reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej Martyna , ja brykam po forach hihi ;) , ale jestem zaraz za Tobą na lutowkach :) .

A że tak zapytam planowałaś płeć będziesz kiedyś planować czy tak o przyszłas się przywitać :) ?

Airfix - powtórzę się i tu słodki dzidzius super widać,

Ja idę w niedziele :) - rzekomo juz na prenatalne łał

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Ja prenatalne usg + krew 3.08. A pytałam o test nifty to lekarz stwierdził ze to naciagactwo, ze jak mam za duzo kasy to on z chęcią przyjmie.

przyszłam bo jestem bardzo ciekawa tego wątku nie planowałam płci bo nie zdążyłam ;) dwie kreski przyszły niespodziewanie a był plany planowania jakkolwiek to brzmi ;) mam synka 15miesiecy no i teraz miała być dziewuszka ale raczej nie będzie lekarz nic nie mówi ale w 13tyg mi się wydawało że jest siurek :) w każdym razie przeczucie też na chłopca mam i imię też tylko dla chłopca mi się podoba więc może to przeznaczenie ;)

chętnie poczytam czy się takie planowanie sprawdza i będę Was wspierać jak pozwolicie :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Martyna - niby przeczucia nie zawodzą :) - kazda plec fajna a synek napewno sie z bratem od razu dogada :) - ale wiesz dopiero w 14 tyg to ja bym jeszcze z pytaniem o płeć poczekała - mi się wydaje ze bliżej połowy juz można być bardziej pewnym ze jak powiedzą dana płeć to tak będzie - nie lubię czegoś takiego jak " oh na 80 % chłopak " bo to i tak może się zmienić jeszcze , ja tam płci się nie dowiaduje i po problemie ;) - ja mam synka 3 latka I on chce brata hehe :) , bynajmniej tak powiedział a później zmienia zdanie .

Ja osobiście planowałam a później dałam sobie spokój bo się nie udawało i akurat zaszłam hah - także jak będzie dziewczynka to tylko i wyłącznie podejrzewam ze będę miała tak zwanego " farta" - ze wyszło to co chcialam zeby bylo zaplanowane ;). Ale tu jak dziewczyny podliczały to tez frekwencja wyszła 50% skuteczności czyli tak jak i bez planowania.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix piekne zdjecie♡♡i ta jakosc!

Magic dobra ta ciotka,nie powiem.Trzeba miec tupet!:/ ..

Miciurka Twoj synus przynajmniej chce brata albo zmienia zdanie a moj 2latek odpowiada ze TYLKO pieska hahaha

Martyna witaj:))Gratulacje 14tyg ciazy:)a co do przeczucia to ja takie mialam ze chlopiec od poczatku i choc łudziłam się,wmawialam to wiedzialam ze to synek i tak tez jest:)

Maziajkooo hop hop!

Elenna kiedy testujesz?

w pierwszej ciąży już w 12tyg wiadomo było że chłop na 70% ale ja wiedzialam że będzie syn teraz sobie po prostu myślę że będzie syn bo pisana mi jest trójka więc żebym się za bardzo nie osiągala ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Martyna :) gratulacje drugiej ciąży :)

Millo na testowanie to za wcześnie, 20-21 lipca dopiero :p
Dziś coś kłuje mnie po prawo, jak na owulacje, a znów jest I kwarta, czyli wg Jonesa moge mieć owulacje, albo drugą owulacje, jeśli taka może wogóle występować :)
Co najlepiej wskazuje mi od wczoraj cykl Jonesa że będzie synek. Zatem na przekór zadziałamy, a co tam. Choć owulacja już chyba dawno była :)
Albo w piątek zatestuje przed wizytą u gina, choć to będzie dopiero 9dpo bądź 10 dpo bądź 11 dpo, bo ja wkoncu nie wiem kiedy ona była. Ale nie spodziewam się nic, bo z synem 15 dpo miałam cienia cienia cieniowatego, dosłownie taki bladzioch że tylko pod światło widoczne :D

A Ty kiedy chcesz testować?

Ostatnia edycja:
reklama
Elenko ja niby 21 mam miec okres z moich przypuszczen i wtedy bede testowac jak nie bedzie..ale raczej na 90% sie nie udalo.Juz mam PMS od wczoraj..humory i z wszystkimi w 2 min moge sie poklocic:/

Do góry