reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kicia nie wiem co napisać... i tak nic nie pomoze... wiem co czujesz, dziś w nocy miałam taki sen ale o sobie obudzilam sie płakałam...
ściskam Cie bardzo mocno ...
napisz jak już bedziesz troszku lepiej sie czuła...

reklama
chyba musze pogadac z kimś kto ma 2 dziewczynki.... bo moje "parcie" na synka zaczyna byc wkurzajace juz nawet dla mnie samej :dry:

czarodziejko- takiej to dobrze :tak:anufifi jak miło sluszec ,ze juz malemu no i Tobie jest duzo lepiej.buziale.Sylwia zapomniałaś se o mnie:confused::-pBecia z Tobą bym mogła
zagaadac ale Ty masz duuuze juz te panny :sorry: macie racje ,ze Asus mogłaby sie odezwac, bo.... mozna ta cisze róznie odebrac :tak:
Spokojnego wieczorka moje laseczki.;-)

Margaritta... nie zapomnialam:szok:..pisalam .. Buziaczki dla wszystkich Panienek:-D:-D..sorki ale czasami moja blond glowa szwankuje:zawstydzona/y::eek::-D.A co do chlopcow.. to pozycze Ci mojego Majstra od chlopcow;) ale potem zmiana:)).Milego wieczorka;-).. Oć sie sumutno zrobilo:-:)-(

hej hej :-) ja juz po egzaminie , jeden juz zaliczony i czekam namężusia w domku zaraz przyedzie i do dziela!!:-D:-D

Witam dziewczyny!!!

Berhska- GRATULJE super zobaczyć pikające serduszko....

marzenixx słuchaj kochana z tego co ja wiem..dokładnie dziś lub jutro bedziesz miała owulacje:tak:, pecherzyki pekaja przy wielkości 22-24mm a rosna 2mm na dobe więc przytulanko dizś i jutro koniecznie... a za 10dni na betke i pozytywny wynik bedzie:tak:;-)
miłego dnia babeczki
jeju wiem kochana ze to dzis badz jutro juz przebiram nozkami i czekam na mężusia:tak::-D:-D

Marzenix fajnie Ci że w tym cyklu masz 100% pewność co i jak i jak pęcherzyk rośnie :tak: też bym tak chciała, ale zapisz się na kolejny cykl. A powiedz mi proszę, jak Ty się zapisywałas na ten monitoring, tzn od razu na 3 czy 2 dni (nie pamiętam ile razy już byłaś)?? Bo nie wiem czy tylko raz się zapisać, a potem jakoś "wpychać" na kolejne dni, ale tak chyba się nie da tam gdzie ja chodzę, bo jest dużo chętnych. A jeśli miałabym się od razu zapisac na powiedzmy 3 razy, to co ile dni? Przy moich 26dniowych cyklach to już mi dziewczyny powiedziały wczesniej że najlepiej od 10 dnia cyklu zacząć...

Pozdrowionka dla wszystkich! :-) u mnie dzisiaj dobry humorek na Pyszczku :-D

ja kochana zalecam isc w 8dc , ja tak poszlam, gin zobaczyl ci i jak powiedzial ze widzi pecherzyk ktory rosnie i kazal przyjsc w 11-12dc i przyszlam dzis w 12dc i powiedzial ze ma 22mm i trzeba sie dzis i jutro przytulac:tak::-) wiec ja juz nie musze isc trezci raz , teraz to juz jak @ nie przylezie mam nadzieje:-D ale bylam pewna ze bede musiala isc 3 razy bo myslalam ze mam w duzo pozniejsyzm dniu cyklu owulacje...ale ciesze sie ze poszlam tak wczesnie, bo bylam przekonana ze zawsze mam owu w 17-20dc:szok:a tu zonk:szok:
Czesc:)))
Marzenixx ..Ty lap.. i potem przeslij swoje nam :-D
Buziaczki dla wszystkich Panienek
ja juz nalapalam i mam nadzije wyslalc wam juz niedlugo swoje fluidki!!:-D:-D:-D

Stracilismy nasza fasoleczke ... dokladnie w 9 tygodniu... :sad:

zagladne do Was jak sie troche pozbieram...
kochana , tak mi przykro.... przylaczam sie do dziewczyn w smutku...:zawstydzona/y:trzymaj sie...

Kicia - brak mi słów!!!
Trzymaj sie kochana i pamietaj ze my tu czekamy na Ciebie!!! Czasem tak jest i podobno natura wie co robi..wiem ze to choc logiczne to jednak trudne do zaakceptowania i zrozumienia....Przytulam
mediumjxruak5647dbbf1c3d2e766924.jpg

reklama
marzenixx owocnych przytulanek!:tak: może teraz się akurat wam uda:blink:
berhska GRATULACJE serdeczne:-)
dzieki za fluidki ;-)

pozdrawiam wszystkich

Do góry