reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka tak kupilam sobie i sylk i paski.A sylk i tak bede uzywac bo cos musze strasznie sucho :p

A Ty Jak sie czujesz?masz juz jakies objawy?

reklama
Millo- na dziewczynkę musi być kwaśne środowisko- sylk ma ok 4 ph, czyli kwaśne - to jest lubrykant , lactovaginal tez obniża ph, ja kupiłam na eBay, na allegro tez widziałam ale naprawdę mało może 1 aukcje, starasz się o dziewczynkę czy o chłopca :) ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka to jesteś wytrwała :) dużo osób odpuściłoby jakby z poprzedniej ciąży planowało pleć, a efekt byłby odwrotny :) a ile wtedy przesuneła CI sie owulka? w jakim odstępie wtedy były <3 od owu, a teraz w jakim odstępstwie teraz?

Ja to mam jakieś dziwne przeczucie, że będzie u nas dziewczynka, a później będzie wpadka i też dziewczynka. Nie wiem skąd ta moja wizja, że będe mieć troje dzieci , synka i dwie młodsze córki... ale takie mam przeczucie :) ciekawe jak będzie w praktyce :-)

reklama
Do góry