reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzenixx....no ja tak niestety mam od 3 cykli..piękne ale pierońskie nie pekają...
Tylko sie nie denerwuj odrazu , ale ja na twoim miejscu poszłabym sprawdzic ..poza tym czasem pękaja przy 21mm czasem przy 24 mm ...warto wiedziec jakby (tfu tfu) nie idało sie w tym cyklu...

Marzenixx....no ja tak niestety mam od 3 cykli..piękne ale pierońskie nie pekają...

Tylko sie nie denerwuj odrazu , ale ja na twoim miejscu poszłabym sprawdzic ..poza tym czasem pękaja przy 21mm czasem przy 24 mm ...warto wiedziec jakby (tfu tfu) nie idało sie w tym cyklu...

ale ty nie ma PCO? to nawet jak sie nie ma zadnych przeciwskazac ani PCO i wszystko jest ok to moga nie pękać???:eek:jak to....buuu zadzwonie jutro do tego gina i sie zapytam o co chodzi...

wszystkie wyniki mam w normie...ponoc jest cos takiego jak zespół niepekających pęcherzyków ....w tym cyklu prawdopodobnie dostane zastrzyk z pregnylu zeby pęcherzyk pekł...

Ostatnia edycja:
hej słońca:-)ja dopiero do domku zlądowałam:-) także nadrobię Was jutro kochane

Kicia naprawdę bardzo mi przykro kochana:-( tulam mocno

a wszystkim przesyłam gorące całuski i idę lulu bo oko się strasznie klei, a nie dość , że droga była straszna to jeszcze 20min policja mi dokumenty sprawdzała i to na dodatek jacyś gówniarze i przed domem prawie:wściekła/y: gamonie

idę, jeszcze raz buziaki
papa:-)

jarzebinka wytrzymasz, już nieduzo zostało, a radość będzie wielka, mam nadzieję :-)

no i nie wytrzymałam ................................

test.jpg

hej hej:-)

Jarzębinko czy ja tam widzę dwie kreseczki??!! :-))))))
Anufifi witaj słońce dołączam się z kawuchą:-):-)

no to zmieniamy nasze kawowe zwykłe poranne filiżanki dla Jarzębinki:-):-):-):-)

Jarzębinko GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!:-):-):-):-)

Życzę Ci słońce wspaniałych, zdrowych 9 msc z dzidzią pod serduszkiem:-):-):tak::tak:
no i oczywiście wymarzonej

reklama
Beti, dziękuję ... oczywiście miałam nie testować, ale dzien wte czy we wte........ teraz chodze cała rozdygotana, zaglądam do łazienki co chwila i spoglądam na test :tak: no i nie chce być inaczej są dwie kreski, jedna mocna, wadomo testowa, a druga troszke słabsza ale dobrze widoczna, więc chyba to to ...................... teraz musze tylko zmienić wizyte u gina z początku marca na początek lutego ...... :tak: no i wg kalkulatora wypada na 23 września, zobaczymy co powie lekarz i jakby co to M powiem,że mam juz dla niego prezent na urodziny, bo on ma 18 września ............... :tak:

Do góry