reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elenaa nie planowałam nic,po prostu chciałam miec dzieci i teraz tez nic nie planuje co będzie to będzie i tak będę je kochac najmocniej bo to najwiekszy cud jaki możemy dostać od Boga. :-)
A wy kiedy zaczynacie starania?

Millo dziekuje i ja tak samo trzymam &&& za corcie u Ciebie.A do gromadki to mi jeszcze troszkę maluszkow brakuje :-D

Ostatnia edycja:
Marzycielka my od przyszłego cyklu.. tylko tak się składa się owulacja najprawdopodobnie będzie dzień po weselu na którym swiadkuje. Więc wątpię ze z tego coś wyjdzie :)

Elenaa nie trać nadziei, zawsze w najmniej spodziewanym czasie może się udać :-)
Ja w każdym razie będę trzymać kciuki za owocny cykl ;-)

Milo ja mam jak w zegarku 13-14 dni po owu @.

Ja tym czasem popijam koktalj truskawkowy dieta na dziewczynke jest bardzo przyjemna :)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, ja prowadzę kalendarz ale nie mierzę temp bo wstaję w nocy do dziecka i to najczęściej właśnie nad ranem o różnych porach więc to byłoby nie miarodajne. Jak tylko dziecko zacznie spać to zabieram się za mierzenie.
Ostatni cykl miałam dziwny trwał 22 dni jak nigdy, miesiączka przyszła o tydzień za wcześnie.Zauważyłam też, że krwawienie od 2 cykli trwa 4 dni a kolejne 3 mam plamienia.

Mam pytanie o castagnus czemu on służy na dziewczynkę?

Czy te paski do mierzenia ph są ok?
Link do: Paski wskaźnikowe do badania pH 4,0-7,0

Dziewczyny te paski przeklamuja ph , jezeli możecie to zainwestujcie w cyfrowy tester ph . Mierzylam ph paskami i cyfrowym , na cyfrowym pokazywal np.4,7-5,5 a na pasku bylo caly czas 4 ;) Ja mam Hanna ph tester (taki czerwony)

hej ale tu cisza!!

dziewczyny moze pomozecie kiedy mierzyc te ph? bo ja normalnie mam 4.5 i nie wiem czy zakwaszac czy wystarczy?? Airfix Miciurka.moze cos poradzicie??

Millo Elena.jak.starania?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko ja sprawdze jakie mam pozniej:)a tak to nie wiem bo sie nie znam:p

Co do staran to czekam na okres ale jeszcze ponad tydz a Ty na jakim etapie?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też czekam na okres, za tydzień powinien być. I zaczynamy starania..ale jakoś nie nastawiam się na ten pierwszy cykl :-)

Do góry