reklama
Maziajka - to przygotowana jesteś !
Ja mam masę objawów , rano jak wstaje to jakbym barierke od balkonu przelizała , mdłości itp.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam masę objawów , rano jak wstaje to jakbym barierke od balkonu przelizała , mdłości itp.
Millo
Fanka BB :)
Miciurka o czym Ty piszesz w ogole bo nic nie kumam jaki sylk?co to?na co?po co?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
sylk to lubrykant zakwaszajacy , polecany wlasnie przy staraniach o dziewczynke.A dodatkowo nawilza pochwe.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
milo ja kupilam przez internet nie wiem.czy jest a aptece moze w jakis wiekszych u mnie pewnie by nie bylo...nawet na allegro nie widzialam
Millo- na dziewczynkę musi być kwaśne środowisko- sylk ma ok 4 ph, czyli kwaśne - to jest lubrykant , lactovaginal tez obniża ph, ja kupiłam na eBay, na allegro tez widziałam ale naprawdę mało może 1 aukcje, starasz się o dziewczynkę czy o chłopca ?
Elenaa
Miciurka to jesteś wytrwała dużo osób odpuściłoby jakby z poprzedniej ciąży planowało pleć, a efekt byłby odwrotny a ile wtedy przesuneła CI sie owulka? w jakim odstępie wtedy były <3 od owu, a teraz w jakim odstępstwie teraz?
Ja to mam jakieś dziwne przeczucie, że będzie u nas dziewczynka, a później będzie wpadka i też dziewczynka. Nie wiem skąd ta moja wizja, że będe mieć troje dzieci , synka i dwie młodsze córki... ale takie mam przeczucie ciekawe jak będzie w praktyce :-)
Ja to mam jakieś dziwne przeczucie, że będzie u nas dziewczynka, a później będzie wpadka i też dziewczynka. Nie wiem skąd ta moja wizja, że będe mieć troje dzieci , synka i dwie młodsze córki... ale takie mam przeczucie ciekawe jak będzie w praktyce :-)
Millo
Maziajka,Miciurka to musze poszukac,bo ja na dziewczynkę chlopca wspanialego juz mam♡
reklama
Millo
Tak sie zastanawiam czy jak sie tak zakwasi to czy w ogole jakies plemniki beda mialy szanse?Maziajka,Miciurka to musze poszukac,bo ja na dziewczynkę chlopca wspanialego juz mam♡
Podziel się: