reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ale Ci dobrze Czarodziejko za to ja znowu za tydzień do Londynu na 3 dni :-):tak:

ale stamtąd do Was nie zaglądne

dzięki Jarzebinko, agnieszko i Pyszczku i wszystkim Wam

dołączajcie szybko do mnie

ale mnie korci ta płeć w brzuszku pod serduszkiem :sorry2::-D

wg kalendarza małżenskiego tutaj polecanego wychodzi ze w 13 dc jest duże prawdopodobieństwo na córke :sorry2: no nic, trzeba poczekac jeszcze :)

reklama
Witam Was dziewczynki,
Ja dzisiaj trochę lepiej , katar mi przeszedł prawie tylko ból zatok został ...Tomus pieknie noc przespał katar niemal znikł ...tylko ze ja nie mogłam spac nie wiem czemu...

Witam wszystkie nowe dziewczynki Bisia Marzenixx , ciesze sie że nas coraz więcej tylko że spamietac nie mogę ...ale wszystkie ściskam.

Bershka wiesz , że własnie myślałąm o Tobie , że dawno się nie odzywałaś , a tu wchodzę patrze i jest :):-):-):-)

Jarzębinka to kiedy test???? niedziela...

Czarodziejko na narty ten wyjazd?

Beti jak samopoczucie?

Sylwuś w Krakowskiej same przeceny :happy2::happy2::happy2:byłam dzisiaj z tesciowa bo sie na wesele wybiera ....można poprzebierac fatałaszki

Aguś KiKi Kicia jak tam dolegliwości ciążowe??? dokuczają???

Pyszczek ja mysle ze na 3 wizyty pasowałoby sie zapisac odrazu....

Medio widziałam Lolka na 28 ... ślicznusi :tak::tak::tak:

Asus odezwij się słońce...bo sie martwic zaczynam...

Margeritta co u Ciebie???

Pixella jak sie czujesz?

Mam nadzieje że nikogo nie pominełam , jesli tak to zwalam to na ból głowy i skleroze , ale wszystkie pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Czesc:)))
Ale u mnie sypie sniegiem :szok:
Bereshka.. GRATULACJE:-)
Anufifi.. ciesze sie ze juz lepiej z Tomusiem i Toba;-) KOchana jade do Krk-owskiej ale w poniedzialek.. bo we wtorek pani prosila zeby maly byl w szkole..:-) i Tez pogrzebie w fatalaszkach:-D:-D A Ty jak stoisz z poniedzialkiem??:-)
Czarodziejka..tylko wracaj szybko;-)
Rusalka.. nastepnym razem sie uda:tak:Bedzie ok;-)
Pyszczek.. serduszkuj ile tchu i czekamy na wyniki.. Tak jak i Beti.. az ciekawosc mnie zrzera czy sie udalo:cool2:..
Jarzebinka.. kciuki trzymam dalej:tak:
Marzenixx ..Ty lap.. i potem przeslij swoje nam :-D
Buziaczki dla wszystkich Panienek

Ostatnia edycja:
No to BOMBA:-):-D:-D
tylko musze sie czybko wyrobic z grzebaniem zebysmy mogly pogadac:-D:-D bo nie jade autem..:-) nie chce sie stresowac ..a przystanek mam prawie pod domem a wysiadam na galerii wiec po co sie pchac autem:-D..
Zreszta dzis malo nie mialam stukniecia:szok: jechalam od szwagierki i tak zaczelo sypac ze wycieraczki nie wyrabialy.. slisko sie zrobilo a to gylo z gorki tkaiej pozadnej..i mi dooope w aucie rzucilo..dobrze ze z naprzeciwka to widzial facet i swoim zjechal na bok jaknajdalej.. ale mialam pietra:szok: ..na szczescie sie wsioo ok skonczylo:sorry:

Stracilismy nasza fasoleczke ... dokladnie w 9 tygodniu... :sad:
zagladne do Was jak sie troche pozbieram...

reklama
Do góry