reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!:-):-):-)
Rusałka w następnym msc się uda:tak::-)
Sylwia buzia kochana:-)

pozdrowionka z pracy:-)

reklama
witam :sorry2:

byłam wczoraj potwierdzić ciąże :) i jest jest jest !
dzidzia ma 8 mm 136/min bicie serduszka, słyszałam :cool2: i termin..na 09.09.09 hahaha to mi wyszło nieźle :) poza tym znowu cesarka :-p powiedziałam, że chciałabym spróbować tym razem rodzić naturalnie ze zniczuleniem zewnątrz oponowym to usłyszałam, że to nie bedzie możliwe bo w razie pękania blizny nie bede w stanie powiadomić o tym lekarza i raczej proponuje mi drugie cięcie. Pierwsze miałam bo syn nie obrócił się do porodu główką w dół. Miał ułożenie pośladkowe.

wiek ciąży 6 tygodni i 5 dni wg usg

ide Was poczytać :szok::-)
Gratulacje!!!:-):-):-)

Bershka MOJE WIELKIE GRATULACJE !!!!!
R.usałka- czassem tak jest ze z pierwszym dzieckiem rach i ciach a przy drugim trzeba dluzej sie napracowac ...ja sama nie wiem jak to u nas bedzie...czas pokaze. Tym bardziej jak sie strasz o dziewczynkę cierpliwosc jest bardzo wskazana!!!!! Trzymaj sie i glowka do góry. A tak zapytam jeszcze...ktory to juz cykl staran?

hej dziewczynki ;-)
bershka ogromniaste gratulacje i poprosze o porcje fluidków dla mnie!!!
R.usałka przykro mi kochana, napewno w nastepnym cyklu sie uda:tak:a fakt szkoda ze w UK nie ma gdzie isc na monitoring...

ja juz po ginie , dzis z rana bylam i mam piekny pęcherzyk 22mm i gin powiedzial ze sluzik jest i dzis i jutro mam sie przytulac!!!:-D:-D:-D
pozdrawiam was dziewczyny!!

dla Marzenixx i dla reszty niezaciążonych, łapcie fluidki ************************************************************************************************************************************************

hehehe to takie moje osobiste ;)

Ostatnia edycja:
dla Marzenixx i dla reszty niezaciążonych, łapcie fluidki ************************************************************************************************************************************************

ja łapie łapie łapie!!! a za miesiąc będe sama je wysyłać!!!!:-D:-D:-D mam nadzieje:zawstydzona/y::sorry2:

Witam dziewczyny!!!

Berhska- GRATULJE super zobaczyć pikające serduszko....

marzenixx słuchaj kochana z tego co ja wiem..dokładnie dziś lub jutro bedziesz miała owulacje:tak:, pecherzyki pekaja przy wielkości 22-24mm a rosna 2mm na dobe więc przytulanko dizś i jutro koniecznie... a za 10dni na betke i pozytywny wynik bedzie:tak:;-)

anufii co tam u Ciebie troszku lepiej.....??? buziaki i sciskam mocno
rusałko nastepnym razem sie uda, ale z tego co wiem to ty na synusia polujesz???? wiec masz duzo łatwiej.... moze testy owulacyjne jak niemasz monitoringu...robisz? pozdrawiam

jeszcze raz dla nowych kolezanek wklejam kalendarzyk w ktorym uwazam ze bardzo dokladnie pkazane sa dni w jakie serduchowac na chłopca czy na dziewuszke.....
kalendarzyk małżeński

miłego dnia babeczki

Ostatnia edycja:
Agnieszko dzieki bardzo za ten kalendarzyk - fajny :tak:

Bershka ja łapię fluidkiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!! :-D I bardzo serdecznie i GRATULUJĘ Dzidzi :-)

Marzenix fajnie Ci że w tym cyklu masz 100% pewność co i jak i jak pęcherzyk rośnie :tak: też bym tak chciała, ale zapisz się na kolejny cykl. A powiedz mi proszę, jak Ty się zapisywałas na ten monitoring, tzn od razu na 3 czy 2 dni (nie pamiętam ile razy już byłaś)?? Bo nie wiem czy tylko raz się zapisać, a potem jakoś "wpychać" na kolejne dni, ale tak chyba się nie da tam gdzie ja chodzę, bo jest dużo chętnych. A jeśli miałabym się od razu zapisac na powiedzmy 3 razy, to co ile dni? Przy moich 26dniowych cyklach to już mi dziewczyny powiedziały wczesniej że najlepiej od 10 dnia cyklu zacząć...

Pozdrowionka dla wszystkich! :-) u mnie dzisiaj dobry humorek na Pyszczku :-D

ja juz po ginie , dzis z rana bylam i mam piekny pęcherzyk 22mm i gin powiedzial ze sluzik jest i dzis i jutro mam sie przytulac!!!:-D:-D:-D

pęcherzyk faktycznie piękny :tak: więc przyjemności i jeszcze raz przyjemności :tak::-D:tak:

dla Marzenixx i dla reszty niezaciążonych, łapcie fluidki ******************************

WIELKIE GRATULACJE i samych szczęśliwych chwil z maleństwem pod serduszkiem :tak:

Bo nie wiem czy tylko raz się zapisać, a potem jakoś "wpychać" na kolejne dni, ale tak chyba się nie da tam gdzie ja chodzę, bo jest dużo chętnych. A jeśli miałabym się od razu zapisac na powiedzmy 3 razy, to co ile dni? Przy moich 26dniowych cyklach to już mi dziewczyny powiedziały wczesniej że najlepiej od 10 dnia cyklu zacząć...

chyba co 2 dni - 10,12 i 14 dc... jeżeli musisz się zapisac od razu :tak: ewentualnie 10dc na pewno i w zależności od wielkości pęcherzyka w danym dniu na kolejne wizyty 12 albo 13 dc i potem 14dc albo 15dc.......................... wszystko zależy na który dzien w danym cyklu wypadnie owulka :tak: no i czy będziesz mogła się wepchnąć na wizytę czy musisz od razu :tak:

ja witam piatkowo i popołudniowo :tak::-D:tak:

reklama
Kurcze faktycznie dzis piątek...ho ho ale czas leci!!!!
A mi sie klaruje wyjazd do Wloch w lutym..ale mam nadzieje ze dam rade o Was zagladac laleczki :)

Do góry