wiem kiedy ona była. Ale nie spodziewam się nic, bo z synem 15 dpo miałam cienia cienia cieniowatego, dosłownie taki bladzioch że tylko pod światło widoczne
A Ty kiedy chcesz testować?
Millo na testowanie to za wcześnie, 20-21 lipca dopiero
Dziś coś kłuje mnie po prawo, jak na owulacje, a znów jest I kwarta, czyli wg Jonesa moge mieć owulacje, albo drugą owulacje, jeśli taka może wogóle występować
Co najlepiej wskazuje mi od wczoraj cykl Jonesa że będzie synek. Zatem na przekór zadziałamy, a co tam. Choć owulacja już chyba dawno była
Albo w piątek zatestuje przed wizytą u gina, choć to będzie dopiero 9dpo bądź 10 dpo bądź 11 dpo, bo ja wkoncu nie wiem kiedy ona była. Ale nie spodziewam się nic, bo z synem 15 dpo miałam cienia cienia cieniowatego, dosłownie taki bladzioch że tylko pod światło widoczne
A Ty kiedy chcesz testować?
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: