reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

To ok Airfix spokojnych już chyba 8 miesięcy
Miciur-ka tobie też spokojnych 8 miesięcy ciąży.
Wszystkim staraczkom szybkiego zafasolkowania.
Maziajka a tobie życzę żeby przez 9 miesięcy ta @ już się nie pokazala?
Będę tu czasem zaglądać I was podczytywac w wolnej chwili.

reklama
Witajcie dziewczyny,
Airfix gratuluję, beta cudna :) trzymam kciuki za spełnienie marzenia :-) :) i spokojnej ciąży życzę

Miciurka także gratuluję i życzę tego samego, ciesze się że sie Wam udało :-) :)

Moje marzenie jeszcze nie śpi ale i tak wszystko jej wybaczam ... :)

hejka obudzilam sie z @ tak wiec zaczynam.drugi cykl staran:-) ja jestem bardzo przczuciowa osoba i wiedzialam ze tak bedzie wiec zalamki ani troszke tylko motywacja!!

Miciurka zamowilam.sobie ten sylk napisz mi prosze jak Ty stosowalas wiem, ze juz kiedys pisalas ale nie umiem znalezc.Ile przed i ile po? i jak stosowalas ten lactovaginal.Bede Ci bardzo wdzieczna!!!

Mam.jeszcze jedno pytanie do Was odnosnie testow owu kiedy je wykonywac? o jakiej porze i ile razy dziennie.Nie stosowalam nigdy a dostalam darmowe wiec chcialabym sprawdzic:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka to teraz będziemy razem walczyć:)Ja dzis mam 12 dc ale jeszcze nie sprawdzalam testow bo sprawdzalam sluz i byl gesty bialy wczoraj.Mysle ze jutro zaczne albo w niedziele.Wedlug kalkulatorow ustawionycy na cykle 30 dniowe ..owulke bede miala 8 czerwca a wedlug 35 ..13stego.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majorcia, Maggie - dziękuję , zobaczymy do ilu razy sztuka bo juz tu byłam 4 lata temu planując córkę i owulacja się przesunęła i wyszedł syn haha, zobaczymy co teraz wyszło ;).

Maziajka- trzymam kciuki wiec na nowy cykl ! Testy owulacyjne ja robiłam o godz 12-13 czasem nawet później a drugi o godzinie np 17-18 , nie mogą być z pierwszego moczu rano, a tak to wedle uznania tak naprawdę, ja robiłam 2 dziennie i starczyło żeby wyłapać pik,

Jeśli chodzi o sylk to ja stosowałam 20-30 min przed stosunkiem , 20-30 min po , plus lactovaginal 5 -6 h po , a sylk tak co h , 1,5 na palec i powtarzalam (po) ,

we wcześniejszych 2 cyklach stosowałam irygacje ale dałam sobie spokój bo nie zachodziłam, w tym cyklu praktycznie najmniej tego sylku użyłam, ja sobie lactovaginal jeszcze na noc brałam i np rano staranka i sylk po , jeśli masz paski ph to najlepiej mierzyć - ja na oko robiłam bo źle paski miałam i juz nie zdążyłam kupi nowych na nowy cykl :).

Millo trzynam kciuki wiec ! :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry